Şimdi Ara

İmparator İlaçlama Büyüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : İmparator İlaçlama
    Site adresi : www.kaloriferbocegi.us
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Halk sağlığı alanında böcek ve haşere ile mücadele
    Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : Wordpress Altyapısı

    Site ile ilgili bilgi

    Sıcak ve nemli ortamları seven böcekler, insanoğlunun yaşadığı neredeyse her yerde barınabilmekte ve hızla üreyerek insanoğlunun etkileşim içinde bulunduğu her yere mikropların yerleşmesini sağlayabilmektedir. Milyonlarca farklı türlerle dünya yaşamına adapte olan ve birçoğu “ölümcül” hastalıklara neden olan; bakteri, mantar, virüs gibi mikroorganizmaların doğrudan insan bedenine bulaşmasına neden olan böcekler, “yalnızca doğru şekilde yapılan” ilaçlama işlemleriyle yok edilebilir. Firmamız böcek ilaçlama hizmetlerinin tamamını Sağlık Bakanlığı ruhsatı ile gerçekleştirmekte ve ilaçlama konusundaki uzmanlığı ile böcek sorunlarına kalıcı çözüm sağlayabilmektedir. Böcek ve haşere ilaçlama hizmetlerinde uzmanlığımıza ve deneyimimize güvenerek; işyeri, ev ve depo fark etmeden %100 çözüm garantisi vermekteyiz.

    Bakanlık onaylı ilaçlarla uygulama yapan firmamız, insan sağlığına zarar veren kimyasalları gelişi güzel bir biçimde etrafa saçan korsan kişilerden farklı olarak böcek ve haşere sorununa uzman bir bakış açısı ile yaklaşmaktadır. Binlerce farklı sınıfa ayrılan haşere ve böcekler, bulundukları ortamdaki “inorganik” maddeleri dahi yiyerek uzun süre boyunca yaşayabilir. Bu sebepten ötürü bilgisizce yapılan ilaç uygulamaları, kullanılan kimyasalların böceklere zarar vermekten ziyade daha rahat beslenmelerine dahi neden olabilir. Bu tür yanlış kullanılan ilaçlar böceklere besin olurken, bir yandan da bağışıklık sistemlerinin bu tür kimyevi maddelere karşı direnç kazanmasına neden olur. Haşere ilaçlama konusunun uzmanlık gerektirmesinin temel nedenlerinden biri olan bu durum, herhangi bir bilgi sahibi olmadığı hale böcek ilaçlama işleri gerçekleştiren kişilerin sorunun daha da büyümesine bizzat katkı sağlamasına neden olmaktadır.

    Firmamız bünyesinde hizmet veren uygulama ekiplerimiz, böcek ve haşereler konusunda eğitim almış uzmanlardan oluşmaktadır. Her böcek türü için kullanılması gereken ilacın farklı olması, sorunun niteliğine göre uygun ilaç karışımlarının hazırlanmasını gerektirir. Tüm bunların dışında uygulanan ilaçların sadece böcekleri hedef alması ve insan sağlığına zarar vermemesine de dikkat edilmelidir. Birçok farklı konuya dikkat edilmesi ve sorundan kurtulmak için geniş bir alanda bilgi sahibi olunması gerekir. Firmamız garantili ilaçlama çözümleriyle sorundan kısa süre içinde ve ekonomik fiyatlarla kurtulmanız için hizmet vermekte, böcek ve haşerelerin yaşam alanınızı geri dönmemek üzere terk etmesini sağlamaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.