Şimdi Ara

ilginc bi kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar (LÜTFEN YARDIM ACİL!)
    Bugün öglen saatleri pc kapattım sorunsuz evden çıktım akşam eve geldim bilgisayar açılana kadar 2-3 dakika hoşgeldiniz yazısı kaldı sonra açıldı ve inanılmaz bir yavaşlık bir kasma problemiyle birlikte bana cinnet geçirtiyor saatlerdir.

    Donanımım iyi normalde kasma ihtimali olmayan bir masaüstü. intel i7 işlemci /8gb ram / gt 460 ekran kartı / 2yıllık son model Gigabyte anakart falan. Advantec system care verileri şuan itibari ile CPU : %6-10 RAM: %45 gösteriyor

    İşletim sistemimi geçen hafta w7 ultimateden w7 homepremiuma çevirdim.

    İpucu : sabah güncellemeleri kurcalıyordum aklıma geldi hepsini kaldırım w7 loader ile crack yaptım bir nebze düzeldi. Sürekli kasıyordu sımdı aralıklı kitleniyor ( web sayfaları yüklenmiyor pencerelerin bazıları yanıt vermiyor falan) arada bi kaç saniye düzeliyor tüm işlemleri yapıyor ama kesınlıkle kendıne gelmedı.

    Virüs falan sanmıyorum ama 2saattir ESET kurmaya calısıyor kurarsa bir tarama yapıcam. ccleaner asc ile tarattım . Macun temizlik olaylarını kasaya yaptıralı 1-2 ay oldu ısınmadan olcagını da sanmıyorum

    Önerileriniz neler neden olur böyle birşey?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 6 Haziran 2014; 20:26:07 >







  • i7 varken home premiuma geçilmezmiymiş? Bi alakası varsa ben bilmiyorum benim geçme sebebim bi arkadaş ultimateden rahatsızdı hp geçti daha iyi dedi ben de flasha attım formatı çaktım
  • Hocam bi cevap yazmam 10dakikamı alıyor gözünü seveyim açıklamalı yaz :) şimdi ben flash bellegımı aldım elime gözümü kararttım çözümü yok sanırım tekrar format atacam. w7 pro msdn ne oluyor? w7 ultimate mi kurayım? Zamundaya girdim indirecem cevap bekliyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: claude

    olur mu öyle şey, windowsda pro öncesi hiçbir sürüm işlemci için çoklu çekirdek desteği vermez ayrıca o 8 mb önbelleğin doğru düzgün çalışmaz işlemci devreye sokmaya çalışır ama yazılım izin vermez. daha da sıralarım da lüzum yok her ne sistem olursa olsun xp, vista, 7, 8 professional dan aşağı sürümler ÇÖP tür.

    ilk işin w7 pro MSDN kurmak olsun ayrıca loaderla falan uğraşma ben sana lisans anahtarı yollayacağım


    Microsoft Windows 7 Professional RTM x64 (MSDN/TechNet)

    bunu mu kur diyosun hocam?
    Microsoft Windows 7 Professional RTM x64 (MSDN/TechNet)

    bunu mu kur diyosun hocam?




  • Kurdum hocam herşey hazır suan senın keyi giricem cok sagol.

    Son olarak ; artık orjinal olduguna göre bu windows güncellemeleri vs tam olarak ne işe yarıyor? Pc performansını ne derece + yada - etkiler açmalı mıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 7 Haziran 2014; 1:38:24 >
  • Gerekli olduğu kesin keyiflerinden yayınlamıyorlar otomatiğe al genelde öyle olur zaten , güvenlik açıklarını sonradan keşfedilip düzeltilmiş sorunları falan çok şeyi kapsıyor ekran kartı driveri bile gelebiliyor ordan sahteyse yapmaz ama , türkiyede çoğu kişide yok yavaşlatıyor bilmemne diye yüklemiyorda ben hayatım boyunca her zaman yükledim yüklü olsada olmasada bi nebze hız farkı göremedim 4 bilgisayar değiştirdim şuana kadar , hepside aynı tepkiyi verdi psikolojik bir hastalık heralde .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 7 Haziran 2014; 2:14:56 >
  • Formatlayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de hep yapmışımdır ne işe yaradıgını tam bilmesem de kb971033 kapatıp hepsini yapardım :) gerekesizse doldurmaya gerek yok tesekkurler konuyu kapatalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.