Şimdi Ara

İkinci ram hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar b.sayarımda markasını tam hatırlamadığım ama pek tanıdık olmayan 256mb ddr 266mhz bir ram var. Fazla performans meraklısı değilim ama 512mb ram yapmak istiyorum. Anakartımda ikinci bir ram yuvası da mevcut. Şimdi size sorum şu. Yeni alacağım ikinci ramin yukarda bahsettiğim bilgiler ışığında ne olması gerekiyo. Yani teknik olarak ne olması gerekiyo. 266mhz olması şart mı. Bir de aynı marka ramlar mı olması gerekiyo. Ben ucuz yollu bir oem ram alıp geçecem. Maksat ufak tefek kasmaların önüne geçmek. Ne diyosunuz. saygılar



  • yok arkadaşım ne aynı marka olması gerekli ne de hızının 266 hz olması gerekli sen 400 mhz'lik ramde alsan o sistemindeki yavaş rame uyum sağlar yani 266 mhz hızında çalışır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yumurt

    yok arkadaşım ne aynı marka olması gerekli ne de hızının 266 hz olması gerekli sen 400 mhz'lik ramde alsan o sistemindeki yavaş rame uyum sağlar yani 266 mhz hızında çalışır.


    o zaman 400mhz olmasının anlamı kalmıyor değil mi. Sonuçta 266ya düşecekse. Ucuz bir ram alıp geçeyim ben o zaman. Peki oem ramlarla markalı ramların arasında büyük farklar var mı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.