Şimdi Ara

İLGİNÇ Bİ DURUM OLDU. YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PATRONUMUN ARABASINI SATIN ALDIM. BİRAZ UYUZ OLDUĞU İÇİN SATIŞINI HEMEN VERMEK İSTEDİ. BU YÜZDEN DE BENİM ADIMA VEKALET VERDİ. VEKALET BENİM ADIMA OLDUĞU İÇİN ARABAYI KENDİ ÜZERİNE ALAMADIM, BABAMIN ÜZERİNE NOTER SATIŞI YAPTIM. GELELİM MESELEYE;

    KASKO YAPTIRMAK İSTEDİM. AMA BABAMIN EHLİYETİ OLMADIĞI İÇİN KASKONUN ÖDEME YAPMAYACAĞINI ÖĞRENDİM. BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI, YARDIM LÜTFEN.

    TEŞEKKÜRLER.



  • Babandan arabayı geri al üstüne dicem de basit olcak.
  • kazayı yapan kişi rapor tutturursa(ehliyetli biri) mesele kalırmı

    bilgiyi kim verdi?
  • Yanlış bilgi almıssın bence.Sigorta ettiren kişi ile ehliyetin hiç alakası yoktur. Şöyle örnek vereyim kaza yaptığın zaman arabayı servise verirsin ve servise bir vekaletname verirsin. Yapılan işler karşılığında parayı almak için o vekaletnameyi kullanır.Ehlieyeti soran bile olmaz Kaza yapan kişinin ehliyeti yoksa veya içkili ise o zaman kasko ödeme yapmıyor.Dert etcek birşey yok anlayacağın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: YUSUP

    Yanlış bilgi almıssın bence.Sigorta ettiren kişi ile ehliyetin hiç alakası yoktur. Şöyle örnek vereyim kaza yaptığın zaman arabayı servise verirsin ve servise bir vekaletname verirsin. Yapılan işler karşılığında parayı almak için o vekaletnameyi kullanır.Ehlieyeti soran bile olmaz Kaza yapan kişinin ehliyeti yoksa veya içkili ise o zaman kasko ödeme yapmıyor.Dert etcek birşey yok anlayacağın.



    Araç sahibinin ehliyeti olmamasını sigorta şirketleri avantaj olarak kullanıp mutlaka ödecek parada kesintiye gideceklerdir.
  • BU İŞİ SADECE ANADOLU SİGORTA GİBİ SAÇMA BİR FİRMA YAPIYOR.SAÇMALIĞIN DANİSKASI BAŞKA BİŞEY DEĞİL.GEÇENLERDE SİGORTA ŞİRKETİNE GİTTİM KASKOMU YENİLETMEK İÇİN NORMALDE FİYATLAR 800 CİVARI DEĞİŞİYORDU.KADIN NE DESE BEĞENİRSİN ANADOLU SİGORTADAN OLURSA 500 YTL OLUR DEDİ BENDE HEMEN KILLANDIM NEDEN DEDİM MEĞERSEM EHLİYETİMİ GÖSTERİCEKMİŞİM SADECE BENİM EHLİYETİMLE YAPILAN KAZALARDA KASKO GEÇERLİ OLUCAKMIŞ.TABİ BENDE ANINDA BAŞKA POLİÇEDEN YAPTIM YOLU VERDİM KENDİLERİNE..
  • Tek sürücü indirimi almak için poliçeye isim yazdırabiliyorsunuz. Babanızın üzerine de olsa araç eğer full kasko yaptırırsanız kim kullanırsa kullansın kaskodan yararlanabilirsiniz. Ama dediğim gibi tek sürücü indirimi, yaş indirimi vs gibi tüm indirimleri unutun.
  • Lammez11 BABAMDAN ARABAYI GERİ ALMAK İLK ETAPTA BENİMDE AKLIAM GELDİ AMA ARKADAŞLAR SADECE NOTERE SATIŞ İÇİN 315 YTL BAYILDIM :) GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.

    dgo2133 BİLGİYİ VEREN ARKADAŞ GÜNEŞ SİGORTA GENEL MERKEZİNDE ÇALIŞAN Bİ ARKADAŞIM. BEN DEDİM BAZI SİGORTA ŞİRKETLERİ SADECE RUHSAT SAHİBİ KAZA YAPINCA ÖDEME YAPIYORMUŞ DEDİM, O DA EVET DEDİ, SENİN RAPORU ONA GÖRE TUTTURMAN GEREKLİ DEDİ. E TABİ BURADAN DA BABAMIN EHLİYETİNİN OLMAMASI PROBLEMİ ORTAYA ÇIKTI.

    YUSUP SENİN SÖYLEDĞİN DURUM ZOR. ÇÜNKÜ POLİS TUTANAĞI OLMADAN HASARI KARŞILAMIYORLAR. YANİ ANCA İŞTE YOK GECE BIRAKTIM, BAKTIM SÜRTMÜŞLER GİBİ BASİT KAZALARDA VEKALET İŞE YARIYOR. DİĞER KAZALARDA POLİS TUTANAĞI LAZIM. BAŞIMA GELDİ.

    yucoo KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM.

    yilmaz101 BAZI SİGORTA ŞİRKETLERİ FULL KASKODA YAPTIRSAN PROBLEM ÇIKARTIYOR. BİDE KİMSE ZATEN SANA SEÇENEK SUNMUYOR Kİ, GİDİYORSUN NE KADAR 300-500 HANGİSİ UCUZSA YAPTIR. SONRA O KASKOYA GİRMEZ, YOK BU HASARI KARŞILAMAZ UĞRAŞ DUR.

    HERKESE TEŞEKKÜRLER.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.