Şimdi Ara

İlk seks deneyimim kötü geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle seks sırasında ve sonrasında şunu farkettim, ben kendi başıma suni vajinayla veya masturbasyonla daha çok zevk ve keyif alıyormuşum.


    Şimdi partnerimi ayarladım. Eve geldi falan ama nasıl acele ediyor görmeniz lazım. Hızlı hızlı bitirelim vs. beni çok acele ettirdi. Zaten ön sevişme diye birşey olmadı bile. Vajinasının çok geniş olmasından mı yoksa kalçanın büyük olmasından mı bilmiyorum ama vajinaya girebildiğimi bile hissetmedim. 5 dakika boyunca sanki boşluğa git gel yapıyormuşum gibi hissederek keyifsiz bir şekilde bitirdim.


    Partner seçimim mi yanlış yoksa ben de mi sıkıntı var anlamadım ama gerçekten beklediğim ve hayal ettiğim şeyle alakası yoktu. Tam bir fiyasko oldu benim açımdan. Belki de herkesin ilk deneyimi bu şekilde hiç birşey anlamadan geçiyordur bilmiyorum.




  • Seviştiğin kadın yaşlımıydı ?

  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

    Hayır, 28-30 yaşlarındaydı fiziksel olarak iyiydi.

  • Usta kondom hicbirsey hissettirmiyor
  • scoretive S kullanıcısına yanıt

    En güzel kondomsuz sex

  • Hocam partnerin sana karşı arzuyla yaklaşmazsa zevkli bir deneyim çok zor
  • Aimstein A kullanıcısına yanıt

    Bencede

  • normal şeyler yaptıkça daha da iyi olacaksın

  • drjacob kullanıcısına yanıt

    Normal şeyler nedir ?

  • aslında normal insansın ama travma yaşamışsın, parayla menfaatle olacak işler değil bunlar, ruh yok en başta, hayvanoğlu hayvan değilsen önüne gelenle tam performans yürüyemezsin bile bırak birlikte olmayı, onun dışında fiziksel ve psikolojik olarak kendini yeterli göremediğin için de konsantre olamamış olabilirsin, devam edeceksen kendine iyi bak, benim kuşun büyük bölümü dışa çıkmazdı aynı durumda güven kaybı yaşama muhtemelen o kötü tecrübeden iyisindir normalde


    ayrıca üşengeç insansanız kendi kendinize tatmin olmak kötü bir fikir değil, işini içine her türlü menfaat girecek çünkü, kendi işimi kendim görürüm demek de sağlam yoldur ezik görmeyin kendinizi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 2 Eylül 2023; 9:58:50 >
  • Önsevişme olması lazım hacı kız ıslanmadan kayganlık da sıkıntı oluyor. Sevgili yap dans kurslarında fena kız düşürürsün.

  • Sex overrated. Neden?


    Bu coğrafyada, Kadınları yatağa atmak için ciddi enerji harcaman lazım. Bir sürü yöntemi var. Hiç biriside kolay değil.


    En efektif olanı maddi yönden üst sınıf olman. Ev ve araba sahibi olman, olmazsa olmaz. Diğerlerini saymıcam. Bu dediklerim olursa kadına yani sexe ulaşman nispeten kolaylaşır. Buda kafandaki sexi tecrübe etmen için sana zaman kazandırır , yollar açar.

  • yüksek seviye haz sağlayan cinsellik isteği anlık olarak kendiliğinden gelişir. belli bi ajandası yoktur.

    hormonun ajandası vardır yani hormonun etkisini göstermesi belli kurallarla öngörülebilir şekilde gerçekleşir. ama cinselliği haz alarak yaşama isteği anlık olarak birden fırlama yapar.

    bazen sevgilinle bir hafta aynı evde yaşasan istek gelmez, ama o mutfakta yemek yaparken arkasından yaklaşıp boynundan öpünce bi anda kendinizi laminat parke üzerinde uzun zamandır almadığınız zevki alarak sevişirken bulursunuz.

    hatta: "madem uzun zamandır yalakamadığımız zevki yakaladık o zaman yatağa gidip, uygun şartları oluşturup öyle devam edelim" diyecek olursanız, yatağa gidince bi anda herşeyin değiştiğini görebilirsiniz. zira üst seviye cinsel haz alarak sevişme olayı anlık gelir ve çoğu zaman hemen yaşanmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Nisan 2024; 6:10:57 >
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    quote:

    Sex overrated. Neden? Bu coğrafyada, Kadınları yatağa atmak için ciddi enerji harcaman lazım.

