Şimdi Ara

Imessage ve facetime ücretlendirilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar geçen hafta ıphone 6s aldım daha önce iphone kullanmamıştım. Türk telekom hattım vardı imessage ve facetime açtım herhangi bir ücretlendirilme yapılmadı.Bugün vodafone geçtim imesagge sürekli kendiliğinden kapandı 3 kere açtım üçündede 80 kuruş kesti ve şuan tekrardan kapanmış açmaya çalıştığımda uyarı veriyor ücretlendirilebilir diye onaylamadım tekrardan.Benim internet paketim wifim olduğu halde bu 80 kuruş saçmalığı ne oluyor ve numaramdan değil apple kimliğimin kayıtlığı oldugu email adresim üzerinden yollanıyor mesaj. aynı şekil facetime aramalardada mail adresi gözüküyor.yakınımdaki arkadaşlarda böyle bir durum yok.ayarladanda şuradan ulaşılabilir yazan yerde tel nomu tıklayamıyorum sadece e mail adresimde tiki kaldırıp onaylayabiliyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi biraz uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim



  • up
  • dostum bu olay çok önceden banada olmuştu ama nasıl çözdüğünü anımsayamadım. ama telefonla alakalı bir sorundu ayarlardan felan bişeler yapıp hallediliyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ücret bir defaya mahsus alınır ve kapatmadıgın surecede alınmaz. Bende turk telekom kullanıyorum ve 80 kurus ılk aktıf etmede aldı bır dahada almadı ve takır takır kullanıyorum. Bizim türk milleti maalesef karı kıza yedirir içirir kendıne gelınce 10 kurusu hesap etmekten bunu bıle acmaz. Ne zavallı insanlarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_mirkelam

    o ücret bir defaya mahsus alınır ve kapatmadıgın surecede alınmaz. Bende turk telekom kullanıyorum ve 80 kurus ılk aktıf etmede aldı bır dahada almadı ve takır takır kullanıyorum. Bizim türk milleti maalesef karı kıza yedirir içirir kendıne gelınce 10 kurusu hesap etmekten bunu bıle acmaz. Ne zavallı insanlarız.

    Hocam ben parasında falan değilim kendiliğinden kapanıyor ve açtığım Zaman mail adresimden gidiyor arama ve mesajlar bunu Nasıl düzeltebilirim onun cevabını arıyorum. Vermiş olduğunuz cevap o kadar saçma ve yanlış ki ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dextro22 D kullanıcısına yanıt
    Bu imessage sorununa vodafoneda ben de şahit oldum (dedemin hattında). Bir ay içinde 17 kez falan yurtdışı mesaj gönderilmişti, şu an konuyu bulamadım ama bir arkadaş forumda şu linki vermiştihttps://selfsolve.apple.com/deregister-imessage/tr/tr denedikten sonra bir daha aktivasyon mesajı falan göndermedi. Ayrıca o 80 kuruşları da ay sonunda faturaya yansıtmadılar, "indirimler ve diğer ücretler" adı altında faturadan düştüler (13TL civarı).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 2 Mart 2016; 14:13:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.