Şimdi Ara

İlk günden mağduriyet (Turknet) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sorun yaşayana kadar ülkenin en iyi interneti Türknettir. Altyapınıza, kablolarınıza güveniyorsanız düşünmeden geçin ama sorun yaşadığınız bittiniz
    Benim başka adrese naklimi becermediler, üstüne kapata kadar uğraşıp durduk o yüzden işim olmaz bi daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 30 Ekim 2018; 12:59:5 >
  • Türkiye'de internet, elektronik aletin bozulup bozulmaması gibi şans işi. Biri örneğin samsung cep tel alır hemen bozulur, diğeri aynı modeli yıllarca kullanır.
    TtNet'i yıllardır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Sadece 1-2 kere 2-3 saatliğine netim gitti o da bakım yüzündendi.
    Bence oturduğunuz ilçenin alt yapısına göre değişiyor. Bir yerde Ttnet iyiken diğer yerde Superonline iyi olabiliyor. Yeni net alacak arkadaşlar konu komşuya sorsun memnun musunuz diye. Bana sorsa TTnet iyi derim başkası superonline...
  • 7-8 aydır ben de TurkNet kullanıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamıyordum ama son zamanlarda ping aşırı derecede arttı. Özellikle youtube dan video izlerden başta çıkan reklamlar 3 veya 4. saniyesinde takılıyor, bu sebeple reklamı atla bile diyemiyorsun. Aradan 20sn filan geçince video devam ediyor. Aynı işlemi telefondan hotspot olarak denediğimde sorun olmuyor.

    Haa IP havuzu kullanmaları da cabası :)

    Sanırım kullanıcı sayıları arttıkça buna orantılı olarak altyapıları geliştirmiyorlar.
  • 3 senedir türknet kullanıyorum bende bir anımı anlatayim. (3-4 hafta önce)

    mevzu uzun ama kısaca: 33 gün internetsiz kaldım ;

    1-) müşteri temsilcilerine 3 gün arayla ulaşabildim sebebi şu sekterer servisi.
    2-) türk telekoma topu attılar hep
    3-) telekom bizlik bişey yok hat var, modem arızalı diyor
    4-) modem değiştirdim 7 kere(evde duruyor 6 tanesi) adsl vdsl ne bulduysam sıfır aldım taktım gene çalışmıyor
    5-) yaklaşık 20 adet farklı müşteri temsilcisiyle görüştüm hiç biri sorunumu çözemedi en son 1 müşteri temsilcisi aradı(bayan) "sizin sorununuzu şimdi çözüyorum" dedi 2 dakika içinde bişeyler yaptı ve sorunu çözdü.
    6-) 2 dakikalık sorun için ben 33 gün cevapsız kaldım mail mi atmadım herşeyi yaptım.
    7-) neyse sonra fatura iptali için yardımcı olacağız dediler sonuçta 33 gün evde internet yoktu
    8-) fatura iptali için başvurdum döndüler 18 tl faturanızdan iptal edeceğiz (65 tl ödüyorum)
    9-) bende sinirlendim dedim ki 18 tl iptalini istemiyorum siz 33 gün madur etmişsiniz birde 18 tl mi düşürüyorsunuz ? hediye 1 2 ay verir insan utanır dedim bir de faturada ne göreyim, fatura 65 tl iptal filan yok


    işin özü AKN Kalktıgında türknette durmak tamamen enayilik olacak, başıma gelmez demeyin benimle dalga geçen cok yakın arkadaşım 11 gün internetsiz kaldı benim sorunumdan 1 hafta sonra... :) ona da türknet aldıran benim...

    TÜRKNET KALİTE 0.

    Ceo ile telefonla görüştüm Mehmet çelebiler. isteyene mail adreslerini verebilirim.

    Cenk Toker; Sinan Kurmuş ; Cem Çelebiler ; Sami Çelebiler ; Nedim Çelebiler ; Musatafa Saka ; Mehmet Çelebiler ; ik@turknet.net.tr ;bt@turknet.net.tr; Muhasebe@turknet.net.tr ; musterihizmetleri@turk.net

    Mehmet çelebiler çok iyi niyetli bir yönetici direk onunla iletişime geçebilirsiniz.

    yapıştırın maili yardımcı olurlar anca o zaman.




  • Ben de aptal gibi önüme geleni Turkneti öneriyordum eskiden bana verdikleri 40 mbps interneti kesip 16 mbps yapana kadar artık telefonumu açmıyorlar bende aboneliği iptal ettim hala faturayı ödemedim kafam rahat :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, öncelikle geç geri dönüşüm için sizden özür dilerim. Hizmetiniz ADSL olarak açılmış. Gerekli altyapı incelemelerinizi yaptıktan sonra altyapınızın VDSL uyumlu olduğunu gördüm. Altyapınız VDSL teknolojisini desteklediği için geçiş işlemlerinizi hemen TT arayüzünden yaparak gerçekleştirdim. Arka planda VDSL hız sinyallerini size gönderdik modeminiz VDSL hızları ile buluştu. Bir testi yapın isterseniz. Bana da geri dönüş yaparsanız sevinirim.

    Farklı bir sorun yaşamanız durumunda bana istediğiniz zaman PM üzerinden ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışacağım.

    İyi kullanımlar dilerim
  • Bir insan neden superonline’dan Türknete geçer ki? Hadi vodafone veya ttnet olsa neyse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epey zamandır stabil 35mbit kullandığım interneti temmuzdan beri dengesiz hızlarda kullanmaktayım defalarca destek kaydı açtım konuyu sürekli ilettiğim halde hala daha sorunumu çözemediler.

