Şimdi Ara

İlk İOS maceram olacak lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullanmış olduğum telefonum Galaxy S4 blackmist rengi, artık android'den bıkmış durumdayım hep Sony , Samsung filan kullandım fakar artık şu androidden kurtulup İOS'a geçmekistiyorum fakat cihaz konusunda kararsızım: İp 4s'in şekli çok hoşuma gidiyor 5s uzun ince duruyor fakat 4s baya ağır bir telefon, ve 4s daha ne kadar ömrü var onuda bilmiyorum (çünkü İOS dan pek anlamıyorum)
    şimdi siz söyleyin arkadaşlar 2. el 5S mi almalıyım temiz bulursam yoksa, Sıfır 4S mi alayım kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

    Telefonda çok oyun oynamam, arada iş yerindeki pc ye bağlanırım ordanda muhasebe programına bağlanırım müşterilere gittiğimde bunu S4 de gayat iyi yapıyorum hem ekran büyük hem yardımcı uygulamalar bulunabiliyor, ve de sıksık fotoğraf çekerim, bir de iş yerinde olduğum için şarj önemli sizce bu kriterlerde en çok hangi telefon işimi görür 4S mi 5S mi yoksa S4 ile devam mı ?

    not: aslında sadece şekil itibari ile 4s istiyorum fakat bütün gün iş yerinde o ağırlıkta taşınmaz. 5s hem daha güncel teknolojide hem de 2. el de yine daha rahat satarım diye düşünüyorum ama sizinde görüşlerinizi bekliyorum benim bakış açımın haricinde de görüşler edinmek istiyorum şimdiden teşekkürler..







  • Tabiki 5s.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.