Şimdi Ara

İlk Buluşma Sonrası Fikirlerinizi Merak Ediyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
10.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne tür planlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Ne tür planlar


    Abi forumdan ban mı yiyelim ya

    Şaka bir tarafa ,kafamda bazı şeyler var,samimi ortamda geçiyor konuşmalar ama bir öpücük bile alamadık,bakalım nasıl tepki verecek merak ediyorum.

    Gittiğimiz gideceğimiz yerler izleyeceğimiz filmler v.s. sonraki görüşmede çözeceğim umarım. :)
  • Abi direkt olarak söyleyim bence vazgeç bu kızdan.Senden yaklaşık 6 yaş küçüğüm ve bu düşüncede olan yaşıtlarım ya da 1-2 yaş küçüklerim düşünüyor.Yani peşinden koşturacak gibi bir karakterde sanırım.Bir kere denersin eğer gönlün varsa ki yazına göre pek yok görülüyor ondan sonra üstelemezsin.Herkes kazanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çaresiz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Ne tür planlar


    Abi forumdan ban mı yiyelim ya

    Şaka bir tarafa ,kafamda bazı şeyler var,samimi ortamda geçiyor konuşmalar ama bir öpücük bile alamadık,bakalım nasıl tepki verecek merak ediyorum.

    Gittiğimiz gideceğimiz yerler izleyeceğimiz filmler v.s. sonraki görüşmede çözeceğim umarım. :)



    Burada bir çelişki yok mu?




  • Kız-Erkek ilişkileri baştan çelişki zaten Herşey paradoks, herşey çelişki o yüzden fazla ayrıntıya inmemek gerekli. Basit olacaksın 3 kuralı unutmayacaksın.

    Asla çok bağlanma
    Asla çok bağlanma
    Asla çok bağlanma

  • Benim kastım şuydu dostlarım. Hem kız aile kızı olsun istiyoruz hem de daha ikinci buluşma da bir öpücük alma peşinde koşuyoruz veya plan yapıyoruz. Ne kadar doğru sizce?
  • Bence kiz saglam ayakkabi degil.Ilk bulusmada anlattiklari cok yersiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snowor

    Benim kastım şuydu dostlarım. Hem kız aile kızı olsun istiyoruz hem de daha ikinci buluşma da bir öpücük alma peşinde koşuyoruz veya plan yapıyoruz. Ne kadar doğru sizce?



    Snowor,

    Planlar derken sanırım ben de yanlış anlaşıldım.2. görüşmede öpücük bana absürd gelmedi açıkcası ya da çelişkili.Kızı evine bırakıyorsun,elini sıkıyor teşekkür ediyor,bunun yerine yanaktan bir öpücük alsan dostane bir şekilde ne olur ki ?

    Burada dediğim gibi kızın sürekli ilişkiler konusunda başarısız utangaç olmasından dem vurmasını anlayamadığım için biraz da bunu yapmak istedim ya da isteyeceğim,yoksa farklı bir niyet amaç yok yani dostum :)

    Bu arada dün telefonda görüşürken yine uzun paslardan biri geldi,konuşmamızın 15-20. dakikalarında,benim söylediğim bir şey üzerine ya biz sonuçta arkadaşız 'sen istemedin böyle bir şey ben de olmaz dedim' hatırlamıyormusun gibi sözler sarfetti.

    Sürekli utangaç olduğunu rahat olmadığını söylüyor ilişkilerde.İlk buluşma tam bir felaketti arkadaşlar,hatırlatmayın :)

    Sonraki görüşmemizde çok farklı bir imaj ve görünüm çiziyor ya da öyle...Bunu anlamak için de zaman lazım.Sürekli iyi aile kızı havalarında,ailemle vakit geçiriyorum,onlarla tatile gideceğim gibi laflar.

    Uzun soluklu olur ya da olmaz zamana bırakmak lazım ama bir fırsatını yakalayıp en azından ondan hoşlandığımı belli etmek istiyorum.Hoşlanıyormuyum diye kendimi baya sorguladım,sanki evet gibi :)

    Kız sürekli paslar atıyor sanki benden ,mesajlarıma mütemadiyen cevaplar,dışarıda olduğum zaman kiminle olduğumu sormalar,arkadaşları arayınca uzun uzuzn o şudur bu budur gibisinden bilgi vermeler felan ama belkide ben golü atmak istediğimde kalesini gole kapayacak :) Sonuçta yok olmaz diyen ilk bendim,kırılmaması mümkün değil.Belki de içine işledi ve bilerek böyle davranıyor,tam ben görüşelim derken yok olmaz da diyebilir yani :)

    Bir de ilk görüşmedeki gibi tekrar havalandırmamak adına ben de biraz ağır alıyorum Selçuğunda dediği gibi çok fazla bağlandığını hissettirirsen kaybeden sen oluyorsun.

