Şimdi Ara

İLK KAMERAM BÜTÇE 3000 TL SEÇENEKLER ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SONY HDR-CX560VE modelini incelediniz mi?
  • Ben de bugun sony hdr-cx360ve camcorder aldim.Daha inceleme firsatim bulamadim.Simdi kutusundan cikarttim sarja koydum.Artik yarina inceleme firsatim bulurum ve aktaririm size inceledigim kadariyla.Ama yukardada bahsetmissiniz.Usb ile direk hdd ye baglanma olayi gercekten cok iyi bir ozellik.Icindende kendi orjinal sony usb si cikti yarin ilk isim onu denemek olcak.Zaten kutusundada gostermisler öle bisi oldugunu.Kullanma klavzunda okdugum kadariyla hdd dinizde ki videolarida oynatabiliyormus cameradan.Nese herhangi bir sorunuz olursa burada olicam.Yarin zaman bulabilirsem kücük bir inceleme yazacam ins.
  • son karar nedir arkadaşlar ne alalım
  • Sony kullanıcısıyım ama,
    İçimde hep o TM700'den kalma bir Panasonic isteği var. Tercih senin ama ben şahsım adına TM900 alırdım.
  • Ben de 2 hafta kadar süren bir inceleme sonunda Canon HF S200 mu yoksa Panasonic TM900 'mi dereken en sonunda TM900'de karar kıldım.
    1080/50p kayıt yapıyor olması en büyük tercih nedeniydi zira HF S200 sadece 50i kayıt yapabiliyor. Kitapçığına baktım, 25p modunda bile videoyu dosyaya yazarken 50i'ye çeviriyormuş.
    Yani After Effect falan ile video üzerinde key'leme, rotoskop falan gibi oynamalar yapacaksanız, Canon s200 size göre değil çünkü aletten progressive AVC videosu çıkartmak mümkün olmuyor. Hep interlaced...

    Sadece film çekip TV ile izleme yapacaklar için Canon S200 ideal. Hatta low light konusunda daha iyi diyorlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noisywan -- 22 Ağustos 2011; 0:18:41 >
  • Yoğun video çekimleri yapacağım için kamera almam lazım. Fiyat performans açısından hangi video kamerayı tavsiye edersiniz. Benim için en önemli olan ses ve görüntü kalitesi. Bunların yanında (önem sırasına göre) Kaset/CD/DVD değil de hafızasına kaydeden, zoomu iyi olan, en az 3 saat çekim yapabilen, foto özelliği iyi olan, gece çekim modu olan bir makina arıyorum. BÜTÇEM: En fazla 650 TL Bu fiyatı geçmemek şartıyla alınabilecek en iyi kamera hangisidir? Çok sağolun şimdiden.
  • merhaba arkadaşlar
    ben sony cx560ve yi aldım .bugün yarın gelir.amacım bununla mini belgeseller çekmek.sorum şu bu kamerayla belgesel çekilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeynali1302

    merhaba arkadaşlar
    ben sony cx560ve yi aldım .bugün yarın gelir.amacım bununla mini belgeseller çekmek.sorum şu bu kamerayla belgesel çekilir mi?

    yok çekilmez.
    bosuna almişsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.