Şimdi Ara

ilk basta ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadslar omerta oyununa aaz once basladım oyunla ilgili ne yapmalıyım hiç bişe anlamadım gen tr de oynuyorum nasıl para kazanabilirm nasıl rank atlıcam neler yapmam gerekiyor bi yardım edermisniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre1912 -- 21 Aralık 2007; 21:04:30 >



  • ne dandik bi oyunmus bu yaf yapamıom hiç bişe surekli hapse giriom ne yapmam lasım kimse bilmiomu
  • 1-Rank atlaman için Suç işleyip araba çalman gerekiyo
    2-Para kazanmak için SHOPLIFTER olunca e5,THIEF olunca Organize Suç yapabilirsin,ayrıca alkol veya narkotik ticaretinden de para kazanabilirsin(Ucuzken alıp,pahalıyken satıcaksın)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: StreetPlaya

    1-Rank atlaman için Suç işleyip araba çalman gerekiyo
    2-Para kazanmak için SHOPLIFTER olunca e5,THIEF olunca Organize Suç yapabilirsin,ayrıca alkol veya narkotik ticaretinden de para kazanabilirsin(Ucuzken alıp,pahalıyken satıcaksın)


    Narkotikte iş yok.
    Sen şimdilik araba çal, suç işle.
    Ben de bir kaç sene önce bırakmıştım şimdi Nostalji yapıyorum
  • kardeş booze/narcs(narkotik-arkollü içki) işi yapmadan bu oyun oynanmaz bence siz oyuna başlayıncva hemen bi silah alıp sadece şişe vurun bide araba çalın pp thief olunca yavaş yavaş içki işine girin :D rank ilerlemenizi hızlandırıcaktır associate olunca bi douglas(en pahalı olan ucak)alın.sonra mirc den #booze/narcs yada tr de oynuyorsanız #booze/narcs.tr kanalına girin.ordan fiyatlara bakın ucuz olandan alın sonra pahalıya gidip satın rank ve para kasarsınız bu sayede sonra swindler fln olunca yavaş yavaş savaşlarda fln adam sayılır hale gelirsiniz sonrası zaten omerta sizin için yeni başlıyor demektir...
  • Benden size tavsiye empty-suitten delivery boya kadar bo yapın yani hapisten adam kurtarın ilerde rahat etmeniz için.
    Sonra suç işleyerek araba çalarak ve alkollü içki alarak dewam edin. Thief seviyesine ulaştığınızda yine suç araba alkol + narkotik bu şekilde çok rahat rank kasabilir seviye atlayabilirsiniz. iyi oyunlar.
  • Elimden geldigince aciklamaya calisayim.

    Arkadaslar simdi hic birsey yapamiyorum demeyin. nasil bazi seyler gercek hayatta tecrube ile kazaniliyorsa bu oyunda da suc islerken hapse giren yada araba calarken hapse giren kisiler dusunmesinler surekli hapse gireceklerini accountlarinizi iyi oynarsaniz eger zamanla hapse girmezsiniz..

    1 - ilk oyuna basladiginizda Suclar ve Araba Cal kismindan hareket edin surekli yapin.eger silahınız varsa siseye ates edin ( silahi eger paraniz varsa Sol menudeki Market Kismindan alabilirsiniz )
    2- Shoplifter olunca ve caldiginiz araba varsa omertanın bagli oldugu IRC sunucusuna girin ve tr icin ( heist.tr ) com oynayanlar icin ( #heist ) kanallarina girin.
    3- en bastan itibaren benim tavsiyem Kacakcilik kismindan Alkollü icecek satip almanizdir. her saatte 1 kere rank verir ancak bu verdigi % digerlerinden cok fazladir ve hizli rank yani seviye atlamaniza yardimci olur..
    4- Rank atladikca göreceksiniz ki hersey daha zevkli ve basarili olacak.. Eger bir sıkıntısı olan varsa pm atabilir elimden geldigince yardimci olurum.

    herkese iyi oyunlar.

    Not : Omertayı daha iyi bilmek ve oynayabilmek icin MIRC serverine girin.

    Linki : Omerta Script Exe


    buradan indirip kurun.. direk nickinizi yazip Connect e tıklarsaniz sizi direk omertanın IRC sunucusuna alacaktir..




  • İlk etapta suç işle ve araba çal,ileride hapiste fazla durmak istemiyorsan sürekli kaçmaya çalış.suç olarakda tercihin silah aldıktan sonra rakı şisesine ateş etmek olsun.böylece öldürme becerin gelişir.e-5 ve organize açıldığı zaman sürelerini kaçırma hem yapmaya çalış kendinden yüksek ranklarla yaparsan başarı oranı daha yüksek olur.paranı banka hesabında tut üzerinde fazla para taşıma.ırc kullan,arkadaşın olsun ama oyunda fazla çevre edinmek kötü,vururlar emeklerin boşa gider.
  • Anaokulu Bas !!!
  • ya daha yeni başladım hiç bişey yapamıyom silaha param yetmiyo suç işleyincede hapse giriyom bişi anlamadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultrametal

    ya daha yeni başladım hiç bişey yapamıyom silaha param yetmiyo suç işleyincede hapse giriyom bişi anlamadım

    2 yıl önce biraz oynamıştım.. Şöyle söyleyeyim sürekli suç girişiminde bulunacaksın.. Başlarda hapse çok düşersin. Kaçmayı dene.. Hapisten kaçma seviyende yükselicek.. Milletin cebinden para çalmamaya bak.. Sonra bulup doğramasınlar Biraz paran olunca Tommy Gun silahı vardı sanırım ondan al atış yaparak vuruş yeteneğini geliştir.. Nerede oynuyorsun? Gelip bir hesap açayım bari arada takılırım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.