Şimdi Ara

İlk 2019 Toyota Supra 2.1 milyon dolara alıcı buldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tasarımı falan bi nebze kabul edilebilir belki ama o motor ve dişli kombini ihanet noktası olmuş. Koskoca TOYOTA sın sen yapsana kendi kombinini.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle bir param olsa Supra 4'ün duruyorsa 1 nolu aracını alırdım. Muhtemelen Toyota müzesindedir.

    Bu arabada Toyota olan tek şey tasarım herhalde. Motor, şanzıman, yürüyen aksam hatta çok emin olmamakla birlik platform falan hepsi BMW! Supra 4 ün kemikleri sızlıyordur bence

  • Eskisinin daha güzel olduğunu düşünen tek ben değilim galiba.
  • 2016'nın Sonlarında Toyota Ve Bmw Bir Anlaşma Yaptı, Zaten İki Firmanın Arası Baya Bir İyi, O Dönemde Toyota Bir Çok Modelinde Dizel Bmw Motorları Kullandı ( Belki Bmw Bir Zorunluk Hakkı Vermiş Olabilir) Onun Devamında Toyota O Kötü Yönetim Kadrosunun Sayesinde Supra'nın Pre-Facelift'i Bmw %35'lik Yardımları ile Yaptı. (bildiğin yaptırdı da) Motorları Beğenmiş Olacaklar Ki Bu Sefer Güvenip M3 Motoru'nu Aldılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne Gerek Var 2019 Z4 Alırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer o parayı vereceksem efsane kasa Supra'ya veririm asla yenisine vermezdim. Toyota, iyi marka ama sağolsun Supra efsanesini bitirmiş durumda bir marka bir efsanesini nasıl bitirir bunu gördük toyota sayesinde

  • quote:

    Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

    2.1 milyon vereceksem eğer, şundan ürettirip alırdım.













  • @FNC Jax Doğrudur.



    @DH misafiri. Bencede bu şekilde olmuş. Ancak her modern dizayn kötü olmuyor. Örnek vermek gerekirse Nissan Skyline GTR de R34 kasaya kadar R34 de dahil olmak üzere 90ların çok şık ve güzel spor arabalarıydı. Honda-Acura NSX ler filan efsane idi. ama bunu 90ları bu açıdan bilmeyen yada takip etmek için yetişememiş kimse anlayamaz diye düşünüyorum.

    Bunun yanında Yeni acura NSX çok güzel ve teknolojik. Gerçektende ilk nesilde o dönemde ne veriyorsa hem tarasım hemde performans olarak bu dönemde de döneme uygun gelişimleri ile birlikte sunuyor. Yada Nissan GTR hem tasarım olarak hemde kategori olarak bulunduğu segmentin zirvesinde oturuyor bence.

    Belkide bu araç o dönemde saydığım bu iki modellede rekabet edebiliyorken şu anda daha, Toyota MR2 , subaru brz, alfa 4c muadili olmuş. Eski modelde 3.0 litre 6 silindirli makina varken bu modelde downsizing e gidilmiş ve 2 litre 255 bhp lik turbolu bir motor kullanılmış. Halbukieskisinde atmosferik motor 220bhp twinturbo da def olarak 320 bhp idi. Hatta v8 swaplar yapılıyordu ki PUFFFF.

    Diğer yandan NSX ve GTR sırasıyla 573 ve 565 bhp.

    Bu araç toyota supra değilde toyota xxx model olsaydı güzel olabilirdi. Ama o şanlı geçmişinin üzerine bu tasarım ve performans olmamış. Rakipleri çok ileride. Tabiri caizse sınıf düşmüş.




  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden yorum yapmak... HMM!!!

    Neyse kavga çıkartmayacağım. Sadece insanların zevkleri ve fikirleri farklı olabilir "SAYGI" duymak lazım.

    Senin söylediğine göre klasik araç sevdalıları nostaljik takılan ilgi çekmeye çalışan tipler demekki. Bak sen ahmaklara (Tüm klasik araç severlerden özür dilerim ancak bu şekilde bir teşbih gerekliydi.) ilgi çekmeye birde tonla para harcıyorlar.
  • çirkin olması sorun değil zira japonlar genelde çirkin olur.
    fakat z4 ile bu kadar ortak olması şüphe uyandırıyor.
    bmw nerede bitiyor toyota nerede başlıyor anlamak zor.
  • motorunu bmw den alması nedense supranın gözümdeki değerini düşürdü. dış/iç şekli güzel ama bu arabaya özgün bir motor yakışırdı.

  • Bu araç bana birşeyi anımsatıypr dedim cevabını kısa sürede buldum.Bayağı benzetmişler.

    İlk 2019 Toyota Supra 2.1 milyon dolara alıcı buldu
  • Araca çirkin diyenler de Symbol kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.