Şimdi Ara

İlginç klavye problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Bende LG A520-K.AC3BT model laptop var, 1 yıldır kullanıyorum.Bir klavye sorunu var, bayağı ilginç bir problem.
    Ben steam kullanıcısıyım, steam startupda yer alıyor ve bende aktif olarak steame girdiğim için şifremi yazıyordum laptop açıldığında.
    Ancak geçen gün şifremi girmeye çalıştığımda kabul etmedi bende basit bir şifre girdim.
    Ertesi gün steamde yazışmalarda gecikme oluyordu, mesela bir kelime yazıyordum 2-3 saniye sonra yazıyordu.Oyuna girdiğimde ise ok işaretleri dışında hiçbir işaret çalışmıyordu.Sorunun steamden olduğunu düşündüm ancak non-steam oyunlarda da sorun aynı.Hatta facebookda falan yazı yazarken kendi kendine Caps Lock tuşu açılıp kapanıyordu. Emo gibi yazıyordum .
    Birden aklıma eski şifremde olan ' @ ' karakteri geldi.Çünkü şifremi girerken @ karakteri ( altgr+ q) ilk tuşlayışta yazmıyordu, diğer tuşlayışlarda yazıyordu.Gerçekden de problem ondanmış.Steam şifrem bilgisayar açıldığında ilk yazdığım şey olduğu için bu problemlerle karşılaşmıyordum.Problemi şifreme tekrar '@' karakterini ekleyerek çözmüş sayılıyorum, ancak bu problem daha öncelerde yokken neden şimdi oldu?Bu arada harici klavye takma şansım olmadı.Bilgisayarı aldığımdan beri 1 kez format attım. Acaba tekrar atarsam düzelir mi?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.