Şimdi Ara

İlk kazasınıda yaptı ( İ30 içerir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
7.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adieu

    Hala sağlamlık muhabbeti var ya, arkadan vuran araç zaten fren yaptıysa aracın önü ivmenin durması sonucu yükü alır ve yere yaklaşır haliyle diğer aracın altına girer yani daha yukarıdan kaputa daha yakın yerden vurur. Hyundai'nin zaten arkası epey havada araç bayağı yüksekten almış ilk darbeyi bu kadar hırpalanmanın sebebi bu, otobanda kaza yapan hyundai görmüş biri olarak söylüyorum cidden teneke, boşuna bir tane uyduruk fotoğrafla yüceltmeyin hiç değilse kullandığınız şeyin farkında olun ve beklentilerinizi ona göre tutun. Ha bence üzülmesi gerekenler varsa bmw sahipleri, o kadar para ver araba small overlapte çuvallasın.

    http://youtu.be/kZKG2wqs9_Y


    Hocam su videoyu bi izle ozaman Arkadaki daha cok hasar alirmismis😉



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 5 Nisan 2015; 20:30:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • landscapee kullanıcısına yanıt
    Keşke lütfedip okusaydınız sonra cevap verme gayretine girseydiniz sebebini açıkladım gündelik hayatta insanlar son hamle olarak FREN YAPARLAR sizin verdiğiniz testte olduğu gibi dümdüz bir çelik halat tarafından bir mesafe çekilip belirli hıza ulaştıktan sonra serbest biçimde FRENSİZ çarpıştırılmazlar. Isterseniz bir daha açıklayayım fren yapan aracın ivmesinin eseri olarak ağırlık merkezi motor bloğu gibi en ağır parçanın olduğu yere kayar yani öne ve bu ani inme kesilmesinin sonucu araç yavaşlarken hızın ileri x+ eksenindeki kuvvetine karşı frenleme yapılır bu frenleme sonucu araç durma hareketinde x+ ekseninde yavaşlarken y- eksenine de yönelir. Yani uzun lafın kısası fren anında aracın burnu aşağı iner, hayat o testlerdeki düz çarpışmalar kadar basit işlemiyor, o testler milyonlarca farklı ihtimalden yalnızca biri. Ha o ihtimalden diğer ihtimallere ulaşabilmek açısından hayati.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    http://youtu.be/jVA-cpwJjq4

    Kafanızda canlanması açısından buyrun bir izleyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamponun arkasındaki traversten ne haber? Birde onun fotoğrafını görseydik keşke.tampon esner,travers darbeyi emer.bir de tampon altının fotoğrafı lazım sağlammı değilmi?
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Mesajinizi tamamen okudum merak etmeyin.istedigi kadar frene basip altina girsin ki i30 un altina girmesi imkansiz zaten vurdugu yer belli. İ30yere alcak bir arac. Zaten videoyuda dikkatli izlememissiniz mercedesde aracin altina giriyor ayrica halatla tutulmasa daha fazla hasar alicak ondeki arac resmen bagaj yere gocdu. 1 ay once isiklarda beklerken astra ile, vectra duramayip geldi bizim araca vurdu vectranin sadece plakalik catladi biraz, bizim astranin oynamadik yeri kalmadi.o yuzden hic bi zaman arkadan vuran daha cok hasar almaz bu her zaman degiskenlik gosterir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    Kısa ve öz ilk mesajımda bir noktanın Altını çizsem yeter herhalde.

    Hala sağlamlık muhabbeti var ya, arkadan vuran araç zaten fren yaptıysa aracın önü ivmenin durması sonucu yükü alır ve yere yaklaşır haliyle diğer aracın altına girer yani daha yukarıdan kaputa daha yakın yerden vurur. Hyundai'nin zaten arkası epey havada araç bayağı yüksekten almış İLK DARBEYİ bu kadar hırpalanmanın sebebi bu, otobanda kaza yapan hyundai görmüş biri olarak söylüyorum cidden teneke, boşuna bir tane uyduruk fotoğrafla yüceltmeyin hiç değilse kullandığınız şeyin farkında olun ve beklentilerinizi ona göre tutun. Ha bence üzülmesi gerekenler varsa bmw sahipleri, o kadar para ver araba small overlapte çuvallasın.


    Enerji boşalmasının ne şekilde olacağını ilk darbe belirliyor, vurup altına girmesi ile altına girip vurması bir değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.