Şimdi Ara

İkinci el sitesinden iade edilmiş televizyon alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Annemle babamın tek eğlencesi televizyon ben de mezun oldum yeni işe başladım televizyonları bozulduğu için onlara yeni televizyon almak istiyorum ama komik bir maaşa çalışıyorum o yüzden bütçem 0 güzel televizyon almaya uygun değil. Sahibinden'de bir yer buldum spotçu sanırım adamlar 5500 liraya samsung 50TU8000 satıyor bunu örnek olarak daha bir çok böyle ucuz televizyon var mesela 70 inch samsun televizyon 8500 tlydi. Piyasa fiyatından 5000 lira daha ucuz. Fotolara baktım etrafta bir sürü kutu var ama hepsi açılmış bantlardan soyulmuş kutular büyük ihtimalle bu televizyonlar iadedir veya tehşir ürünü filandır diye düşündüm. Yine de gidip bir bakacağım. iade nedeni oysa 2-3 ölü piksel beni üzmez ama televizyon kendi kendine kapanmaya filan başlarsa rezillik olur durduk yere.


    Nelere dikkat etmem gerekir? Alırsam paramı çöpe atmış olmam umarım burada çok tecrübeli insanlar var elbet bilenleriniz vardır bu fiyat farkının nedenini. ben biraz safım beni orada kandırırlar.


    Düzeltme: kendimi tam anlatamamışım dükkanı ikinci el sitesinde gördüm ama dükkanları da varmış almadan önce gidip bakacağım parayı elden vereceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoxe -- 22 Aralık 2021; 23:24:33 >







  • 5000 tl ucuz ise iade veya teşhirdir dediğiniz gibi. Bir bakın bu işyeri yasal bayii mi, şirket garantisi var mı ? Yoksa bence uzak durun. Garantili vestel veya alt markalarına bakın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.