Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu: Mülteciler Türkiye'nin 30 yıl Sonra Büyük Sorunu Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İmamoğlu, mülteci ve sığınmacı politikalarına ilişkin olarak ise "Savaştan kaçan, şu, bu dedik. Zaten 6-7 milyon mülteci ile karşı karşıya kaldık. Bu şehir, iki buçuk milyona yakın insanı; bakın, insani tarafımla da söylüyorum. O insanları da bu şekilde buralara sürüklemek ve bu bu şekilde tutmak bizim şehrimizi de ülkemizi de tehlike altına soktu. Bunların hepsi sorgulanacak, bunlar büyük işler Memleketin son on yılında yaşatılan mülteci ve sığınmacı politikası Türkiye'nin 30-40 yıl sonra büyük sorunu olacak. Bunun temelini attılar" dedi.



    t24
    İmamoğlu: Mülteci ve sığınmacı politikası Türkiye'nin 30-40 yıl sonra büyük sorunu olacak
    https://t24.com.tr/haber/imamoglu-can-atalay-in-yeri-tbmm-yargi-sistemini-demokrasiyi-anayasal-haklari-sinifta-birakiyorsunuz,1145175

    Haber 28 Aralık 2023 den yakın sayılır. 2021 haberini paylaşanlar bunu görmezler bunu diyen adam sizce mülteci politakasini savunurmu ? Ben eminim Kılıçdaroğlu denen zat ve yönetimi 2021 deki konuşmayı onlar zorla yaptırmıştır.Kilicdaroglu küreselciydi çünkü. Genel seçim yaklaştıkça Özgür Özel ve İmamoğlunun mülteci karşıtı soylemleri artacakdir.

    İmamoğlu: Mülteci politikası büyük sorun olacak - Dailymotion Videodailymotion
    İmamoğlu: Mülteci politikası büyük sorun olacak - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x8qz5c4

    Haberin videosu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 22 Nisan 2024; 4:47:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • buda 2021 de ki bir söylemi Zaferliler görsün


    İmamoğlu :Ama bazı raporlara göre, 1 milyon 600 bin; belediye başkanlarının söylemine bakarsanız 2 milyonu aşkın mülteci vardır İstanbul’da. Bu; 6, 7, 8 yıl içerisinde dünyanın hiçbir yerinde olmayacak, olmamış kadar yüksek oranda mültecinin bir kente yerleşmesi anlamına geliyor. Düşünsenize; yüzde 15 demografisi değişiyor bir şehrin. Çok büyük bir oran.


    ”Başta Suriyeli mülteciler olmak üzere, barış içindeki vatanlarına, gerekli altyapı oluşturulduktan sonra, dönmeleridir. Dönmeleri şarttır, gereklidir. Onlar için de gerekli. ‘Mülteci akınına karşı aldığınız bir tedbir var mı’ diye sordunuz. Bizim böyle bir tedbir alma şansımız yok. Buna dönük uygulamalar, dış politika süreçlerdir. Umuyorum ki en doğru, en sağlıklı kararları alan bir hükümet olsun, dış ilişkiler bürokrasisi olsun; bunu temenni ediyoruz. Ama şu anki gidişat, bizi mutsuz etmektedir.”


    politikyol.com | yorum, analiz, haber sitesi «
    İmamoğlu’ndan ‘mülteci’ açıklaması: “Şu anki gidişat, bizi mutsuz etmektedir” « PolitikYol.com | Yorum, Analiz, Haber Sitesi
    https://www.politikyol.com/imamoglundan-multeci-aciklamasi-su-anki-gidisat-bizi-mutsuz-etmektedir/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekrem efendi 2 lafta pkkya karşı söylese diyeceğimki lider lakin sadece koltuk derdine düşmüş bir chpli.  30 sene sonra kimler ihanet etmiş bu ülkeye göreceksiniz belgelerler yapılacak kahramın ihaneti diye. 

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    30 sene sonra mı? Yasama, Yürütme ve Yargı sizin oy verdiğiniz Ak Parti'de. İmamoğlu'nun varsa bir şeyi alın içeri kanıtlayarak. Niye 30 sene sonrayı bekliyorsunuz ki?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.