Şimdi Ara

İLİÇ BOMBALADI!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'dan Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımına transfer olan Sasha İliç, yönetimi adeta topa tuttu..

    Galatasaray'la yollarını ayırıp Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımına transfer olan Sasa İliç, Sarı-Kırmızılı yönetimi dürüst olmamakla suçladı.

    Galatasaray'la bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen satış listesine konulduğunu hatırlatan Sırp oyuncu, "G.Saray'da forma giydiğim iki yıl boyunca faydalı olduğuma inanıyorum. Taraftarlarla çok iyi diyaloğum oldu. Ancak yönetim bana karşı mert davranmadı ve beni zorla Galatasaray'dan kopardılar." dedi.

    Kayseri Erciyesspor maçında gördüğü kırmızı kartla G.Saray yönetimi tarafından adeta istenmeyen adam ilan edildikten sonra soluğu Salzburg'ta alan İliç, Zaman aracılığıyla Sarı-Kırmızılı yönetime ateş püskürdü. Geçtiğimiz günlerde 900 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Partizan'daki eski hocası Matthaus'un ekibi Red Bull Salzburg'la 3 yıllığına anlaşan Sırp oyuncu, kendisini bir çırpıda gönderen G.Saraylı yöneticileri asla affetmeyeceğini söyledi. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı karttan sonra yönetimin kendisine cephe aldığını belirten Sırp oyuncu şöyle konuştu: "O kırmızı kartı görmemeliydim. Bu nedenle kendimi suçlu hissediyorum. Zaten yönetim de beni 50 bin Euro para cezasına çarptırarak tarihî bir ceza verdi. Ancak Galatasaray'dan aldığım paraya göre bu miktar çok fazlaydı. Ayrıca geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluktan sonra benim kontratımı yenileyeceklerine ve ücretimde iyileştirme yapacaklarına dair bana söz vermişlerdi. Bana sürekli 'bekle' diyerek oyaladılar. Beni istemediklerini açıkça söylemediler."

    Galatasaray camiasını ve taraftarını çok sevmesine rağmen Sarı-Kırmızılı kulüpten iyi bir şekilde ayrılamadığı için üzgün olduğunu kaydeden İliç, "G.Saray'da çok mutlu günlerim oldu. Taraftarlar her zaman bana destek verdi. Bir yıl daha G.Saray'da kalmak istiyordum. Ancak istenmediğim yerde de duramazdım. Salzburg'la kendime yeni bir sayfa açıp beni G.Saray'dan zorla ayıranlara en güzel cevabı vereceğim." şeklinde konuştu.


    Zaman







  • haklı bence ya ben çok sewiodum çok yararlıydı iliç yazık oldu
    yönetimin bi başarısı daha işte
  • Gsye geliceklere uyarı niteliğinde olmus
  • Futbolcular uyarıdan anlamaz, otomobilinin içinde dayak yer yine gider imzayı atar...

    quote:

    Orjinalden alıntı: Brooklyn

    Gsye geliceklere uyarı niteliğinde olmus
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wasatime

    Futbolcular uyarıdan anlamaz, otomobilinin içinde dayak yer yine gider imzayı atar...

    quote:

    Orjinalden alıntı: Brooklyn

    Gsye geliceklere uyarı niteliğinde olmus



    Taraftarlarda polis döver dimi
  • BİR GALATASARLI OLARAK GALATASARAY YÖNETİMİNİN BU OLAYINI SEVMİYORUM.DEĞERLİ FUTBOLCULARI TAKIMA YARARLI DEĞİL DİYE YOLLUYORLAR.ESKİDEN FELİPE'YİDE GÖNDERDİLER,RIBERY'NİN PARASINI VERMEDİLER ADAM KAÇTI,İLİÇ VE BAKALIM KİMLERİN DEĞERİNİ BİLMEYECEKLER.KLÜBÜMÜZ ÇOK BÜYÜK AMA BU YAPTIKLARI HATALAR ARTIK YETTİ.DEĞER BİLEN TARAFTARIN DEĞER BİLMEYEN YÖNETİCİLERİ.EN KISA ZAMANDA BUNA DUR DEMELERİ GEREK.ERGÜNE JÜBİLE TEHDİTİ,BÜLENT KORKMAZA VEFASIZLIK BUNUN ÖRNEKLERİ ÇOK.BİRAZ DAHA VEFALI OLMALARI GEREKİYOR.AMA TUTUPTA İŞE YARAMAYAN FUTBOLCUYADA VEFA GÖSTERİN KADROYA GİRMESEDE TAKIMDA KALIP KONTENJANI DOLDURUR ANLAMINDA ALGILAMAYIN.HAK EDENE VEFA VEFA..
  • quote:

    İLİÇ BOMBALADI!..


    Bi "bomba"dır gidiyor.Hadi bakalım.Sonu hayırlı olsun
  • olm yeter herkes bombalamaya başladı .. yarında tuncay fbyi bombalar beni niye daha önceden bırakmadınız diye ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wasatime

    Futbolcular uyarıdan anlamaz, otomobilinin içinde dayak yer yine gider imzayı atar...

    quote:

    Orjinalden alıntı: Brooklyn

    Gsye geliceklere uyarı niteliğinde olmus









  • türkiyeden giden her yabancı bombalıyor zaten:/
  • arkadaslar her ne kadar yonetimimizin yaptıgı yanlıs olsada ve ilic degerli bir futbolcu olsada sonucta ondan daha iyi olan lincoln ü almak icin gonderildi ilic bunuda dusunun su anda ilic olsa lincoln gelemezdi oyle degil mi?lutfen konuyu boyle dusunun
  • yonetim her yaptigida yanlis degil ilicin neresini buytuyorsunuz ya sirbistana geri denmeden pek cok takimda oynamis ingilterede dahil basarili olamadigi icin sirbistana geri donmus birisi. tek meziyeti golculugu.
    frikik atamaz
    orta yapamaz
    gole yönelik ara paslari cok zayif
    sorun yaratmis para icin su kadar isterim bu kadar isterim diye önemli macta bizi yakmis ne yani ilic hagimiydi ? gittigi takima bakin birazda iyi adam olsa yeri baska takim olurdu simdi.
    Gsda efendi olan aldigi parayi hakedip camiaya hizmet veren adamlar elbette deger gorur ama ilic nedir yapmayin o hareketleri yapmasa duzgun olsaydi yonetim hakkini verirdi yada dusundugunuz kadar iyi elaman olsa Avusturya'nın Red Bull Salzburg takimina gitmezdi kendi etti kendi buldu gs bu elamanin gitmesiylede birsey kaybetmedi gecen seneki sampiyonluktada sevmedigim hasan sas hakan sukur umit ayhan falan destegi ile gidiyordu ilic
  • "bombaladı" "topa tuttu" savaşa mı giriyoruz haberim yok
  • iyiki gitti sevmezdim ztn olu gibi top oynuodu ztn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.