Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.320
Cevap
189
Favori
1.752.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskisehirdeki diş hastanesine kırık olan dolgumdan dolayı gittim. Dolgum temizlenmeden üstüne dolgu yapıldı ve mikrop dişimin köküne indi. Kanal tedavisine başladık ve geçici dolgu konuldugunda ufacık bir çörek otu yüzünden zaten çok ince olan diş duvarlarından biri kırıldı... Diş hastaneleri mi ? Asla....

    Bu pazartesi kırık olan dişim çekilecek ve yerine bir implant yapılmas zaruri. Şuan bana tedavi uygulayan doktorumu küçüklüğümden beri tanır ve bilgisine güvenirim ama cene cerrahi değil ve bu konuda kendisine güvenemiyorum. Eskişehirdeyim ve emekli sandığına bağlıyım. İmplant denen şey çok zor bir olaymış ve daha yeni araştırmaya başladım.
    Lütfen doktor ve fiyat bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız ve İmplantınızın markasını. En ucuz ve en kaliteli şekilde bu işi halledebilirsem çok memnun olacağım.

    Lütfen bana yardımcı olur musunuz??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emilie -- 6 Mayıs 2011; 5:08:19 >




  • 750 tl civarı fiata yaptırabilirsen normal fiata yaptırmış olursun
  • Merhaba onumuzdeki hafta bende impilant yaptırıcam, burda yazılan fiyatlar cok uygun, dis hekimim bana 1500$ dedi, porseleni dahil.

    benim merak ettiğim, impilant uygulaması sonrası, yüzde şişlik cok oluyormu, cmtesi yaptırsam pztesi işe rahat rahat gidermiyim. yoksa sislik ve morarma oluyormu?
  • arkadaslar bende bugun hastaneden geldim bikac saat once..ozel bi hastane.doktor cok iyi.ancak 2 disimi cekmesi lazim oralarinda bos kalmasi pek dogru degil daha 28 yasinda.1 dis kaplamasi icin 620 tl fiyat verdiler.(2 dis kaybedicem 2 dis te onlar kesicek kopru icin toplam 4 kaplama = 2400 tl)sizce ne yapmaliyim.implant yaptirsam tek dis icin 3000 tl istiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 9 Mayıs 2011; 20:20:32 >
  • yamuk bi disim var altta ,implantla bu dis duzelirmi,gulerken dudagim katlaniyor o derece yamuk duruyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    arkadaslar bende bugun hastaneden geldim bikac saat once..ozel bi hastane.doktor cok iyi.ancak 2 disimi cekmesi lazim oralarinda bos kalmasi pek dogru degil daha 28 yasinda.1 dis kaplamasi icin 620 tl fiyat verdiler.(2 dis kaybedicem 2 dis te onlar kesicek kopru icin toplam 4 kaplama = 2400 tl)sizce ne yapmaliyim.implant yaptirsam tek dis icin 3000 tl istiyorlar.

    fiatlar çok yüksek bence daha fazla araştır derim birde artık implant varken köprü yapıp fazladan iki dişi daha ziyan etmek günah eyer istanbulda iseniz adnan beyi tavsiye ederim forumda bulabilirsiniz
  • Bende araniza yeni katildim arkadaslar,Implantat sevdasi ile ayni sorun bendede var sizce ithal vidalarin hangisi en kalitelisi +fiati normalde ne olmali vereceginiz bilgi icin tskler
  • impilant sonrası şişme oluyormu yuzde
    cmtesi yaptırsam pztesi işe gidebilirmiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesilelmast

    impilant sonrası şişme oluyormu yuzde
    cmtesi yaptırsam pztesi işe gidebilirmiyim?


    bende ve eşimde şişme olmadı zaten hafif bir buz tedavisi uyguluyorsun birde antibiotik kullanırsan birşey olmıyacağını düşünüyorum
  • 1 ay içinde öncelikliolarak 2 implant ve bunların üstüne diş yaptırmam lazım. Eğe dendiği gibi 350 USD gibi fakamlara yaptırabilme şansım varsa birkaç implanta daha girişebilirim. İstanbul Mecidiyeköy civarındayım, buralarda tavsye edebileceğiniz makul fiyatlı yer?

    Teşekkürler :)
  • soruma cevap alamadim nerdesiniz millettttttttt yaaaaaa ?
  • size tavsiyem ücretten önce size yapılacak implantın marlasını öğrenmeniz benim dişçim çok iyi ucuz diyip 500 liraya implant yaptırdıysanız çok yüksek olasılıkla türkiye yada çinde tornadan çıkmış titaniummu olduğu şüpheli bir implanta sahip olursunuz..
  • Önce fiyat öğrensek sonra marka baksak olmaz mı? 1500 TL diyen dokturun ameliyat esnasında ne kullandığını mı kontrol edeceğiz?

    Önce bütçeme göre mekan alternatiflerini öğrenip sonra bunların kullandığı markaları araştırmam (bütçem için!) daha avantajlı. Param olsa gider en iyisini en iyi yerde yaptırırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wellwet

    Önce fiyat öğrensek sonra marka baksak olmaz mı? 1500 TL diyen dokturun ameliyat esnasında ne kullandığını mı kontrol edeceğiz?

