Şimdi Ara

iliç galatasarayda!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fuzbing

    Klasını (!) konuşturmuşun gene. Ze Roberto sol açık oynuyor. 10 numara için düşünülen adamlar Figo, Rui Costa ve Insua idi. Ha bir Gallardo vardı. Gerets'in aklında geldiğinden beri farklı oyuncular var. Gerets'in ortaya attığı ilk oyuncu Glasgow Rangers’da forma giyen vatandaşı Thomas Buffel'di. 24 yaşında olan Buffel'in 158 maçta 65 golü vardı. Ama Rangers bırakmadı.

    Insiua ile yönetim çok ciddi ilgilenmemiş. Ciddi ilgilenseydi herhalde Galatasaray'a gelirdi. 2 katı para verdiler. Galatasaray teklifini fax ile iletmiş.

    Açıkcası Figo ve Rui Costa Gerests istekleri değil yönetimin taraftar baskısı yüzünden yapmayı düşündüğü transferlerdi. Ama demek ki Gerets yönetimi bir şekilde ikna etmişki yönetim Sasa Iliç'i transfer etti. Zaten Gerets koşan hızlı bir orta saha yapısı istiyor. Bu yüzden bize genç oyuncular lazım. Şunu söyleyebilirim ki Sasa Iliç Galatasaray'ın transfer listesindeki sonuncu adam değildir.

    Buarada bonservis ücreti 1,5 milyon dolar. Iliç ise yıllık 900 bin dolar alacak. Yani öyle ucuz etin yahnisi misali bir oyuncuda değil. Çok değil daha üç sene önce Ajax'ın transfer listesindeydi. Ama bonservisi pahalı olduğu için alınanamış.

    Iliç Ajaxa gitse GS bu transferi Ajaxtan yapsa büyük oyuncu almış olacaktı şimdi aynı oyuncuyu Partizandan aldı diye kötü mü oyuncu aldı.

    hidoretti moral bozma. Sana Ilic izleyen bir abimizin yorumunu verdim. 10 yıllık kariyerini de verdim. Sadece lig golleri 99 bu adamın.




  • ben sonuca bakarım her sene aynı şeyi yapıyorsunuz dünyadaki yıldızların yarısını katacakken gidip ya böyle adam alıyorsunuz adını sanını bilmediğiniz (bunu ben demiyorum gsliler diyor) yada hiç almıyorsunuz yani sizin yaptığınız daha doğrusu yönetimin yaptığı boş laf olan size taraftarlara oluyor ben bu adamın birkaç maçını izledim vasatın üstünde değil mucize olur 10 numarayı alır acaip işler yaparsa bilemem ama hiç sanmıyorum tüm samimiyetimle söylüyorumki gs nin bu duruma düşmesinden üzüldüm çünkü rekabet kalmıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuzbing

    Figo,insua,ze roberto ve sonuç iliç gene bir gs klasiği gerçekleşti.


    Sen Fotomaç okumaya devam et...
  • Ayrıca geçen sene Partizan Sırbıstan Karadağ ligini şampiyon bitirdi. Ilic gol krallığında 16 golle 2. oldu. Ulan bu takım kim bu ülke kim derlerse .. Bu diyarlar şu bizim Fenerlilierin bizim namımız oralarda çok mehşurdur (!) diye övündükleri diyarlardır. Sırbistan Karadağ Yugoslavyanın devamı niteliğinde düşünebilir.

    Sırp Milli takımı dünya kupası elemelerinde henüz gol yemeyen tek takım ve 1 macı eksik İspanya'nın ardından 2. durumda şu anda.. Yani hicte kücümsenecek bir takım degil..

    Group 7
    1.Spain 7 3 4 0 10- 2 13
    2.Serbia-Mont. 6 3 3 0 10- 0 12
    3.Lithuania 6 2 3 1 7- 3 9
    4.Belgium 6 2 2 2 7- 7 8
    5.Bosnia-Herz. 6 1 4 1 7- 8 7
    6.San Marino 7 0 0 7 2-23 0
  • fuzbing

    Yahu sizin şu mehşur (!) Alex'i bütün dünya tanıyordu size gelene kadar değil mi ? İki sene önce Alex söylentileri ortaya atıldığında kim biliyordu bu adamı. Bu adam Brezilya A milli takımında banko oynuyordu Barcelona ReaL Madrid Chealsa M. Unt peşindeydi de Fener mi aldı !!!???

