Şimdi Ara

İlanlardaki Favori Sayısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3555 görüntüleme,79 favori 15 gün oldu hala duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben favoriyi birazda adam arabayı kaça kadar düşürecek diye kullanıyorum alacagımdan değil 3 ay önce bi d segmenti arabaya favori atmıstım adam 50-100 düşüre düşüre bedava vercek en sonunda
  • Fiyatı düşürmeyle alakalı ne düşünüyorsunuz peki? Fiyatı yüksek yazıp sonradan düşürmek satışı olumlu etkiler mi?
  • 1200 GÖRÜNTELENME 212 Favori vardı. Seat İbiza 2014 . Araç 4 yılda 18 Bin km yaptığı için bakanı soranı çok oldu ilk gelende baktı beğendi ertesi gün aldı gitti.
  • Favori demek galerici ya da ölücülerin bakalım en son kaça kadar düşürecek son darbeyi de biz vurduk mu ölü parasına kapatırız demektir. Ya da sırf merakından bu adam bu fiyatı yazmış ama bakalım satabilecek mi diyen insanların takip aracıdır. İlanı beğenen sayısıyla, talep görmesiyle ya da kolay satılacağını göstermesiyle falan bir ilgisi yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr0742

    Favori demek galerici ya da ölücülerin bakalım en son kaça kadar düşürecek son darbeyi de biz vurduk mu ölü parasına kapatırız demektir. Ya da sırf merakından bu adam bu fiyatı yazmış ama bakalım satabilecek mi diyen insanların takip aracıdır. İlanı beğenen sayısıyla, talep görmesiyle ya da kolay satılacağını göstermesiyle falan bir ilgisi yoktur.
    Evet böyle olabilir. Zaten ilk günlerde görüntülenme ve favori hızlı şekilde artıyor sonra yavaşlıyor. Çünkü ilanı koyar koymaz tetikte bekleyenler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic i 1 hafta önce ilana verdim. 1380 görüntüleme 37 favori. Telefonlar falan geliyor ama araç başında hiç kimseyle buluşmadık henüz. Muhtemelen ilk gelen alır gider zaten. Ama benim favoriler fiyatı indirse de alsak modunda olanlar bence araba çok temiz çünkü. 2009 model 41 bin km de :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığınız şehir/konumla da alakalı. Küçük bir şehirde, hatta bir ilçede yaşıyorsanız gösterim sayısı da favori sayısı da az oluyor.

    Ama onu beşi bilmem, arabanız emsallerine göre temizse, ilanda güzel bir açıklamanız varsa hepsi aynı oranda artıyor. Ciddi alıcı da eninde sonunda gelip sizi buluyor. Fiyatınız da uçuk değilse, üçe beşe de bakmadan alıyorlar.
  • Ben favoriye eklerken hoşuma gidenini bana uygun olanı ekleyip sahan uygunu varlı diye bakıyorum mesela 😆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk ilana koydum , 1300 küsür görüntüleme , 68 fav. vardı , satılmadı
    3 ay sonra tekrar ilana koydum , sabaha karşı onaylandı , 9 da arayan ilk kişi akşam gelip kapora bıraktı , ertesi gün de satışı verdik.

    Aslında tamamen kısmet, şans işi. 1 aylık periyot içersinde ilana bakan insanların çoğu değişiyor , kimisi araç aldığı için artık bakmıyor , kimisi almaktan vazgeçtiği için bakmıyor gibi. 1 ayda sonuca ulaşamadan , 3 saatte sonuca ulaşılabiliyor.
  • İlanda favori sayısı fazla ama satamıyorsanız fiyat fazladır, düşmesini bekliyorlardır. Bir de her favori alacak değil, benim belki favoriye eklediğim 50-60 araba var, makul olduğunu düşündüklerim gidiyor, gerisi aynı bekliyor aylardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanlardaki Favori Sayısı

    Bizde durum bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 5 Şubat 2019; 15:25:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözlemledigim favori işi genelde boş işler ve ölücülerin takip aracı
  • Kafamda dip fiyat belirleyip 1000 yada 2000 uzerini yazar ilana koyarim. O dip fiyatin da altina inmem.
    Son sattigim arac icin 81 bin yazdim arayan herkese en son 80 bin olur dedim. Akrabam cikti geldi bir 500 daha inip sattim.
    Surekli fiyat indirince arayan soran olmaz bu daha da iner diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 516 gösterim
    27 favori
    4 gün oldu henüz ilana koyalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürü araç sattım tecrübeyle sabittir. 30-40 görüntüleme de 1 favori araç ilk 10 günde gidiyor, 50-60 görüntüleme de 1 favori 10-30 gün arası. 100 görüntülemeye 1 favori çok nadir tlf çalar çoğu da boş muhabbet. Bugüne kadar en çok şaşırtan 15 bin küsür görüntüleme 385 favori olması. (2011 makyajlı C180)
  • 1700 görüntülenme 3 favori vardı bizde ama babamın arabayı satmaya hevesi olmadığı için yüksek fiyat yazdırmıştı bana haliyle kimse aramadı. en son imamın biri çok güzel araba ama param yetmiyor dedi :) hayırlısı inşallah dedim ve ilanın süresi bitti. hala aynı arabayı kullanıyoruz.


    geçende bi arkadaş arabasını bizim sahibinden hesabından yaptı 2009 honda crv 5.5k görüntülenme 40 favori almıştı şehir dışından adam ekspertiz yapmadan aldı gitti :) ama fiyatı uygundu.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.