Şimdi Ara

ilknokta.com 9 mayıs- 13 haziran kargo bedava.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ilknokta sitesi ile tanışmam 2009 yılında olmuştu. Yeni tanışmam ve o sıralar (şimdi ismini hatırlayamadım) bir site kredi kartından ücreti düşüyor, gönderim ise aylar sürüyordu.Bende ihtiyatlı davranarak,kapıda nakit ödeme seçeneği ile cengiz aytmatov'un üç kitabını sipariş etmiştim ve yaklaşık olarak 7 iş günün de geldi. O günden sonra nedense hep kitapyurdunu tercih ettim... Aslında düşündüğüm bir kitap var ''kendine bakama kitabı'' alsam mı derken kitapyurdunda fiyat 2,20 TL daha ucuzmuş... Galiba genelde daha avatajlı oluyormuş ona mukabil başka yerlere bakmıyormuşum. :) Neyse belki ilknoktada da avantajlı kitaplar vardır,en güzeli fiyatları karşılaştırmak. Site güvenilir ama bir kullanıcı olarak.

    www.ilknokta.com

    - kampanya kredi kartı ve banka havalesin de geçerli oluyormuş.







  • Fiyatları gayet güzel tekli alımlarda da çok uygun oluyor fiyat kargo ücreti olmadığı için 2 - 3 kitap almayı düşünüyorum..

    http://www.ilknokta.com/kitap/107867/John-Ronald-Reuel-Tolkien-Takim-6-Kitap.html

    John Ronald Reuel Tolkien Takım 6 Kitap fiyatı da uygun gibi..
  • Fiyatlar genelde kitapyurdundan ve d&r den daha yüksek.En azından benim baktığım kitaplarda öyle.Uygun olanlar da var tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

    Fiyatlar genelde kitapyurdundan ve d&r den daha yüksek.En azından benim baktığım kitaplarda öyle.Uygun olanlar da var tabi.

    aynen hocam benim baktığım kitaplarda da fiyatlar diğer sitelere göre biraz daha pahalı yani diğer sitelerden kargolu alsam aynı paraya gelecek ;) birde ne kadar güvenilirdir onuda bilmiyorum...
  • yaptıkları indirimler suni yani fiyatı indirmiş gibi gösterip gerçekten indirmiyorlar. üstelik temin süresinin sınırlarını zorlamak konusunda ısrarcılar. kitaplar gerçekten 1 haftada ancak gelebiliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.