Şimdi Ara

ikinci el yurtdışı PDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ikinci el PDA satan (gitti gidiyor gibi bir site) bir yer var ve fiyatları uygun.Kız arkadaşım vasıtası ile yurtdışından bu ürünü almak istiyorum ama Türkiye'de bu pda çalışacakmı?Kayıt altına aldırmak için fatura gösterilmasi gerekiyor galiba ama bu ürün 2. el olduğu için faturası yok,ne yapmam gerekiyor?


    NOT:Bazı yazıları okudum forumda ama gümrükten alacağımız belge için kimse ne kadar ödememiz gerektiğini yazmamış,ayrıca bu belge 2. el PDA için alınabilirmi?



  • oncelikle senin alacağin sadece PDAmi yoksa GSM+PDAmi.eğer sadece PDA ise kayit işlemi falan yok.Eğer GSM ozelliği var ise onun kayit işi biraz karişik.Yurtdişindan getiren adam pasoportunun onyüzünü fotokopi cekip,faturayi ekleyerek bir dilekce ile basvuruyor.o sekilde kaydediyorlar.onun dısında kargoyla yollananlar nasil kaydediğiliyor bilmiyorum..
  • pda kargo ile gelmeyecek,kız arkadaşım getirecek.Ama bu kayıt altına alma işlemi ne kadar tutuyor acab,eğer yüksek bi fiyat ise,Türkiye'den almam daha ucuza gelir sanırım
  • kayit için herhangi bir ücret ödemene gerek yok diye biliyorum.veya cok cüzi bir miktardir..bana bu pazar HP PDA+GSM gelicek..ben halledebilirsem sana soylerim..sen pm at bana istersen haftaya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.