Şimdi Ara

İMEİ klonlanmış İphone 4s için acilll yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar 2011 aralık ayında g.o.p da bir avea bayiinden mobiltel garantili 4s almıştım fakat faturasını bir türlü alamadım. geçen ay telefonumun imeinin klonlanış olduğunu yeni bir hat takınca anladım sonra hemen teli aldığım bayiye gittim adam dükkanını devretmiş elimde sadece irsaliye var. şerefsiz adinin biri imei mi klonlamış mobiltel garantisini kontrol ettiğimde mobiltel garantiside görünmüyor.

    bu halde fatura ibraz eden kişilere tek bir hat ile telefonu eşleştirme olayını bu telefon içinde yapabilir miyiz acaba? ya da bu telefona eski telefonlarımdan birinin imei atılabilir mi?
    şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.



  • burda bi arkadaş video yayınlamıştı iphone telefonu hakkında cihazının imeisi gözüküyordu ve ona cihazının imeisi kopyalanabilir dikkat etmelisin dediğimde bana iphone cihazlarının imeisi kopyalanmadığını söylerek beni dumur etmişti bu cevabın doğruluğunu şuana kadar onaylatamamıştım. neyseki şimdi gördüm. cihazın mcks aramasında klonlanmış olarak gözüküyorsa bildiğim kadarıyla geri alabilme şansın var lakin cihazı tek bir simkartla kullanılmasını şart koşan saçma bi kuralı olduğunu duymuştum. yani en kolayı btk ile iletişime geçmen.
  • BTK ya bizzat kutusu ve irsaliyesi ile başvurdum fakat cihazı ithal eden firmaya başvurun dediler eşleştirme için fakat mobiltel garantisi de görünmüyor şu an benim şüphem mobiltel çalışanı olan birinin nu imei yi birine sattığı ve benim telefonun imeini garanti harici bıraktığı

    bu durumda acaba bir şeyler yapılabilir mi?
  • görünmüyor değil eğer sen mobiltel garantisi olduğunu bilerek aldıysan işlem bitmiştir. yani kesin olarak bu cihazı yurda sokup garanti veren imei kaydını yapan bi firma var ve seve seve cihazı onaylamak zorundalar gerekirse kavga edeceksin telefonu fırlatacaksın ama unutmayacaksın herşeyi tatlı dille halletmeli bi hata olmalı basit bişey için başından savacaklarını düşünmüyorum altarafı bu cihaz bizden çıkmıştır demeleri nebiliyim kaşe falan basmalarını artık ne istiyosa btk onuda anlamış değilim. ruhunumu istiyor telefonun

    edit: btk'da cihazı yurda sokan ithalatcının bilgileri bulunuyordur. şartları firma engelliyorsa gerekirse kurumla işbirliği yaparak detaylı deliller ortaya çıkarılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 14 Ekim 2013; 19:39:29 >
  • tesekkür ederim arkadaşım btk ya ithal eden firmayı sorayım bayramdan sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.