Şimdi Ara

İkinci Üniversite Programı(AÖF) Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, bu konuda bir maruzatım olacaktı.


    2011 Erciyes Üniversitesi girişliyim, ancak lisans bölümümü bitirmedim, elbette kayıt silindi, pasif öğrenci olarak görünüyorum sanırım, aftan da yararlanmadım salak gibi. Lisans diploması almak istiyorum. Kayıt silinmiş olduğu halde AÖF'ün bu programından yararlanabiliyor muyum? TYT'ye kayıt oldum ancak ön lisans programları var, ikinci üniversite kayıtları açıldığında, kayıt olma imkanım olacak mı?


    Bilen bir arkadaş yanıtlarsa çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden. ^^




  • Önlisans okursanız Anadolu, Atatürk ve İstanbul için yine sadece önlisans ikinci üniversiteye kabul var diye biliyorum.


    Kayıt silinmesi durumunda Lisans okunsa da Anadolu kabul etmiyor diye biliyorum ama Atatürk Ata-Aöf'te ve İstanbul Auzef'te böyle bir şart görmedim, yani kabul etme ihtimalleri yüksektir. Yine sınavla da Anadolu Aöf'ün lisans programları Tyt-Ayt ile kabul alımı yapıyor. Yalnız İngilizce bölümleri için de Yds, Yök-dil gibi şartlar da isteyebiliyorlar.


    Not: kayıt silinmesi durumunda Anadolu üniversitesi ikinci üniversite alımı yapmıyor genel olarak ,sanırım önlisans için de geçerli. Sadece tyt-ayt ile alım yapıyor diye biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denamint -- 9 Mayıs 2023; 17:8:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.