    Geçmişte örneklerini bizzat tecrübe ettim arkadaşlar,her şey iyi hoş tamam dediğimiz 4 senelik ilişkim,bir günde bitti,bir günde .Kız devam etmesek daha iyi olacak dedi ve bitti.Ne yaptıysam sebeb gösteremedi,yüzlerce saat dil döktüm olmadı ve şu an başka bir ilde ve hala yanlız...

    Neyse gelişmeleri yazarım tekrar.




  • Vallahi bu aralar bayağı yoğundum,yazamadım :)

    Geçen hafta ortası yemeğe çıktık,ablam ben ve kız.Hatta geciktiler sırf onları almak için işyerine kadar gittim :)

    Havadan sudan muhabbet devam ediyor,bir yandan da yemek yiyorduk.Gayet samimi dostça bir ortam vardı.Kız birdenbire sevgililer gününde kendisine kocaman bir çiçek geldiğini,ablamın da buna şahit olduğunu,herkesin sevgilinden mi geldi diye sormasından felan bahsetti.Tüm gözler benim üzerinde serzenişleri devam ediyordu tabi gene.

    Ablamın yanında üsturuplu davranıyorum tabi ben,bozmayayım dedim,sürekli kendini övmeler felan.Bir de hep bir fal ayağı var,yemek sonrası bile fal bakılacak illa ki.Açıkcası yemekte garsonlara hitap şekli felan hoşuma gitmedi.Tabi ben kafamdan diyorum tamam,bu kızla ciddi düşünülmez felan :)

    Neyse,ablamı eve bıraktım saat 9 gibi,bir bardak da çay içip eve bırakacaktım ki kızı ; tam arabaya bindik ,baktım kız suratını sağa çeviriyor.Ben tabi dumur oldum ta ki karşıdan gelen çocuğu görene kadar,selamlaştılar. :)

    Gördü ya gördü ya,kahretsin gibisinden konuştu.Neymiş efendim,onun en yakın kız arkadaşının bir arkadaşıymı,benimle arabada görürse yanlış anlarmışmış,kız sorarmış buna benimle neden tanıştırmıyorusn,neden haberim yok gibisinden.

    Benim moral gitti tabi,direk eski takıldıklarından biridir dedim,kızın eve uzaklığı da en az 40 KM :) Bayağı geniş çevresi belli ki

    Bu sefer arabada başka bir arkadaşından bahsetmeye yetendi,susturdum köpürdüm direk,bana eski sevgililerinden bahsetme,kız arkadaşlarına anlat dedim.3 erkek arkadaşı olduğundan dem vurmaya başladı ki benim tepkimi görünce 'Sen benden belli ki etkilenmişsin felan dedi'.

    Etkilenirsem ne değişir ya da değişmez gibi bir şeyler söyledim,eve yaklaşmıştık güldü,teşekkür etti ve indi.O gece aslında benim iç sesim 'dur oğlum,bu iş burada bitsin' demeye başladı.

    Ama diyorum ya,böyle hatunların kendini naza çekmesi hele de abartılı olursa dayanamıyorum,saçma geliyor artık :)

    Kahveyi çok sevdiği için cuma günü buluşmamızda onu 'ev boş kahve içelim'diye davet ettim çıkışta.Öyle bir niyetim yok aslında ama sırf diyorum ya deneme yanılma yapıyorum.Arabada bana bunun ne amaçla söylendiğini bildiğini vs. belirtti fakat eve gelmem dedi,çok da şaşırmadı ya da kızmadı,yalan yok :)

    O gece de sen benden hoşlanıyorsun dedi,ben de en sonunda evet etkilendim dedim :) Ben mi sana ümit verdim,düşünmem lazım,peşimde çok koşan var ama ben evet demiyorum,mantık değil duygularla da hareket etmeli vs. v.s :) Belli ki egosunu tatmin ediyor kız,erkekler peşimde dolaşsın diyor ve bunu da bilerek yapıyor.

