Şimdi Ara

İlk Nvidia G-Sync uyumlu monitörler servet değerinde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam 4k 144hz alternatif olmadığı için bu haberdeki monitörler ilk olmanın verdiği gazla uçuk karlar ile satılacak.
    Bu haberdeki ayrı bir kazık tabi ki, ben hali hazırda piyasadaki 2k veya full hd monitörler için dedim arada chipten kaynaklı 1k fiyat farkı var diye.

    Zaten bu tip bir monitöre ihtiyaç duyacak adamın 1080ti SLI/Triple SLI yapmış olması gerekir, yoksa 4k da ultra olarak 144FPS civarları elde etmek kolay değil.
    Böyle sistemi olan adamın parayla işi yoktur diye düşündüler sanırım, ne kadar koparırsak kardır mantığı. İleride piyasa 4k 144hz dolmaya başlayınca
    fiyatları istemeseler de mecbur indirirler.
    Bahsettiğiniz Samsung monitörü uzun süredir takip ediyorum gayet başarılı bir monitör, kontrastı ve siyahları bu haberdeki monitörlerden daha iyi
    bütçem olsaydı düşünmeden alırdım sanırım, sabit 144hz kullanmak bile yeterli olur.

    Freesync herkese açık bir teknoloji aslında Nvidia'nın G-sync yanında driver'ında destek vermemek için hiçbir bahanesi yok, tamamen kar amaçlı.
    Sanırım bir grup meraklı Nvidia kartlarda 3. parti olarak Freesync'ı aktif etmeyi başarmış, aşağıda link atıyorum. Ben de denemesini yapacağım.

    https://forums.evga.com/You-can-trick-NVIDIA-GPU39s-to-use-freesync-and-displays-that-use-DP-v12-to-use-gsync-m2726410.aspx




  • Böyle giderse bu ürünleri almak için değil arabayı satmak evi satar hale geleceğiz. Biz teknoloji tutkunları bu ürünlere ancak vitrinden bakıp iç geçirip yanlarından geçip gidebileceğiz. Alacak kadar paramız olduğunda ya da alınacak seviyede ucuzladığında ise 8K, HDR, G-Sync, 200HZ monitörler çıkmış olacak. Bu monitörlerin de şimdiki 1080P monitörler gibi yüzüne bakılmayacak. Zaten iyi bir sistem neredeyse ikinci el orta sınıf bir otomobil fiyatına toplanır hele geldi. Böyle giderse şimdi otomobil fiyatına topladığımız sistemleri mumla arar hale gelip sadece bir monitör alacak hale geleceğiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Böyle giderse bu ürünleri almak için değil arabayı satmak evi satar hale geleceğiz. Biz teknoloji tutkunları bu ürünlere ancak vitrinden bakıp iç geçirip yanlarından geçip gidebileceğiz. Alacak kadar paramız olduğunda ya da alınacak seviyede ucuzladığında ise 8K, HDR, G-Sync, 200HZ monitörler çıkmış olacak. Bu monitörlerin de şimdiki 1080P monitörler gibi yüzüne bakılmayacak. Zaten iyi bir sistem neredeyse ikinci el orta sınıf bir otomobil fiyatına toplanır hele geldi. Böyle giderse şimdi otomobil fiyatına topladığımız sistemleri mumla arar hale gelip sadece bir monitör alacak hale geleceğiz.
    avrupada ki insanlar 2000 dolarlık monitorlere isyan etmişler fiyatlarından dolayı.avrupada 2000 dolar buranın 2000 tl degerinde.paralarının tam degeri karşılıgında alışveriş yapiyorlar.bizim burda o monitoru 2000 tl ye getirse alıcılar bi taraflarını yalar satıcıların.ancak ne yazıkki 2000 dolarlık monitor 12 bin tl ile 15 bin tl arasında bir fiyata satışa cıkıcak.onuda getirirlerse.bu ciddi haksızlık.bir yerde bir yanlişlık var.ve kimsenin sesi cıkmıyor.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.