    Ne zaman Fener yönetiminin gündemine Alex diye bir adam girdi o zaman Türk halki tanıdı bu adamı. 1 sene sonrada ismen değil artık cismen de tanıdı bu adamı.

    Çok geçmişe gitmeye gerek yok. Ribery - Anelka transferinde söylenenlerden sonra her iki oyuncunun performası göz önüne gelince kim ak kim kara belli oldu.

    Aynı dönemde Galatasaray bir taransfer daha yaptı. Hasan Kabze. İşte sonuçlar
    Anelka 3 gol
    Hasan Kabze 8 gol

    Buyur buradan yak.

    Not : Burada amaçım Alexi ya da Anelkayı eleştirmek futbollarını değerlendirmek değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 8 Temmuz 2005, 23:43:56 >




  • @sorunvar bunları fotomaç söylemiyordu gs yönetimi söylüyordu hatta teknik direktörünüz insua gelmedi diye krize girdi.

    @Hoobastank alex fenerbahçeye gelmeden önce brezilyada 200 gol attı brezilya milli takımındada kaptanlığa kadar çıktı (konfederasyon kupası).Anelka ya gelirsek 1. si adam 3 ay idman yapmadan geldi fenerbahçeye + fenerbahçede gol atacak okadar çok adam varki anelkaya gerek kalmadı zaten 2-3 maç forvette oynadı sonra sağ açığa çekildi.Futboldan anlamaman benim suçum değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    Buarada bir hatırlatma İliç yönetimin kafasına göre aldığı bir oyuncu değil. Gerets'in isteği doğrultusunda alınmıştır.

    Gerets napsın yazık. Hiç yoktan iyidir diye kabul etmiş adam
  • fuzbing

    Demek benim dediğimi sende kabul ediyorsun. Alex Fenere gelmeden önce Alex'i bilen bir Fenerli yoktu. Uydudan özellikle Brezilya ligini takip eden ve Cruzeiro taraftarı bir türk yoksa tabi. Bana gelmişin Alex'in Fenere gelmeden önce 200 golü vardı diyorsun. Bakalım gerçekten 200 mü golü var ? Beni de böyle s.dik yarışlarına soktunuz ya helal olsun size neyse lafa devam edelim.

    Alex

    Brezilya ligi : 57
    Türkiye ligi : 23
    1-Lig golleri : 80

    Libertadores kupası : 15
    Kupa Amerika : 3
    UEFA : 1
    UEFA Champions League : 0
    2-Avrupa kupalarına eşdeğer toplam : 19

    Brezilya kupası : 12
    Türkiye kupası : 3
    3- Kupa maçlarına eşdeğer toplam : 15

    Brezilya mill takımı : 12
    olimpik takım : 8
    4-Milli takımlar toplamı : 20

    Genel toplam : 134 Tükiye ligi (23) dahil. Sadece Brezilya toplam : 111

    200 geçti ! nereye geçti ? O zaman bütün oyuncuların gençler ligi, yıldızlar ligi, minikler ligi, sokak liginde de attığı golleri de sayalım ....

    Torneio Rio-São Paulo - Rio-Sao Paulo maçları
    Camp. Paranaense - yerel lig
    Campeonato Paulista - yerel lig
    Campeonato Mineiro - minikler ligi

    http://www.alex10.com.br/tr/estatisticas/

    Yukarıda linkini verdiğim tabloları iyice okuyun bir...

    Sasa Ilic'in sadece liglerde attığı golleri 99 diğer maçlarıda sayalım bakalım ne olacak.

    off off işkembe-i kübradan fırtlatmayalım. Fenerin herşeyini şöyle ballandıra ballandıra anlatıp kocaman bir balon yapmıyor musunuz hayranım valla size...




