Şimdi Ara

İlk ve amatör kitabım için yardım talep ediyorum lütfen içeri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar diledikten sonra hemen konuma geçmek istiyorum.Başlıkta belirttiğim gibi ilk ve kendi halinde bir kitap yazma kararı aldım konu şöyle, Ortaokul çağlarından birbirine aşık olup ailevi ve yaşın gerektirdiği nedenlerden dolayı birlikte olamayan bir bayan ve bay'ın hayatını konu alıyor.Erkeğin zamanla aile ferd'leri hayata veda ettikten sonra tamamiyle işine konsantre olmuş idealist ve bir o kadarda tehlikeli bir asker.Yaptığı onlarca operasyondan sonra bir gece mayına basarak iki bacağını kaybeder ve Genelkurmay tarafından bakım evine yatırılarak yaşantısına devam eder.Yalnız o bakım evinde onun bakımını üstlenen kişi kaderin cilvesi olacak ki ortaokulda aşık olduğu kızdan başkası değildir ana konu / tema bu şekilde.Sizce bayan ve bay karakterlere uygun hangi isimler gelebilir.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar :)

    Bkz:
    Bay; Boy: 1.94 Kilo: 81 Kullandığı el:Sol Karakteristik özellikleri: İçine kapanık, konuşmayı sevmeyen, kıvrak zekalı ve 6.hissi kuvvetli bir astsubay olarak düşündüm tabi bu konuda yardımlarınızı esirgemezseniz çok memnun olurum.

    Bayan; Boy:178 Kilo: 58 Kullandığı el :Sağ karakteristik özellikleri: Utangaç, sadece gerektiğinde konuşan,gayet modern ve bir o kadar çekici bir hasta bakım uzmanı.

    Hikayemde karşılaştığınız herhangi bir anormallik söz konusu ise lütfen beni aydınlatın.İlk kitabım tabi uzman yazarların tırnağı olamam ama en azından hikayenin içimde kalacağına sayfalarda kalmasını tercih ettiğim için yazmaya karar verdim.

    HERKESE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYIN İYİ FORUMLAR.







  • ByCoacH kullanıcısına yanıt
    Mekanlar hakkındada bilgi eklersen daha iyi olur.
  • Mekan konusundan soru geleceğini hiç düşünmemişsin aslına bakarsanız.Siz nasıl bir mekan tavsiyeleri verebilirsiniz teşekkür ederim güzel bir konuya değindiniz
  • Bana kalırsa, tavsiye ile kitap yazılmaz. Bir kalem ve bir defter... Sonrası senin dünyan... Nasıl karakterler hayal ediyorsan, nasıl bir hikaye hayal ediyorsan onu yazmalısın. Kötü de olsa yazmalısın. Para için değil, gönülden yapılmalı edebiyat. Gönülden yapılan hiçbir iş de kural tanımaz. Ahmet'den aldığın tavsiye ile bir kitap yazarsan, Ahmet yazmış olur o kitabı. Kitabı sen yazmalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cezaxx

    Bana kalırsa, tavsiye ile kitap yazılmaz. Bir kalem ve bir defter... Sonrası senin dünyan... Nasıl karakterler hayal ediyorsan, nasıl bir hikaye hayal ediyorsan onu yazmalısın. Kötü de olsa yazmalısın. Para için değil, gönülden yapılmalı edebiyat. Gönülden yapılan hiçbir iş de kural tanımaz. Ahmet'den aldığın tavsiye ile bir kitap yazarsan, Ahmet yazmış olur o kitabı. Kitabı sen yazmalısın.

    İşte bu kadar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim gayet açıklamalı bir şekilde cevap verdiniz.Bu lafınızın üzerine başladım ve şimdiye kadar harika gidiyor.Hepinize teşekkür ederim iyi forumlar
  • Konu için klişe denebilir.Gerisi hayal gücüne,sözcüklere yüklediğin anlama,sayfalara sindirdiğin edebiyata kalmış.
  • Aslında kitapların çoğunda ilk sayfalar sıkıcıdır. Bu yüzden okumayı bıraktığım bile olmuştur.

    Bence buna çok dikkat etmelisiniz... Kitabın her sayfası dolu dolu olmalı , Gerekirse geç olsun ama güzel olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enes4125

    Aslında kitapların çoğunda ilk sayfalar sıkıcıdır. Bu yüzden okumayı bıraktığım bile olmuştur.

    Bence buna çok dikkat etmelisiniz... Kitabın her sayfası dolu dolu olmalı , Gerekirse geç olsun ama güzel olsun.

    Bu öneriyi dikkate alacağım.Aynı olay yani ilk sayfalardan bırakma olayı bendede çok olmuştur buna dikkat ediyorum ve kendi çapımda olayları birbirine bağdaştıracak üçlemeler,dörtlemeler ile sayfaları dolu dolu yapacak kombinasyonlar üzerinde çalışıyorum.Ama gelin görün ki sayısal tarafı ağır basan biri olduğumdan dolayı yazmakta zorlanmıyor değilim.Tavsiyenizi dikkata alacağım çok sağolun.Teşekkür ederim iyi forumlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.