    çok yakışıklı bi arkadaşım var. tam Avrupa insanı tipi var elemanda, esmer değil yani. kendisi iş için 6 ayda bir falan bir haftalığına Avrupa'ya gidiyo.

    şimdi bu arkadaş Tinder'da Türkiye'de kızlarla rahatça eşleşiyo ama çoğuyla yatamıyo. kızı beğenip buluşayım dese, kızların çoğu buluşma esnasında ya sorunlu çıkıyo ya da vermiyo (böyle yazıyor olmam itici gelmesin çünkü Tinder sex amaçlı bir tanışma sitesidir) aynı arkadaşım iş için 5 gün Avrupa'ya gittiğinde rahatça eşleşip, sex yapıp dönüyor. Avrupa'da sadece 5 iş günü süre yetiyo. zahmet yok. Türkiye'de ise kızla buluşmak ayrı dert, yatağa atmak ayrı dert. birsürü tantana.




  • jubeii kullanıcısına yanıt
    quote:

    Avrupa özellikle Amerika gibi yerler ayrı galaxiler

    geçenlerde bi video viral olmuştu. sanırım 30'larında olan bi Türk kızı İngiltere'ye taşınmış ve tasindiktan sonra Tinder'da kimseyle eşleşememesi karşısında şaşırdığını kendi ağzından söylüyor. sonra şöyle diyodu:

    - en azından burada cinsel obje olarak görülmüyor olmak sevindirici.

    yani kız diyo ki: Türkiye'de herkes beni öpmek için eşleşme atıyordu, İngiltere'de ise herkes eşleşme atmıyor çünkü İngiliz erkeği sadece öpmek için değil düzeyli ilişki yaşamak istediğinde eşleşme atar.

    kızın söylediği şey, gerçekte olanın tam zıddı. Batı ülkelerinde Tinder doğrudan cinsellik yaşamak için kullanılır. Türkiye'de ise kızlar burdaki kültürü güzel bahane edip tanışma amaçlı bir siteye çevirdiler Tinder'ı. Batı'da eşleştiysen büyük ihtimal yatarsın. Türkiye'de eşleştiysen, kızla yatmak şöyle dursun, anca kız senin online mesajlaşma muhabbetini beğenirse buluşma aşamasına geçilir.

    İngiltere'ye giden Türk kızının eşleşecek erkek bulamamasının tek bir nedeni var: kız İngiltere standartları için yeterince güzel değil.




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Dünyanın hiç bir yerinde yumurta değersiz değildir. O yüzden bir kadın yaşadığı yerde tokmak bulamıyorsa bu durum onun arızasıdır. Cinsel açlık yada kadının erkeklerle ilişkisi, ingilterede farklıdır, birbirine benzemez tabii. Bi kadının önceliği hayatını güvene almaktır hayır bir canlının önceliği budur. Bi türk kadınıda olaya böle bakıcaktır. Onu kastettim önceki mesajda.


    Yatakta hoplaması için ya çok genç olup önceliklerini görememesi lazım yada hayattaki varoluşsal kaygılarını çözmüş olması lazım.


    Erkeklerin yatağa atmak istediği kadınların kaçta kaçı memur ayda 50k maaş alıp fatura öder miyim diye kaygısız sex yapıyor bunu bilmek lazım. Yauw İş öle bi noktaya vardıki ben evlenip birbirinden haz almayan fakat aynı evi paylaşma ihtiyacı, maddi mevzular yüzünden ayrılamayan çiftler görüyorum. Kepaze durumdayız.


    Pazarda portakal alamayan millet seçimden sonra bi gecede piyango çıkmış gibi sevindi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 5 Nisan 2024; 20:55:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.