Şimdi Ara

İkinci El Satılık İş Makinaları ve İlanları | www.mascus.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mascus 2001’de Finlandiya’da İkinci El Satılık İş Makinaları ve İlanları , ağır vasıtalar ve tarım makinalarının online ticaretinin global düzeyde yapılmasını ve alıcı ve satıcılara en fazla fırsatın sunulmasını hedefleyerek kurulmuştur.

    Halen 39 dilde içerik sunan platformda 200.000 satılık ikinci el ekskavatör, loder, kazıcı yükleyici, mobil vinç, dozer, greyder, tır, kamyon, traktör, biçerdöver, silaj makinası, saman makinası, mibzer, kompresör, jeneratör, sondaj kulesi, forklift, mini ekskavatör, konteyner vinci ve daha pek çok farklı tipte ikinci el makina ve araç ilanı altı kategoride yayındadır. Kullanıcıların aradıkları makina ve araçları kolay bulabilmelerini hedefleyen altı kategori iş makinaları, tarım, ağır vasıtalar, malzeme taşıma, ormancılık ve küçük iş makinalarıdır.



    Mascus halen 4.200 bayi ve galerinin ilanlarını aylık 3,5 milyon tekil ziyaretçiye ulaştırıyor. Satıcılarla yakın ilişkiye verdiği önem nedeniyle 42 ülkede kendi ofisi ile faaliyette. Yayındaki ilan adediyle global düzeyde tüm kategorilerde ilk üç içerisinde ve her ay yayındaki ilanların %32’si yenileniyor.

    Sitede kurumsal ve bireysel ilanların girilmesi dışında henüz satışta olmayan makina ve araç taleplerini kayıtlı satıcılara iletme fırsatı sunan Talep Ekleme bölümü, açık artırma firmalarının ürünlerinin yer aldığı Açık Artırma bölümü, ve ikinci el makina ve araç işi yapan satıcılar dışında sektöre hizmet sunan yedek parça, ataşman, tamir bakım, kiralama, ekspertiz, nakliye, gümrükleme, finansman ve değerleme üzerine çalışan firmaların kendilerini tanıttığı Rehber bölümü Mascus platformunun değer katan sunan diğer başlıca özellikler.







  • İkinci el iş makinesi olarak bu güne kadar böyle kapsamlı ve büyük bir ilan sitesinin olduğundan haberim yoktu. Gördüğüm kadarıyla binlerce makine ilanı mevcut ve bu ikinci el makineler dünyanın dört bir yanından.
    Uluslararası bir pazar olduğundan aklıma takılan bazı konular mevcut. Mesela buradan bir iki küçük ticari araç kestirdim gözüme. Bunların alınması, ödemesi bu site üzerinden mi yapılıyor. Gümrük işlerinde falan yardımcı olunuyor mu? Güzel fiyatlar var tabi ama bunların vergisi ne kadar acaba? Birde vergi ödememek için 6 ayda bir dışarı çıkma işi vardı.. O devam ediyor mu bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmurat -- 27 Mart 2012; 11:47:23 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.