Şimdi Ara

İlk defa araba alacağım, tavsiyeleriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Şehir dışında staj yapacağımdan dolayı arabaya ihtiyacım var. Birkaç haftadır ilanlara bakıp piyasayı anlamaya çalışıyorum fakat 0’ı geçen fiyatlar mı dersiniz, iki aynı arabanın 50k fiyat farkıyla konulması mı dersiniz ben çözemedim. En iyisi burada sizlere sormak diye düşündüm.

    Öncelikle bu sene staj senem. Şehir dışında çok istediğim bir firmadan onay aldım. Haftada 2 gün staja gideceğim ve bu sürede o şehirdeki akrabamda kalacağım. Gerek oraya git-gel, gerek pandemi koşullarından dolayı arabaya ihtiyacım var. Aynı zamanda tez yazıp Toefl’a da hazırlanacağımdan dolayı vakit de benim için önemli bir hal alıyor. Ülkemizde işlerin bir süre düzelmeyeceğini düşündüğümden fiyatların daha da artacağını varsayıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Fiyatların daha uygun seviyeye geleceğini düşünüp bekler miydiniz yoksa şu an da alır mıydınız? 100-140k arası bir bütçem var. Hangi araçlara yönelirdiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şehir içinde az yakan, hıza çok yatkın olmayan, nispeten piyasası olan arabaları tavsiye ederim. Benzinli-dizel, manuel-otomatik, önden çekişli-arkadan itişli kısmı tamamen kişiseldir.


    Bütçenize göre araba önerim ise:


    1.Nesil 2007-2012 model Hyundai İ30 1.6 CRDi Style Plus => iki koltuk ısıtma + sunroof + elektrikli ısıtmalı aynalar gibi özellikler var. Dopdolu bir arabadır. Düz vites ve dizeldir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.