    Aldığım hızlar 6.87mbit 12.5mbit gibi komik rakamlar. Telekom ile halletmeye çalışıyoruz diyorlar ama hiç hallolan birşey göremedim. Yavaştan fiber için baskı yapmaya başlayacağım anlaşılan superonline'a.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorunuz tamamen taahutsuz hizmetle alakali. İnsanlar bikmislar artik herseye taahut vermekten. Kontrat suresi bitse bile yillar sonra arkanizdan odeme emri gonderilebiliyor. Tefeci mantigiyla avukata ver halletsin kafasindalar. Yok o parasi yok bu parasi. 1i 100 yapmakta cok iyiler.



    Yillardir turktelekom kullaniyorduk evde. 4-5 cihaz bagliyken internet yavasliyordu. Tabi sokakta altyapi yok diyerek sozde hiper 16mbps veriyordu. Altyapi icin bolge mudurlugune gidecekmisim :)) cokta takarlar ya neyse. Evi tasirken ayni donemde kontrat bitisi denk geldi. Turktelekomu iptal edip turknete gectik. Basta yeni adresimde 16 mbps verebiliriz TT altyapi calismasi tamamlaninca 35e cikar dendi. Kabul ettim. 20gun sonra baktim ki komsularima 35verebilecegi yaziyor internet sitelerinde. Yapistim hemen kayit actim. 4-5 gun internetsiz kaldim ulasamadim fakat hallettiler 35e cikti. Simdi o komsularin hiz tekliflerine bakiyorum 12-13 yaziyor. Aksiyon alma konusunda cok yavaslar. Tabi bu da ne kadar ekmek o kadar kofte mevzusuyla alakali. Belkide gunumuzde internet hizmetinin olmasi gereken fiyatlari bunlardir.



    Kendim simdilik memnunum. Baskasina onerir miyim hayir. Bir kere arkadasini getir kampanyasiyla referans oldum 10gun internet baglanmasini beklediler. Ek olarak TT dan da indirimli fiyattan faydalanmayi kacirdilar. 3 aylik deneyimlerim kisaca boyle. Umarim iyi bir yatirim atagiyla altyapilarini her yerde goruruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • turknet aynı numarayı bana da yaptı,("port yok bugün yarın port açılacak bağlayacağız")
    aynı şehirde başka ilçeye taşındığım zaman port olmadığı halde 10 gün oyaladı, internet bağlayamadı, aboneliğimi iptal etmedi
    BTK'nın sayfasından şikayet ettim ve 1 gün içinde aboneliğimi iptal etti.
    Turknetten uzak durun.
  • Türknet müşteri hizmetleri bölümünü geri açmaz da telesekreterle idare etmeye devam ederse çok müşteri daha kaybeder.sırf bu yüzden bile binlerce müşterisini kaybetti.rezil bir müşteri hizmetleri var.aslında yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknet ile 3.yılımdayım ben de , tamamen şans işi gerçekten, ben çok memnunken kuzene aldık port falan dediler, o da gelemez öyle şeylere gitti superonline aldı, eğer hız ihtiyacınız yok ise aslında gerek yok 20-30mbitlik superonline paketleri ideal ya da telekom.

    ben kesintisiz 75mbit vdsl hız alıyorum. evde ps4, steam, 4k netflix, 4k youtube ve torrent aktif kullanıldığı için 65tlye 75mbit hız ülke şartlarına göre lütuf gerçekten ama dediğim gibi şans işi.

    özellikle eskiden 75mbit hızı 59tl'ye çatır çatır dağıttılar, sonra müşteri artınca 35mbitler çıktı sonradan 100mbit'e geçiş bedava iken 10tl kadar fark konuldu. biraz sıkışmaya başladılar zamanla. kesinlikle teyit alıp geçişinizi yapın.
  • Yeni ISS sağlayıcı arıyorsanız kesinlikle NetSpeed'e geçin, uğraşmayın başkalarıyla.
  • superonlinedan türknete geçtim benim için herşey güzel çünkü superonlineda adsl verebiliriz en fazla diyolardı turknet ise vdsl 35 mbs verebiliyoruz dedi oyüzden geçtim şuanda hızım 40 mbden asagı düşmüyor size tavsiyem superonline yada ttnet adsl kullanmaya zorluyorsa arayın türkneti 35 verebiliriz derlerse geçin vdsl olarak superonline daha iyi fakat fiyat performans olarak türknet daha iyi
  • Bende 1 yıldır kullanıyorum bağlatmadan önce port bulmada sorun yaşandığını duymuştum yinede riske değerdi. Benim bulunduğum yerde yaygın olarak kablonet kullanıldığı için port sıkıntısı yaşamadım, internetim başvurduktan 1 hafta sonra bağlandı.ciddi hiç internet kesintisi olmadı çok çok nadir olarak yarım saatlik kesintiler oldu.

    Ben çok memnunum 35 mbit alıyorum. Yaşadığınız bölgede port sıkıntısı yoksa şiddetle tavsiye ederim.

    Alternatif olarakta netspeed var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Tavsan

    Yeni ISS sağlayıcı arıyorsanız kesinlikle NetSpeed'e geçin, uğraşmayın başkalarıyla.
    Tarife ve fiyatlar harika, hizmetleri nasıl peki hocam, sorun yaşıyor musun?
  • WITCHER kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun yok, gayet iyi. 65 tl lik kullandığım tarifeye Ttnet, 95 tl istiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Tavsan

    Hiçbir sorun yok, gayet iyi. 65 tl lik kullandığım tarifeye Ttnet, 95 tl istiyor.
    Ben de o tarifeyi düşünüyorum, denemek lazım. :)
  • 5 aydir turknet kullaniyorum 35 mbps 65 tl gayet memnunum forumdaki destek elemanida sagolsun yardimci oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.