Şimdi Ara

[b]ILACLAMA MOTORU YAPMAK ISTIYORUM[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar gecende aklıma arabanın silecek su motoru bozulmuştu değiştirken aklıma ilaçlama motoru yapılabilirmi acaba sorusu geldi arama yaptım ama pek bişey bulamadım.
    Neyse bu motor iki uca dağılan hortumu tek hortum yapsak sonrada aküye bağlasak bir ilaç kovasına gerekli şekilde motoru bağlasam nasıl bir sonuç ortaya çıkar acaba bunu havaya ağaçlara ortalama 6 metre havaya atması lazım. Aklıma arabaların su motoru geldi tabi daha güçlü bi motor nasıl bişey kullanabilirim yada sadece arabanınki yeterli olurmu araçlarınki en güçlü motor hangisinde vardır nasıl bir tercih yapmam lazım bilemiyorum. Bi yerde otobüs kopresöründen bahsedilmiş ama pek bişey anlamadım acıkcası nasıl olacak nerden bulurum pek bişey gelmedi aklıma sizlerde görüşelrinizi bekliyorum.



  • bir kompresör motoruyla içinde ilacın bulunduğu kapalı kaba hava basınca kabın sıvı çıkış borusundan istediğiniz şiddette çıkartırsınız ilacı. püskürtme ağızının alanını değiştirerek ilacın çıkış hızını yani yüksekliğini de ayarlıyabilirsini
  • fikir güzel boya makineleri gibi birazda ama yinede sorularım var kapalı kaba hava basarak basınç yardımı ile ilacı fırlatmak iyi fikir ama burada 12 v ile çalışabilecek böyle bir sistem yada kompresör vs. sanki biraz daha karışık ve maliyetli gibi maliyetinden ziyade yapılabilirliği diğer sisteme göre daha zor gibi geldi konuyu biraz daha açarak yardımcı olsanız memnun olurum mesela kompresör nasıl bi motor olur 12 v ile aküyle çalışacak falan?
  • Yokmu başka fikri olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.