Şimdi Ara

İmam nikâhlı sevgili bakın neler söylüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı; 15 yıldır halkın güvenini, onayını, sevgisini, takdirini almış Melih Gökçek, “ak...” diyor. Belediye şirketi Bel-Pa’nın Genel Müdürü Yalçın Beyaz’ın 9 yıllık imam nikâhlı sevgilisi, başı türbanlı Bendigâr Cengiz Hanım, “kara...” diyor...

    Başkan “kuru” diyor.

    Bendigâr “yaş” diyor.

    Başkan, “sağlam” diyor.

    Bendigâr, “çürük” diyor.

    Başkan, “zengindi” diyor.

    Bendigâr, “çulsuzdu” diyor.

    Doğruyu kim söylüyor? Belediye Başkanı Melih Gökçek mi, yoksa imam nikâhlı sevgili Bendigâr Cengiz mi, gerçeği dile getiriyor?

    Doğruyu bulmalıyız.

    Çünkü Ankara Belediyesi’nin “reklam-tanıtım-bilgisayar” işlerini yapsın diye kurulmuş 400 çalışanı bulunan BEL-PA şirketinin 1999 yılından beri genel müdürlüğünü yapmakta olan Yalçın Beyaz’ın “İslam dinini alet ederek” 3 kadını birden idare ettiği; evde kendisine 4 çocuk doğurmuş resmi nikâhlı eşi dururken, Bendigâr’ı da imam nikâhı ile sevgili (metres) yapıp onunla 9 yıl yaşadığı, 9 yılın sonunda Bendigâr’dan bıkıp bu kez de F. Ç. adlı sekretere imam nikâhıyla gönlünü kaydırdığı ortaya çıktı.

    ***

    Bütün bu bilgileri Ankara’nın sağlam gazetecilerinden Hürriyet Gazetesi muhabiri Nurettin Kurt ortaya çıkardı. Nurettin Kurt’un bulduğu bilgilere göre BEL-PA’nın Genel Müdürü Yalçın Beyaz, önce imam nikâhlı sevgilisi Bendigâr’a 500 bin YTL (500 milyar lira) nakit para, 500 bin YTL (500 milyar lira) senet verdi, 2 ev satın aldı.

    Müdür, Bendigâr’dan bıktı.

    Ondan ayrıldı.

    Sekretere de (F. Ç.) dini nikâh attı. Ona da 2 ev satın aldı. Belediyenin kıytırık bir şirketinde ayda 3-4 bin YTL (3-4 milyar lira) maaşı olan Yalçın Beyaz, bu kadar parayı nereden buldu? Acaba belediyeyi kullanarak hortumlamalar mı yapıyordu? İşte bu soruya Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Yalçın, belediye şirketine genel müdür olduğu zaman zengin bir adamdı” diye cevap veriyor. Terk edilmişliğin acısıyla sarsılıp gerçekleri söylemeye karar veren imam nikâhlı sevgili Bendigâr ise “Yalçın Beyaz, varoşta simit-su satarak büyümüş çulsuzun biriydi” diye karşı cevap veriyor.

    ***

    Bendigâr Hanım sevmiş!

    9 yıl beraber olmuş.

    Yatağına almış.

    Isısından ısı katmış.

    Tenini tenine değdirmiş.

    Bir kadın bir erkekle 9 yıl beraber olmuşsa o kadın o erkeği “ciğerine kadar” tanımıştır.

    Bendigâr şunu anlatıyor:

    “Yalçın Beyaz, varoşlarda simit-su satarak büyüdü. Lise diplomasını torpil ile Erzurum’dan getirtti. Önceleri çok fakirdi. Son üç yıl içinde arsa işinden milyonlar kazandı...”

    Arsaları 1’e kapattı.

    Belediyeden imar çıkartı.

    1000’e sattı.

    Üç yılda zengin oldu.

    Hem paraya düşkün.

    Hem kadına...

    Hem de dini bütün!

    ***

    Doğru mu bunlar.

    Doğruyu bulmalıyız. Çok önemli. Çünkü belediye şirketinde 9 yıldır genel müdürlük yapan Yalçın Beyaz’ın aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in iki oğlu; Osman Gökçek ve Ahmet Gökçek’le 2003 yılında ortak olduğu ve bir şirket kurarak 2006 yılına kadar bu ortaklığı devam ettirdikleri iddia ediliyor.

    Bendigâr mı doğru söylüyor.

    Belediye Başkanı mı?

    Kuru mu, yaş mı?

    Sağlam mı, çürük mü?

    Zengin mi, çulsuz mu?

    http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=28.02.2008&Newsid=164344&Categoryid=4&wid=108







  • Adamların dolandırıcılık boyutu o kadar hat safaya ulaştıki artık sevgilileri üzerinden bile dolandırıcılık yapmaya başladılar.
    Ankara'nın onca sorunu dururken...
    Ayrıca Melih Gökçek herşeyi Ankara Büyükşehir Belediye Sporun üstüne geçiriyormuş.Belediye sporun başında da oğlu varmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim_35 -- 8 Mart 2008; 14:51:08 >
  • Evet suya ve kirece karşı zaafı olan geçmişte ve günümüzde sudan meselelerden bile rüşvet alan veren ve gözaltına alınan hatta tutuklanan belediye başkanlarıda var. Her yer kirlendi, toplum kirlendi yöneticilerde kirlendi. Ne olur sonumuz bu gidişle??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.