Şimdi Ara

ilginç ürünler ve ilginç hediyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazımızda ilginç ürünler konusunu ele alarak sevdiklerine ilginç hediyeler vermek isteyenler için rehber niteliğinde küçük bir yazı hazırladık. Önce bu ürünlerden bahsedelim, sonrasında da ilginç hediye ve hediyenin ne kadar önemli olduğu konusunu ele alalım.

    İlginç ürünler

    Günümüzde her şey değişiyor, bunun doğan bir sonucu olarak teknoloji ve tasarım anlayışların da değişiyor ve tüm bunların nihai sonucu olarak kullandığımız ürünler de değişiyor... Son yıllarda hızla artan üretim faaliyetleri sonucu ortaya çıkan enteresan ve ilginç ürünler, tüketiciler tarafından büyük bir memnuniyet ve hayretle karşılanmış ve bu ürünler, teknolojik, ilginç dekoratif ve hediyelik ilginç ürünler olarak çeşitlenerek ucuz maliyetleri ile beğeni toplamıştır. Ev dekorasyonu, ofis tasarımı gibi birçok konuda farklılıklar yaratan ilginç ürünler, içerisindeki yenilikçi nüanslarla bulunduğu ortamın havasını bir anda değiştirebilmektedir.

    İlginç hediyeler

    Bir karşılık beklemeden başkasına verilen mal ya da değerlere hediye denir. Bunun dışında bir malı ikram olarak götürmek de hediye sayılabilir. Bu haliyle hediye vermek, insan ilişkileri bakımından önemli yer tutarak tarih boyunca önemli bir kurum sayılmış, devletler, devlet kralları ve başkanları bile sürekli birbirlerine hediye vermişlerdir. Sonuç olarak hediye, birçok alt metini de içerisinde barındıran bir kurum olmuş, kimi zaman samimiyet, kimi zaman sevgi, kimi zaman da bir güç gösterisi olarak görülmüştür. Yine ilişkiler bakımından çok önemli bir yeri bulunan hediyeler ve örneğin sevgiliye verilecek en ilginç hediye konusu sürekli merak edilmiş ve insanlar tarafından araştırılmıştır. Çünkü ilginç hediyeler ve sıradışı hediyelikler bir hediye olmasının dışında hediyeyi verenin akılda kalması ve takdir toplamasına da olaka sağlar.

    İlginç ürünler sitesi

    Yukarıda anlattığımız tüm bu bilgiler ışığında kendisini bir enteresan ürünler in tanıtım sitesi olarak tanımlayan Sıradaki.Com, dünyanın dört bir yanındaki ilginç ürünler, ilginç hediyeler ve ilginç tasarımlar ile ilginç fikirler konusundaki yükselen trendleri araştırarak bu ürünlere ulaşmak isteyenlere rehberlik etmeyi amaçlamaktadır. Siradaki.Com, bir satış sitesi olmayıp sadece gönüllü ve özgün tanıtımlar yaparak yine ziyaretçileri için ilham kaynağı olmak istemektedir.

     ilginç ürünler ve ilginç hediyeler


    quote:


    Site Adı : Sıradaki?
    Site adresi : www[.]siradaki[.]com
    Site içeriği : İlginç ürünler tanıtım sitesi
    Kullanılan Dil : PHP



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istlaw -- 6 Nisan 2013; 18:38:47 >







  • ilginç hediye deyince aklıma gelen ikinci bi site olabilirsiniz belki de İlki;http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/ilginc-hediyeler/
  • bence en iyisi bizim sürekli kullandığımızwww.esenjet.com mükemmel bir şirket, kargonun yaptığı hataları bile üstlenip yeni ürün ve hediye gönderiyorlar, 22 TLlik sipariş vermiştim kargo görevlisi paketi bana verecekken düşürdü içindekiler kırıldı esenjet.com ürünlerimizden memnunmusunuz diye aradığında durumu belirttim aynı ürünlerden ücret almadan yeniden gönderdiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.