Şimdi Ara

İletişim Psikolojisi Üzerine Kitap Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    İletişim becerilerini geliştirme adına önereceğiniz kitaplar var mıdır ? İleride iş ortamında işimize yarayabilecek kitap tavsiyesi istiyorum. Biraz araştırdım, bu duruma uygun alanı aslında doğru düzgün seçemiyorum. Sosyal psikoloji biraz daha geniş kalıyor o yüzden iletişim psikolojisi olarak daralttım. Biraz daha açmak gerekirse insanlarla iletişim sırasında hal ve hareketler, kullanılan cümlelerin yarattığı etkiyi inceleyen tarzda bir kitap istiyorum. Var mıdır bu tarz bildiğiniz kitaplar ?

    Teşekkürler.



  • Ahmet Şerif İzgören - Dikkat Vücudunuz Konuşuyor
    Doğan Cüceloğlu - İletişim Donanımları

    Beklentinizi ne derece karşılar bilmiyorum ama bu kitapların işinize yarayacağını düşünüyorum. Dikkat vücudunuz konuşuyor beden dili üzerine hayattan örnekler içeren bir kitap. Duruşlar, bakış el kol hareketleri ne anlama geliyor vs. İletişim donanımları da biraz daha psikolojik açıdan iletişim halindeyken dikkat edilmesi gereken unsurlar üzerine bir kitap. Daha etkili iletişim kurmak, anlamak ve anlaşılmak için okunabilir. İkisini de okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca varsa farklı öneriler ben de almak isterim.
  • exterminant kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız için. Inceleyecegim bu kitapları. İş hayatında gerçekten en önemli faktör önce iletişim oluyor bu nedenle önem verilmeli diye düşünüyorum. Varsa öneriler bekliyoruz forumdaki diğer arkadaşlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurcan709 kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.