Şimdi Ara

iMac yükleme diski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben 21.5" iMac aldım ve içinden herhangi bir cd çıkmadı. Sistemi time machine kullanarak yedekledim ama herhangi bir sorun olduğunda yada format atmak istediğimde cd olmadan nasıl yükleme yapacağım?

    Paket içinden cd çıkması gerekiyor muydu, yoksa bu cd'leri benim mi oluşturmam gerekiyor? Veya şu an yapmam gereken birşey var mı acaba?

    İlk defa Mac kullandığım için kendimi yeniden bilgisayar öğreniyormuş gibi hissediyorum, yardımcı olursanız sevinirim...



  • Kendi sorumu kendim cevaplıyorum ki benim gibi bilmeyen biri merak eder de yapması gerekeni bilemezse yardımım dokunsun...

    Lion kurulu olarak gelen sistemlerde, bilgisayar yanında cd/dvd verilmemekteymiş. Kurtarma cd'lerini kendimiz hazırlıyoruz. Bunun için "Lion Recovery Disk Assistant" indiriyoruz. Detaylı anlatımını bu sitede buldum, incelemenizi tavsiye ederim.

    Bunun yanı sıra harici diskinize sisteminizin yedeğini alabilirsiniz, bunun için de Time Machine kullanılıyor. Bunun anlatımını da bu sitede buldum. Umarım ihtiyacı olanlara yardımı dokunur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 17 Ekim 2011; 14:17:59 >




  • Evet yardımı oldu, teşekkürler. Ben de dün gece aldım sormak istediğim birşey var diski bölğmleyip Windows 7 yükledim. Fakat driverini bulamadım. Onu nereden indirebilirim acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endless

    Evet yardımı oldu, teşekkürler. Ben de dün gece aldım sormak istediğim birşey var diski bölğmleyip Windows 7 yükledim. Fakat driverini bulamadım. Onu nereden indirebilirim acaba?

    Elinizde Mac OS X cd'si varsa eger onu takip driverlari yukleyebilirsiniz.
  • Kutudan herhangi bir cd çıkmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endless

    Kutudan herhangi bir cd çıkmadı.

    Lion kısmında BootCamp yardımcısını açıp, En son destek yazılımını Apple'dan indir seçeneğini işaretleyin. İleri dedikten sonra bir kopyasını CD/DVD'ye bas seçeneğini seçip boş CD yerleştirin. Windows tarafını açıp kurun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.