Şimdi Ara

İlave Akü Bağlanabilen Online Ups

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Köydeki eve sulu sistem bir soba aldık. Kuzeymak firmasının Altay sobası. Kılavuzda ortalama 45 watt güç harcadığı yazıyor. Zaman zaman 10 saati bulan elektrik kesintileri olabiliyor, elektrik şirketi neredeyse haftada bir bakım, onarım, altyapı çalışması yapıyor. Nasıl birşey alayım diye bir bakındım alışveriş sitelerindeki ürün sorularına verilen cevaplara ve yorumlara. Line interactive yerine online ups tavsiye ediyor hepsi. İki ürün öne çıkıyor.


    https://www.hepsiburada.com/pk-500-500-va-300-w-kombi-ups-isitma-sistemleri-kesintisiz-guc-kaynagi-pm-bd802450


    Kombi, kazan gibi sulu sistemlerde bunu tavsiye etmiş çoğu. Ama açıklamasında line interactive olduğu yazıyor. Harici akü bağlayabilmek için kullanılan kabloya da 600 lira civarı para istiyorlar. Bunu alıp duvarı delip bir yere sabitlemekte istemiyorum.



    https://www.n11.com/urun/tuncmatik-long-1-kva-online-lcd-ups-guc-kaynagi-akusuz-2162748?magaza=aknoloji


    Bu da ne hikmetse aküsüz satılıyor.


    Bu tarz sobalarda line interactive ups kullansak sıkıntı olur mu acaba, özellikle sirkülasyon pompası için. Çünkü yukardakilerin biri 500 va diğeri 1kva. Birde yanına ilave bir jel akü alsam maliyet baya artıyor. Bunların yerine 2-3 kva lık bir line interactive almak bana daha mantıklı geliyor. Arkadaşlar sizce nasıl bir yol izlemek gerek?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.