  • 2003-2004 Celta Vigo (Kiralık) - 13 maç 1 gol tek ciddi lig burası ve tabiki ben yorumlarımı bunun üstüne yaparım adam dandik yugoslavya ligi gol kralı olsun banane zavallı geretsin elinde bir bu kaldı galiba daha neler görcez bakalım
  • Yazdıklarını okuyan gerçek sanacak orada özellikle istediğin yeri koyu renkle belirtmişsin.Sitesinide vermişsin utanmadan sitesinde toplam gol sayısı 229 yazıyor ve bu sayı onun profosyonel futbol yaşamında şimdiye kadar attığı goller.

    quote:

    Torneio Rio-São Paulo - Rio-Sao Paulo maçları
    Camp. Paranaense - yerel lig
    Campeonato Paulista - yerel lig
    Campeonato Mineiro - minikler ligi


    minikler ligi ne bana söyleyebilirmisin ? sadece 97 den beri saysan 200 ü geçiyor şuanda 29 yaşında olduğuna göre alex 97 de 21 yaşındaydı hangi minikler liginden bahsediyorsun.

    Hadi gol sayısını geçtim alex i kimse tanımıyor diyorsun.Sizin kendi spor yazarınız Alex dünyanın en iyi futbolcularından biridir fenerbahçe nin alex i alması imkansızdır dedimi demedimi bana onu söyle(Fatih Altaylı).2 sene dalga geçmiştiniz Alex gelmez diye şimdide kalkmış ne olduğu belirsiz bir adamla mükayase ediyorsunuz adamın kariyerinde yarım dönem bir celta vigo tecrübesi var oradada doğru düzgün oynatmamışlar 5. sınıf oyuncu almışsınız yönetiminize laf atacağınıza siz hala fenerbahçe ile uğraşıyorsunuz inşallah muaffak olursunuz.




  • minikler ligi dediğin şeye bakhttp://pt.wikipedia.org/wiki/Campeonato_Mineiro_de_Futebol brezilya nın neredeyse en köklü kupası.Birde seni futbol biliyorsun diye kaale alıyoruz.
  • @fuzbing

    Sana yada takımına laf atan mı oldu da girip yine ortalığı bulandırıyorsun. Sana ne kardeşim Galatasarayın transferinden. Adam gibi yorum yap bi kere de be! Yok efendim Alex şöyle Alex böyle, şu kadar gol atmış falan filan.

    Ya her Galatasaray topicine Fb Gs kavgası sokmaktan zevk mi alıyorsun?
  • hidoretti

    O dandik Yugoslavya ligi dediğin ülkenin geçmişi Türkiyeden çok daha parlak ya neyse oralara hiç girmeyelim. O dandik Ülkenin takımı dünya kupası elemelerinde henüz gol yemeyen tek takım ve 1 macı eksik İspanya'nın ardından 2. durumda şu anda.. Yani hicte kücümsenecek bir takım degil..

    Group 7
    1.Spain 7 3 4 0 10- 2 13
    2.Serbia-Mont. 6 3 3 0 10- 0 12
    3.Lithuania 6 2 3 1 7- 3 9
    4.Belgium 6 2 2 2 7- 7 8
    5.Bosnia-Herz. 6 1 4 1 7- 8 7
    6.San Marino 7 0 0 7 2-23 0

    Dandik dediğin takım Partizandan Mateja Kežman gibi yıldızlar çıkıyor. Dandik dediğin takım Partizan geçen sene UEFA kupasında Fenerden daha üst bir tura çıkabiliyor. Round of 16 elemelerinde (Fenerin elendiği turdan bir sonraki tur) Partizan geçen senenin UEFA şampiyonu CSKA Moskva'ya 1-1 ve 0-2 lik sonuçlarla eleniyor ve işin ilginç yanı o iki maçtada Sasa Iliç bir onceki turda aldığı ceza yüzünden oynayamıyor.

    Takdir senin hidoretti ben birşey demiyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: GS_1905

    @fuzbing

    Sana yada takımına laf atan mı oldu da girip yine ortalığı bulandırıyorsun. Sana ne kardeşim Galatasarayın transferinden. Adam gibi yorum yap bi kere de be! Yok efendim Alex şöyle Alex böyle, şu kadar gol atmış falan filan.

