Şimdi Ara

İmamoğlu İstanbul' da Tam 15 Yaşam Vadisi Projesi Yapmak İçin Kolları Sıvadı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamisama-

    Ülkenin ekonomik durumu belliyken bu tarz hiç bir amacı olmayan para israfı projenin halka ve ülkeye ne gibi katkısı olacak? Yeşil alan vs. güzel şeyler de şuan ki durumda o paraları harcayacak onlarca daha iyi alan var.
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201910251040469933-istanbul-icin-kritik-su-uyarisi-onumuzdeki-donem-kurak-gececek/

    Şöyle bir durum varken buralara yatırılacak para ile deniz suyunu arıtıp kullanmamızı sağlayacak projeler yapılabilir. Singapur suyunun %30 ya da %40'ını bu şekilde deniz suyunda dönüştürerek sağlıyor.
    Rant beton pislik talandan bıkanların ağırlıklı oyunu aldığına göre bu tür hizmetler yapması normal.
    Belediyeci olarak ekonomiyi kurtaracak hali yok. O bölgelerde yapılacak kiralamalarla gayet paralar da kazanabilir. Baltalimanı bildiğin boğaz- belediye gayet değerli ve kalabalık bir alanda isparkından tut büfelere kadar paralar kazanır. Kıymetli bölgelerin değerlendirilmesi aslında bir yandan. Keşke yüksek miktarda yap işlet devret türü yaptırabilse ama becerebilir mi bilinmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu resim çok hoşuma gitti. Yeşili çok olmalı beton minimum olmalı hatta hiç olmamalı mümkünse
  • Yalnız şu başlıkta bile muhalifinden tutun akapeli cukkacısına kadar akapeden değil de İmamoğlundan ekonomiyi kurtarmasını ve asayişi sağlamasını bekliyor... Bu iyiye işaret heheheh
  • Ak Parti İstanbul'da Millet Bahçeleri açmıştı bunları da unutmayalım. Bu da güzel bir proje. Umarım verilen sözün tamamlanışını da görürüz.
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Vay akıllı bıdık seni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocky_balbao

    niye kollarını sıvıyor inşaatda kendisimi çalışacak
    Geçen sefer de çöp topluyoruz dedi harbiden topladı, ağaç dikiyoruz dedi dikti, bu sefer de küreği alır harç kararsa şaşırmam










  • Noldu ?

    Millet bahçesine karşıydınız.

    Adı vadi olunca ve imamoğlu yapınca güzel proje mi oldu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: os_lnx

    Noldu ?

    Millet bahçesine karşıydınız.

    Adı vadi olunca ve imamoğlu yapınca güzel proje mi oldu ?
    Yoo kimse degil yapildimi nerede? Yatip yuvarlanacagim gunu iple cekiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyle bu proeji yapacakmış? İngiltereden aldığı borçla mı? Ya da IFM ile görüşen parti arkaşları mı destek çıkacakmış? Güldürmeyin beni.
  • İstanbulda kentsel dönüşüm çok yavaş ilerliyor hatta durdu denenebilir. Belediye ve hükümet bu konuya eyilmesi lazım ama hepsi kendi derdinde, milyonlarca insan miadını doldurmuş evlerde oturuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın imaj çalışmaları, propaganda 5 yıl sürecek, ama 4 yıl sonra seçim var. Yapacaktım ama yaptırmadılar der geçer.
  • Aklar çıldırmış, ne yazacaklarını şaşırmışlar.
  • Güzel ülkemdeki siyasi kafayı anlamakta güçlük çekiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incubuss -- 24 Kasım 2019; 23:37:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekrem başkan vuruyor çomarlar çıldırıyor. Burada ağlayanları gördükçe keyifleniyorum hahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hımm, dev projeler neymiş, bakayım dedim. Meğerse parklarmış. İsim de afiliymiş haa, "yaşam vadisi". Daha iyi yaşamdan kasıt temiz hava almak galiba. Oysa partili fanatklere bakınca İstanbul Tokyo oluyor sanırsın. Sanırsın ki trafik rahatlayacak, ulaşım ücretleri ucuzlayacak, yeraltı dört bir baştan demir ağlarla örülecek. Binaların ortasından hava raylar geçecek. Ne bileyim, İstanbul uçacak danırsın; oysa projeden kasıt park yapmakmış. Bu yeşil, doğa, ağaç imgeleri üzerinden imaj çalışması uzun vadede karın doyurmaz. Belediyenin ana işlevlerinde yeni projeler üretip önceki yönetimlerden daha fazla yatırım yapması gerekir. Yeni projeleri geçtim, varolan sistemi stabil iyileştirmesi bile kısa vadede çok zor gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Kasım 2019; 23:50:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tüm enerjisini istanbulun ulaşımına ve insanların günlük hayatında göreceği-kullanacağı ücretsiz yada ucuz yollu hizmetlere vermeli.

    Yeşil alanın istanbul halkının en öncelikli ihtiyacı olduğunu düşünmüyürum çünkü insanlar geçim mücadelesi ve ulaşımda kaybettikleri vakit hesabıyla ömür geçiriyorlar.

    Yeşil alan yapıldıkçada sıradan halk esenlikle kullanamazsa ne anlamı var. Gidin gülhane parkı gibi güzelim yere Türk göremiyorsunuz, heleki bayramda seyranda aman allahım, suriyeli dolu.

    ahsettiğim gibi, ulaşım ve sosyal yardım sistemleri geliştirebilirse hem ibb nin hemde kendisinin aktifliğini istanbul halkı çok daha farkedebilir hale gelecektir. Yani insanlarda "len alide gelse velide gelse bu şehirde düzen böyle işte" diyecek duruma gelmemeli.

    Arkadaşlar belirtmişler istanbulun çok ciddi anlamda kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Aama bu tek bir binayı yık tekrar yap şeklinde olmamalı. parsel parsel ada ada insanları birbiriyle uzlaştırıp siteler, yaşam alanları oluşturularak yapılmalı. Adam eski binayı yıkıp yerine yenisini yapıyor, etrafı hala aynı, altyapı hala aynı, yanındaki bina hala 40 yıllık ne olduğu belirsiz yapı, bu iş böyle olmaz. Bakanlıkla beraber tüm belediyelerin bu konuda üretken olması gerekli, komisyonlar kurup mahalle mahalle ilçe ilçe insanları uzlaştırmaları, siteler şehri yapmaları gerekli bölgeleri. Hem yeni istihdam yaratılır (güvenlik-temizlik-bahçe işi v.s.) hem insanlar hem yapı olarak hem çevre olarak güvenli yerlerde oturur hem doğru düzenlemeler ile sokak trafikleri ve sokak arası park eksikliklerine çözümler üretilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 25 Kasım 2019; 0:29:25 >




  • sıbgatullahlar ile çakma ebu bekir sıddıklar ile suriyeliler ile kendini allah sanan polis ve zabıta ile buralarda yaşamayız umarım.. inanın bunlar aklıma geldikçe özenemiyorum bile..
  • Eğer bu projeyi iktidar hayata geçirmek isteseydi epey eleştiri alırdı ama forumda İBB başkanının rating'i yüksek olunca alkış alıyor.

    Gerçi bu grup geçenlerde kredi aldık BORÇLANDIK diye de seviniyordu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackGhost12

    Saçma işler. Milletin evi yok. Geliri yok. Zenginler cirit atar, diğerleri bakar anca.

    Yap ev ver bedava.
    Bu kadar saçma yorumu nasıl yapıyorsunuz anlayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo suriyeli kardeşlerimiz sahilden çıkınca parklara gider artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.