Şimdi Ara

imaj almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Bu konuya benzer bir konu daha açmıştım ama bu sefer kafamat takılan faklı bir şey.

    Şimdi ben acronisle c diskinin imajını aldım ama programlarım,oyunlarım vs. D diskinde. Formattan sonra D diski silinmiyor doğru ama kalan dosyalarda bir işe yaramıyor. Örneğin anti virüs programının tüm dosyaları var ama açılmıyor yukarda da dediğim gibi dosyalar bir işe yaramıyor.Ben aldığım imajı geri yükleyince programların,oyunların sağlıklı bir şekilde açılmasını istiyorum ve de program ekle kaldırda görünecek şekilde İşte imajda burda devreye giriyor sanırım ama tam bilmiyorum işte .Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Şimdiden TEŞEKKÜRLER







  • yokmu yardım edebilecek arkadaşlar.
  • Bende acronis programını kullanıyorum fakat senin sorunların bende olmuyor. bilgisayarımın imajını alıp kurduktan sonra heşey o anki hali gibi oluyor.
    Problemini biraz daha açarak belirtebilirsen belki daha çok yardımcı olabiliriz.
  • Ben Acronis'i kullanıyorum 2008'de aldığım bir yedeğim var driverlar kurulu sadece temiz,birşey oldukça ona geri dönüyorum.

    Konuyu incele imaj alma anlatılmış. Tıkla
  • o zaman o dosyalar da c de olacak. yoksa dediğin gibi olur. oyunlar d de olsa da olur. ayrıca norton ghostu öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citadel

    Bende acronis programını kullanıyorum fakat senin sorunların bende olmuyor. bilgisayarımın imajını alıp kurduktan sonra heşey o anki hali gibi oluyor.
    Problemini biraz daha açarak belirtebilirsen belki daha çok yardımcı olabiliriz.

    yani demek istediiim şu: ben C diskinin komple yedeğini aldım tamam ama benim oyunlarım,programlarım vs. hepsi D ye kurulu.(format D yi silmiyor ama kalan klasörler bir işe yaramıyor yani örneğin eset nod32 nin dosyaları var ama açılmıyor ve program ekle kaldırda görünmüyor.) Ben C nin imajını aldım bir süre sonra format attım ve acronisin almış olduğu imajı geri yükledim o zaman D diskinde bulunan oyunlarım programlarım açılacak mı eskisi gibi?
  • Evet açılır. Zaten imaj almanın da mantığı bu. bilgisayarınızı. İmajı aldığınız şekline geri dönüştürmek.
    ama programı kullanırken dikkatli olun. ayarlarına dikkat edin. ve önce imaj almayı dikkatlice araştırın yukarıda size "Alperen02" adlı arkadaş tıkla diye link vermiş onu gözden geçirrmenizi tavsiye ederim.
    İyi çalışmalar.
  • Birde ufak programları (Nod32, winrar , office, adobe gibi) işletim sisteminizin bulunduğu yer olan C sürücüsünde bırakın. sistem ve program bütünlüğü bozulmamış olur. Oyun gibi büyük programlarınızı diğer sürücülerinize atın. Böylece Tam bir imaj aldığınızda hiç bir sıkıntı yaşamassınız.
  • doğru diyorsun bu arada linki inceledim tabi ki
  • imaj alma o anda hangi dosyaların hangi proğramların çalışıyorsa aynen yedeklemektir. Dosyaların D'den çalışıyorsa geri yüklediğinde aynen açılışır tabii D partitionunda bir değişiklik yapmadıysan aynen devam edersin kullanmaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.