Şimdi Ara

İlk aday Alp Yalman!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25 Mart'ta yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi adaylığını resmi olarak açıklayan ilk isim, eski başkanlardan Alp Yalman oldu

    Alp Yalman, düzenlediği basın toplantısında başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Bugüne kadar neden beklediğini de açıklayan Yalman, Galatasaray'a başkan olacak insanın, bu kararını Mali Kongre'nin sonuçlarını bekleyerek vermemesi gerektiğini dile getirerek, "Mali Kongre'de, 'Mali durumuna göre aday olurum ya da olmam' diye bir endişeyi adaylar taşımamalı. Galatasaray Başkanlığı'na talip olacak tüm arkadaşlar, sorunlara çözüm arayıp, en iyi çözümü bulmakla yükümlüdür. Sorunun büyüklüğü küçüklüğü vereceği bu kararı etkilememelidir. Bu nedenle bugüne kadar bekledim. Bu kongreden önce ben buradayım, problemleri biliyorum, hal çarelerinin olduğuna inanıyorum, bu çareleri bulabileceğime inandığım için aday oluyorum" dedi.

    Seçimde birkaç adayın çıkmasının kaos oluşturmayacağını da vurgulayan Yalman, doğru yönetimin seçilmemesi halinde kaosun süreceğini iddia etti.

    Alp Yalman, adaylık kararını alırken kendisinden genç veya yaşlı kongre üyeleriyle görüştüğünü de belirterek, "Onlarla belli fikir birliklerim var ama ben kimsenin ortak adayıyım diyemem. Böyle bir şeye yetkili değilim" dedi.

    Alp Yalman, camiada "Özhan Canaydın'ı ibra etmeyelim" şeklinde söylentiler dolaştığını da ifade ederek, bu düşünce tarzının yanlış olduğunu belirtti. Özhan Canaydın'ın aday olmaması şeklinde bir düşüncesinin bulunmadığını anlatan Yalman, "Canaydın aday olmak istiyorsa tabiki olur. Benim böyle bir düşüncem yok. Etrafta duyuyorum ki insanları Galatasaray Kulübü Başkanı'nı ibra etmemekle belli bir düşünceye sevk ediyorlar. Bunu doğru bulmuyorum" diye konuştu.



    Kaynak: İHA







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.