    Aradan 1 saat geçti ya da geçmedi,mesaj atmak istedim kıza fazla da şımartmamak adına.Ben seninle ilk görüşmeden sonra ne konuştuysam halen öyleyim,ciddi düşünsem kahve içmeye davet edermiydim gibisinden mesajlar attım :) 2 ya da 3 mesaj şeklinde ve en sonunda bir müddet görüşmeyelim dedim.

    Ertesi gün kız direk mesajları ablama felan okutmuş,kendimi liseli gibi hissediyorum ya

    Tabiki ona da mahçup oldum,bensizi bu yüzden mi tanıştırdım dedi ? Kız ağlamış,bayağı kötü felan olmuş ama ben onun saf birisi olduğuna hala da inanmıyorum.

    Bu defter kapandı yani anlayacağınız.Ama farklı bir tecrübe oldu.O mesajları keşke atmasaydım dedim bazı sıralar ama bir yandan da iyiki atmışım diyorum :)

    Ciddi bir ilişki için giriştiğimiz iş ne boyuta geldi,siz siz olun çocuk gibi gubidik kızlarla takılmayın :)




  • Gerçekten entresan bir tipmiş. O mesajları çekmeklede iyi etmişsin dostum. Kendini ne zannediyor bu lady dyna mı ?
  • Tek bir şey söylüyorum dostum: Arkana bakmadan KAÇ
  • Snowor,

    Dostum aynen kaçtım zaten :) Sağol her şey için.

    Selçuk,

    Şimdiye kadar ne istediğini bilen kişiler tercihimdi.Ama işte adı üstünde,araya akraba dost girince farklı olıyor haliyle.

    Önümüzdeki hafta tatile çıkıyorum,başka bir kız arkadaş var,kendisine gelmek istermisin dedim,gelirim ama sadece eğlenceliğine dedi :)

    Hah işte budur ya,niyeti belli eden kızlar o kadar hoşuma gidiyor ki... Olduğundan kendini farklı göstermeye çalışanlardan korkmak lazım,tecrübe ettik.

    Bir kez daha ciddi ilişkiler yumağında takıldım,demekki bize göre değil,ya da henüz vakti değil :)
  • Valla anlattığın olaylara göre bu kız çok çocuksu. 26 yaşında bi kızın liseli kızlar gibi davranması eski kaşar olma ihtimalini tavan yaptırıyo. O yaşta bi kız olgun olur, ağır başlı olur, şımarık olmaz. Ben şuan 22 yaşındayım geçen sene 25 yaşında bi kızla çıktım kız oldukça hanım efendiydi, davranışlari senin tanıştığın kız gibi değildi. Çevresi geniş olan kızlar pek tekin kızlar değildir zaten. Başlamadan bitirmen iyi olmuş..
  • Aslında ne olursa olsun,arkasından laf etmek istemiyorum ama en azından çok cocuksu diyebiliyorum,evet haklısın dostum.Yaşı 26 olmuş çalışan bir bayan nasıl hareket etmeli.Bazı şeyleri söylemedim bile

    İlk buluşma yemekler söylendi,benimkisi biraz önce geldi tabi,bir baktım elini patatesime atmış ketçaba batırıp yiyor,benim tabağım :) O an zaten koptu ip,kime anlattıysam bunu 'yok ya olmaz öyle şey felan dedi' :)

    Düşünün daha ilk defa tanışıyoruz,bu samimiyet nedir ? İş güç derken kaldıramıyor artık insan bu tipleri,ha yaş 20-22 'yken neler gördük ama artık ayakları yere basan birisini istiyor insan.

    Tabi amacım kimseyi küçük görmek değil ama eğitim de gerçekten çok önemli ya ikili ilişkilerde.Mürekkep yalamış kızlar biraz daha edepli,oturup kalkmasını bilen,entellektüel felan oluyor.Kısa ilişkilerde çok önemi yok ama ciddi düşünebileceğiniz birisini arıyorsanız eğitim seviyesi uyumu da göze batmaya başlıyor.