    Ya her Galatasaray topicine Fb Gs kavgası sokmaktan zevk mi alıyorsun?

    oku yukarda ne var ben başlatmadım sizin müthiş antifbler başlattı.Ben adam gibi yorum yaptım ve hiçbir artniyet yoktu o yorumda ama siz gidip alex anelkaya laf atarsanız böyle cevabınızı alırsınız.
  • @ Fuzbing

    Sen Gs'ye laf atarak yorum yaparsan herkes böyle bi tepki verir. Ne demek Gs klasiği gerçekleşti? Bu yaptığın yorumda kasıt yok,çok düzeyli bi yorum diyorsan helal olsun sana!

    Artı senin şu meşhur Alex ve Anelka niyeyse hep anadolu takımlarına büyük.Ya gerisi? Pardon sizin için pek gerisi yoktu unutmuşum!

    Bu da senin tarzın bi yorum işte! Anlamışsındır umarım!
  • fuzbing

    kusura bakma "minikler" ligi dediğim yerde çeviri hatası yapmışım. Yalnız Brazilyada bir sürü kupa şampiyona vs. var. Hangi birini takip edeceğim.

    Campeonato Mineiro da yerel bir lig. Brazilyanı kuzeyinde Minas Gerais eyaletindeki yerel bir lig oluyormuş. O yüzden yazdım sokak liglerinide sayalım diye !!!... Brezilyada bu maçlar resmi olabilir ama ne derece önemli bilmiyorum. Sonuçta sadece Brezilyada değil tüm dünyada kabul görecek "kriterleri" alarak o kupalarda attığı golleri ele aldım. Sonuçta bu kriterler dikkate alındığında Alex'in attığı gol sayısı 134 Tükiye ligi (23) dahil. Bu gollere Alex'in kupalarda attığı gollerde dahil.

    Senin 5. sınıf !!! dediğin Sasa İlic'in de sadece liglerde attığı gol sayısı 99. Yorum yapmaya değmez. Artık ne diyeyim bilmiyorum. Transferleri aşağılamak için aşağlamayın lütfen... !!!!

    Romario'nun kariyeri boyunca 1000 yakın golü vardır. Brezilyada ota moka kupa düzenledikleri için herkesin kabarık gol sayısı var. Avrupada futbol oynayan bir oyuncunun kariyerinde bu gol sayısına ulaşması için her maçta 2 3 gol atması lazım ki bu imkansız gibi birşey.

    Burada tabiki sadece istatistik üzerinden yorum yapıyoruz. Ha Sasa gelir güzel top oynar kötü top oynar o ayrı.

    Alex'i sadece attığı gollerle ön plana çıkaran bir kişinin kariyerinde sadece liglerdeki gol sayısı 99 olan bir orta saha oyuncusuna 5. sınıf demesi art niyetten başka birşey değildir !!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 9 Temmuz 2005, 1:10:20 >




  • fuzbing
    quote:

    Orjinalden alıntı: fuzbing
    5. sınıf oyuncu almışsınız yönetiminize laf atacağınıza siz hala fenerbahçe ile uğraşıyorsunuz inşallah muaffak olursunuz.


    Dikkatini çekerim şuan bir Galatasaray konusundasın ve bu konuya attığın ilk mesaj aşağıdaki gibi

    quote:

    Orjinalden alıntı: fuzbing
    Figo,insua,ze roberto ve sonuç iliç gene bir gs klasiği gerçekleşti.


    Kimin kimle uğraştığı bu mesajlardan belli oluyordur sanırım. Daha fazla yazmaya gerek yok.
  • Artı

    Sasa için Kendi taraftarının dediklerini okuyun ....
    SASA ILIC SIGNS FOR GALATASARAY!
    ...
    Legendary Sale, thank you for everything you’ve done for our club, big thanks on behalf of all the “Undertakers” who loved you so much. We wish you all the best with your new club. Show them what you are made of, so we can still take the pride in you !!
    http://www.partizan.co.yu/home.php?Jezik=en

    "Kulübümüz için yaptığın herşeyden dolayı teşekkürler. Seni çok sevenler adına gerçekten büyük teşekkürler. Umarız yeni kulübünde çok başarılı olursun. Onlara neler yapabilidiğini göster. Seninle hala gurur duyuyoruz. "

    Iliç Partizan kulübünün en çok sevilen futbolcusuydu.




  • açıkçası hayal kırıklığına uğradım
  • iyi transfer
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.