Şimdi Ara

İmplant diş uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba;
    implant uygulaması yaptırmak istiyorum.Ümraniye semtinde güvenilir tavsiye edebileceğiniz klinik ve doktor ismi varmı?
    acil yardımlarınız bekliyorum.



  • Ümraniye bilmem ama mecidiyeköy de 4 implant yaptırdım .Sorunsuz bir şekilde vida takıldı. 2 tür varmış . Maliyeti yerlisi 80 euro ithal 150 euro imiş. Ancak yerliye de garanti verdiler. 2 aylık süreç bekliyorum. İmplant vidası kemiğe yapışacak. SOnra üstüne porselen diş yapılacak. Ama uyuşturmak için iğne değilde değişik bir dijital alet kullandılar hiç ağrı hissetmedim. Yer yazma yetkim var mı bilmiyorum :) o yüzden yazmayayım şimdilik.
  • kendısı akrabam olur fıyat ve bılgı almak ısteyenler cekınmeden arayabılır.

    beyaz diş laboratuvarı

    teknısyenın ısmı ali özdemir

    tel: 0312 419 86 38
    cep: 0555 872 25 50
    menekşe 2 sok no:18/6
    kızılay/ankara
  • wow adres yazmayayım dedim ama adam adres değil tüm secereyi dökmüş . İstanbulda o zaman Cevahir avm karşısı( fransız lape hastanesi karşısı)Uzm. Diş hekimi emre bey . Garantili iş yapıyorlar. Hem de uygun fiyata.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp9er -- 5 Şubat 2015; 13:46:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alp9er

    Ümraniye bilmem ama mecidiyeköy de 4 implant yaptırdım .Sorunsuz bir şekilde vida takıldı. 2 tür varmış . Maliyeti yerlisi 80 euro ithal 150 euro imiş. Ancak yerliye de garanti verdiler. 2 aylık süreç bekliyorum. İmplant vidası kemiğe yapışacak. SOnra üstüne porselen diş yapılacak. Ama uyuşturmak için iğne değilde değişik bir dijital alet kullandılar hiç ağrı hissetmedim. Yer yazma yetkim var mı bilmiyorum :) o yüzden yazmayayım şimdilik.

    Kopru fiyatlarini biliyormusunuz on dislerimde kanal vardi curuyup dustuler cekilip kopru yapilmasi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben implant firmasında bölge sorumlusu olarak çalışan bir elemanım. Türkiye pazarında 200 300 gibi implant firması mevcut bunlardan sadece elle sayılır sağlıklı ve güvenilir implant firmalarıdır. A sınıfı B sınıfı diye tabir ettiğimiz dereceli implantlar hekimlerimiz tarafından tercih edilir. Ben bir kampanya düzenledim ve çalıştığım firma adına kendim müşteri temin ediyorum ve prim üzerine çalışıyorum. sayfamda sunmuş olduğum kendi fiyat listem fiyat yüksek gelebilir yapılacak implant adet sayısına göre görüşmeler yapılır. Gelelim merak edilen soruya benim sattığım implant markasına sunmuş olduğum implant B sınıfı bir implant markası DENTİS türkiye pazarında 50 üzeri ilde satışı sağlanmaktadır. Dünya üzerinde garanti belgesi bulunan bir implant ve istediğiniz yerde araştırabilirsiniz sadece burada çalıştığım için sizlere bunu sunmuyorum güvendiğim bir imlant olduğu için ve kendime yaptırdığım için sizlere sunuyorum ben kendime 10 adet yaptırdım ve çok memnunum arkadaşlar detaylı cerrahi ve yapım süreci ile ilgili detayları mail veya tel aracılığı ile ulaşıp bilgi alabilirsiniz TEŞEKKÜRLER.. Garantili Dental İmplant Şok Kampanya Sadece (İMPLANT) 500 $
    Herşey dahil (İMPLANT + PORSELEN KAPLAMA) 750 $
    Herşey Dahil (İMPLANT + ZİRKONYUM KAPLAMA) 1.000 $ Detaylı Bilgi için e-mail: mehmet.kalfali@gmail.com facebook:https://www.facebook.com/pages/%C4%B0mplant-Dental/1531243220485629
    Mehmet KALFALI




  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Köprü fiyatlarını sordum 2 diş protez ve bir köprü 500tl imiş. Ama youtube daki implant ve protez karşılaştırmalı şu video yu izlemenizi öneririm. "Diş kaybınız varsa en iyi çözüm nedir" yazın youtube ta aratın çıkar zaten. Diş teavisine bakış açım değişti, 3 dk da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.