Şimdi Ara

İkinci elde servise danışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İkinci elde araba almak her zaman risklidir. Bunu hepimiz biliyoruz. Hele de benim gibi ilk aracını alacaklar deneyimsiz olduklarından daha çabuk kandırılabiliyorlar.

    “Araç alırken mutlaka servise gösterin” den yola çıkarak bazı servislerin de araç sahiplerinden para alıp yada araç sahibi tanıdıkları için aracı temiz gösterdiklerini sağda solda görüyoruz.

    Merak ettiğim nokta, araç sahibi bakımlarını A servisinde yaptırdıysa bu kayıtlar B servisinde bilgisayarda çıkar mı? Yani bu bilgilere tüm yetkili servisler ulaşabiliyor mu? Yoksa aracı yetkili servis dışında gösterebileceğimiz eksperler daha mı iyidir?

    Cevaplarınız benim gibi ilk aracını alacak kişilere kaynak olacaktır. Teşekkür ederim.



  • a yetkili servisinde yaptırdı iseniz herşeyi b yetkili servisindede çıkar tabi plakadan
  • Hepsinde çıkmaz..Benim arabam otokoç bakımlıydı tan otoya götürdüm baktırmak için kendilerinde bakım yapılmadığı için servis bilg.da kayıt olamayacağını söylediler diğer bazı servislerde görünüyor olabilir ama genelde görünmüyor..Bir sigorta şirketine plaka sorgulatıp hem özel hem de yetkili bir servise göstermekte fayda var..Sadece yetkili servise de göstermeyin çoğu servisler sallamasyon bakıyorlar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: x15

    Hepsinde çıkmaz..Benim arabam otokoç bakımlıydı tan otoya götürdüm baktırmak için kendilerinde bakım yapılmadığı için servis bilg.da kayıt olamayacağını söylediler diğer bazı servislerde görünüyor olabilir ama genelde görünmüyor..Bir sigorta şirketine plaka sorgulatıp hem özel hem de yetkili bir servise göstermekte fayda var..Sadece yetkili servise de göstermeyin çoğu servisler sallamasyon bakıyorlar..



    Servisten başka nereye gösterilebilir DOD gibi eksperler sizin getirdiğiniz araca bakar mı?
    Plaka sorgulama için herhangi bir sigorta şirketi kafi midir yoksa aracı kasko yapan firmaya mı gitmeli?
  • İlk önce aldığınız arabayı kendi yetkili servisine daha sonra da dod computest gibi 101 nokta testi yapan bu işle özel olarak ilgilenen yerlere gösterebilirsiniz..Plaka sorgulama için herhangi bir sigorta şirketine gitmeniz kafi tanıdık olursa daha iyi olur..
  • reno larda cıkıyor dıger markaları bılmıyorum
  • ben kangoyu 2.el almıştım ilk sahibi neziroğullarında bakımını yaptıyomuş ben çetaş götürdüm orda bilgiler çıkdı

    birde şu arabayı testde sokuyolarya o ne kadar güvenilir ?
  • firma farlıolunca çıkmıyo benim bildiğim
  • ben arabayı aldıgımda direksiyonun altında biryerden bi alet taktılar motor temiz mi motor arıza tesbit edilemedi mi ne oyle bir yazı çıktı. bu motorun iyi oldugu anlamına mı geliyor başkada hiçbirşeye baktırmamıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.