Şimdi Ara

İLGİNÇ SORUN. BAĞLANTI 256 GÖRÜNÜYOR AMA TELEKOMA GÖRE 512 ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 256 kpbs 3GB limitli ADSL bağlantım vardı. Haliyle herkes gibi 512 sınırlıya geçmesini bekliyordum. Manisadaki herkesin, bütün dostlarımınki geçti, benimki hala 256. Destek hattını defalarca aramama rağmen, söylenen cevap bizde 512 görünüyor, sorun sizde!!. Modemi kırk kere resetledim,kapatım açtım,yok yok yok. Hala 256. Ayrıca bildiğim kadarıyla bağlantı kurulurken bana bağlantıyı sağlayan modemle, benim modemim el sıkışıyor (handshaking), nasıl oluyorda birisi 512 diyor ama benimki bunu 256 anlıyor bunu çözemedim. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim (Başkasının modemini denemeyi düşünüyorum). Modemim ASUS 6010 EV/M COMBO modem ve bugüne kadar ne bağlantımda ne de modemimde sorun olmuştur. Yardımlarını ve fikirlerinizi bekliyorum. İyi Sohbetler!!!!



  • Yazmayı unutmuşum. Modemin bilgi ekranında 256/64 görünüyor ve download testlerinde de 27 k yı geçmiyor....
  • modemden kaynaklanıyor olabilir.. başka bir modemle dene.. ya da modemin firmware'ini upgrade etmeyi dene..
  • Dediğin ve dediğim gibi başka bir modemle deneme yapacağım. Firmware için sitesine de baktım, malesef update yok :( .Benzer bir olayla karşılaşan oldu mu???
  • EE ABİ DURUM TELEKOM OLUNCA YORUM YAPAMIYOS
  • HAH! benimle aynı sorunu paylaşan birisi :))
    Heeresler geçti, bir biz kaldık birader :(((
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bambu

    HAH! benimle aynı sorunu paylaşan birisi :))
    Heeresler geçti, bir biz kaldık birader :(((


    Benim sorunumun sebebi yanlışlıkla 256 limitsiz olarak kaydetmelerinden kaynaklanıyormuş. Aradım, limitliye geçirdiler. Eve gittiğimde bakıcam 512 ye geçmişmi diye.
    Eğer sorun teknik değilse bu başlıktaki sorunun cevabı bu olmalı.
  • Yaw aynı sorun birçokları gibi bendede mevcut
    öncelikle bağlantı hızı 262.0 Kbps ile yapıyorum tabi hız testleri 250 lerde 10 kez denedim yinede 270 i bile göremedim download hızı en fazla 27 i görüyor sonra da telefonla aradım ....leri bir sorun gözükmüyor hızınız 512 olmuş dedi ...nin teki 1 inden beri bekliyorum ama tık yok ben böyle telekomun ....sın ...ını bırak yaw müdahale etme bırak...............
  • Arkadaşlar tahminim ve tahmininiz doğru çıktı. Başka arkadaşımda 512 k hızında mükemmel çalışan Zoom Combo modemi, kendi hattıma bağladım ve şifreyi değiştirdim. Sonuç tabiki, 256 k oldu. Yani Telekom bağlantıyı 512 yaptım demekle yalan söylüyor. Bırakın hız testini modemin kendi bilgilendirme ekranları zaten kurukları bağlantıyı 256/64 olarak gösteriyor. İyi sohbetler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.