    Yarın öbür gün bu tarz bir hareketi bir iş yemeğinde felan yapsa eşimiz,vallahi yerin dibine gireriz :)

    Ama istisna tabi ki bu,zor bulunabilecek bir tür.O yüzden karamsar olunmamalı




  • Aynen hocam,Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol diye boşuna dememişler. Bir insan herşeyden önce açık sözlü olacak, Kendini beğenirmek için olduğundan farklı davranışlar sergilemiyecek ve bir bayanda biraz ağırlık asalet olacak.
  • Abi benim 21 yasinda bir sevgilim var,inan senin kizdan daha olgun ve agirbasli. Egitim sart tabiki de.
  • Artık kabak tadı verdi sanırım... Olaya devam ediyoruz.Ablam,kız,halası,babaannesi,ve annem beraber tatile çıkacaktı.Dün akşam ben de uğurlamak için bir firmanın acentesine götürdüm onları,

    bir de ne göreyim:hepsi karşımda.Normalde biliyorsunuz 30-40 km gelmeye gitmeye gerek yok,bu servis araçları zaten dolaşıyor ta bir uçtan otogara,neyse ben tabi şok oldum,unutmuştum çünkü pek de hatırlamak da istemiyordum.Zaten attığım son mesajlar gerçekten çok ağırdı.

    Tabi ben görmemezlikten geliyorum,herkese selam ona yok :)

    Aradan 10 dakika geçti,kendi aralarında sohbet felan,ben gruba uzak duruyorum ve kız geldi birazda serzenişli biçimde 'merhaba,nasılsın' dedi.Ben de iyi olduğumu söyledim,hal hatır sordum.

    Çok fazla da lafı uzatmadan iyi tatiller dileyerek herkese oradan ayrıldım.

    Soğuk duruyorum çünkü gerçekten artık konu kapansın,bitsin istiyorum,kafamı meşgul etmek istemiyorum.Neyse aradan yarım saat geçti,telefonu elime bir aldım mesaj atmış :Sana tavır yaptığımı düşünme lütfen sana kırgındım ama geçti inan demiş...Ben faceden engelledim,telefonunu bile silmiştim,kendini tanıtmış zaten öncelikle.

    Açıkcası şaşırmakla beraber,o mesajların bir bayana atılmaması gereken mesajlar olduğunu felan yazdım benden.'O gece beni bayağı ağlattın,taş değiliz biz de' demiş akabinde ve eklemiş nasıl gidiyor.

    Ben de hayatın güzel gittiğini,memnun olduğumu ifade ettim,o da tatile çıkması dışında hayatında bir değişikliği olmadığını,herhangi bir atraksiyonun olmadığını söyledi.Ben de tatile çıkmanın iyi geleceğini,kafasını dinlendirmesini,eğer konuşuyor olsaydık benim tatile çıktığım döneme onu da davet edeceğimi felan yazdım.

    Gördüğün gibi ailemle hareket ediyorum,gelemezdim demiş...Hem konuşmamamıza sen sebep oldun,umarım beni bir daha kırmazsın demiş...Ben de sonuca sebebiyeti ben verdim ama öncesi de var dedim ve hayatta hiç bir zaman hiç bir şey için asla diyemeyeceğimizi ekledim :) Tamamdır,anlaştık vs. dedi.


    Tam unutmuşken,başka bir tarafa yönelmişken nedir şimdi bu ya,unutmuşken derken yanlış anlamayın deli divane aşk,sevgi felan değil,ama aklımdan silip atmıştım ne güzel.Kız neden hala benimle mesajlaşıyor,eğer o da hoşlandıysa neden biraz düşüneyim vb. laflar etti anlam veremiyorum.

    Bir de bu kadar ağır mesajlar üzerine gelip benimle konuşuyor ve mesaj atıyor,bu da ilginç.Ben kız olsam yüzüne bakmam inanın ki.Hayır arkadaşlıksa,bu kadar çevrede insan varken başka arkadaş bulamıyor mu da gururunu ayak altına alıp o mesajlardan sonra hala benimle konuşuyor.

    Yahu şu kadınları kızları anlıyorum diyen birisi varsa beri gelsin... Bir fikri olan var mı acaba :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hachiko

    30 yaşında birisi olarak söylüyorum ...Bu kızlar bırakın değer vermeyi selam vermeye değmez..

    +9999999999999990
  • Bize kötü davranan insanlara iyi davranma çabası içerisine giriyoruz. Çünkü o bize kötü davrandikca üzülüyoruz ve kendimize olan güvenimizi kaybediyoruz.

    Bunu engellemek adına, gerek bilin düzeyinde gerekse bilinçsizce kötü davranan insana eğilim gösteriyoruz insanlar olarak.

    Seveni öperler, öpeni severler muhabbeti buradan geliyor.
  • Bence senden hoşlanmış ve elinden kaçırmak istemiyor, ayrıca peşinde koşan diğerlerini de kaybetmek istemiyor. İlgiden memnun ve bunu devam ettirmek istiyor. Sen bundan önce de görüşmeyelim deyince çok pis afallamış olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.