Şimdi Ara

İlan Tavsiye Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 55 bin civarı otomatik araç arıyorum sedan ilanda ki araç nasıl fiyatı uygun mu dsg de sorun yok dedi 3 parça boyalı iyi midir fiyat


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1.4tsi-cok-temiz-acil-532147993/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işteopalyaçobenim -- 9 Mart 2018; 2:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • DSG DSG dir. Adı üstünde patlamaya hazır bomba. Sorun yok diyebilir yarında bozulabilir. Bu riske ben girer miydim girmezdim şahsen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam
    Dediğiniz paralara otomatik accent blue bulunabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2009-2012 dsg alınmaz.sonra çıkanlar durumu toparladı.hala sorun çıkaran varda...bu dsg nin ortalığı kasıp kavurdugu masraf açtığı dönem bu donem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan resimlerini görünce albenisi çok yüksek. O fiyat emsalinde araçlara bakarsan Passat'ın yanına bile yaklaşamazlar. Amaaa.....

    1. Araç, her ne kadar Passat'larda yağlı modeli kullanılmış olsa da, eski nesil DSG taşıyor. Üstelik 150.000 devirmiş. Aracın satışa sunulduğu il bazında değerlendirirsek DSG sorun çıkarmadıysa dur kalk yoğun trafiğin olmadığı bir bölge nedeni iledir. Belki de artık titreme vb. başladı ve sahibi elinden çıkarmak istiyordur.

    2. Aracın önden kaza/kazaları var. Çamurluklar neyse de motor kaputunun boyalı olması soru işareti. Bu kazaların fotoğrafı varsa hasarın derecesini anlamak açısından faydalı olur.

    3. Bakımı ve parçaları pahalı bir araçtır. Yaşı ve km.si itibarı ile doğal olarak masraf açmaya başlamıştır. Sahibinin satma nedenlerinden birisi de bu olabilir.

    4. Araçta bulunan plaka standart dışı. Sahibi değiştirip yasal plaka taktıysa fotoğraflar eskidir. Değiştirmediyse alıp ta evine dönerken trafik yakalarsa ceza yersin.

    5. Bu kısım kişiseldir. Siyah arabam hiç olmadı. Büyük konuşmayayım ama mümkünse almam da. Olumsuz yönleri, yazın kabin sıcaklığını arttırıp klimayı zorlaması, yıkadıktan yarım saat sonra bile tozlu görünmesi, boya çizik ve kusurlarının çok göze batması, istatistiksel olarak kırmızı ve siyah rengin vandalların daha fazla hedefi olması, vb.

    Netice olarak fotoğraflardan göründüğü kadarı ile 8 yaşında bir araç için temiz, diri albenisi yüksek görünüyor. Yukarıda yazdıklarımı göz önünde bulundurarak hakkında en uygun kararını vermen dileğiyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hepinize teşekkürler mehmet hocam çok iyi tespitler yapmış benim de aklımı o konular karıştırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondeo bakın .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.