    Önce bütçeme göre mekan alternatiflerini öğrenip sonra bunların kullandığı markaları araştırmam (bütçem için!) daha avantajlı. Param olsa gider en iyisini en iyi yerde yaptırırım :)

  • Aşağıdaki yazı Türk malı implant ile ilgili kaygıları umarım ortadan kaldırır..


    Diş Eksiği Tedavisinde Kullanılan ve Yapay Diş Kökü Olarak da Bilinen Dental İmplantta İlk ve Tek Türk Sistemi Olan Nucleoss'un Torna Bölümü Bir Silah Fabrikasında Yapılıyor.
    Diş eksiği tedavisinde kullanılan ve yapay diş kökü olarak da bilinen dental implantta ilk ve tek Türk sistemi olan Nucleoss'un torna bölümü bir silah fabrikasında yapılıyor.
    Nucleoss un üretimini yapan İzmir'deki Şanlılar Tıbbi Cihazlar ve Medikal Kimya Şirketinin Genel Müdürü Salih Şanlı, Ar-Ge çalışmaları sonucu 4 yılda sistemi oluşturduklarını belirtti. Sistemin ilk üretimini 2006'da yaptıklarını ve iç pazar payını kısa sürede yüzde 10'lara ulaştırdıklarını anlatan Şanlı, "Yıllardır bilinen ancak ithal olması nedeniyle yüksek fiyatlarla uygulanabilen implant tedavisi diş eksikliği sorununun en iyi çözümü. 2000 yılında distribütörlüğünü yaptığımız yabancı firmanın üretim sistemini gördükten sonra yerli üretim kararı aldık" dedi. Şanlı, üretimlerinin talaşlı torna bölümünün dedesi Ahmet Şanlı'nın 1960 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde kurduğu silah fabrikasında yapıldığını anlattı.

    IŞINLAMA STERİLİZASYONU: Fabrikada savunma sanayi ve otomotiv sanayi parçalarının yanında implant parçası üretiminin de yapıldığını kaydeden Şanlı, şöyle konuştu: "Burada üretilen parçalar İzmir'deki tesislerimizde ışınlama sterilizasyonu sonrası işlenerek setler haline getiriliyor.

    Üretim fikrini projelendirdiğimiz 2004 yılından 2006 yılına kadar Ar-Ge projelerini yürütürken ISO ve CE belgelerini tamamladık. AB akreditasyonu için gerekli denetimlerden geçerek Türkiye'nin ilk dental implant üreticisi olma unvanını aldık. Pazara girdiğimiz süreçte yerli ürün olmamız nedeniyle olumsuz ön yargı sorunuyla mücadele ettik. İthal gelen implantlarla aynı kalite ve denetim standartlarında üretim yapmamıza rağmen bir güven sorunu vardı. Kendimizi iyi anlattık ve geçmişte tamamen ithalatın hakim olduğu pazardaki payımızı yüzde 10'lara ulaştırmayı başardık."

    YENİ YATIRIM: İthal ürünlere göre büyük fiyat avantajları bulunduğunu kaydeden Şanlı, "Ürünlerimiz, bir çok sisteme göre neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Bu da pazarda kendimizi anlatabildiğimiz sürece hızlı şekilde büyümemizi sağlıyor" diye konuştu.

    Dental implant kullanımının başta ABD ve AB ülkeleri olmak üzere tüm dünyada hızla arttığını, Türkiye'nin de en büyük pazarlar arasında yer aldığını dile getiren Şanlı, geçen yıl yaklaşık 75-100 bin adet dental implant uygulamasının yapıldığı Türkiye pazarının 30-35 milyon Avro büyüklüğe ulaştığını, bunun her yıl geometrik olarak arttığını ifade etti. Pazarda hızla büyüyerek 2010 yılında yüzde 50'lik paya sahip olmayı hedeflediklerini dile getiren Şanlı, dünya markası olma hedefi kapsamında geniş bir coğrafyaya açılmak istediklerini kaydetti. Bu yıl ilk ihracatı Ortadoğu ülkelerine yapacaklarını ifade eden Şanlı, 10 bin adetlik siparişin ardından Avrupa pazarına girmeye hazırlandıklarını söyledi.




  • benimde 1 disim eksik implant yaptirmayi dusunuyorum ama cene kemigine zarar verme ihtimali varmi islemin kas yapalim derken goz cikartmayalim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 28 Mayıs 2011; 10:49:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Beauty

    benimde 1 disim eksik implant yaptirmayi dusunuyorum ama cene kemiginwme zarar verme ihtimali varmi islemin kas yapalim derken goz cikartmayalim


    işin ehline yaptırırsan sorun olmaz.

    gidip bir diş hekimine implant yaptırırsan o zaman zarar görürsün.

    İmplantı mutlaka ama mutlaka Çene cerrahı olan bir doktorun yapması gerekmektedir.

    diş hekimi daha sonradan devreye girmektedir.
  • İmplant tedavisi şükürki çok kolay ,en ideal diş eksikliğini giderme işlemi şekline gelmiş...Kesinlikle dişlerinizi kestirip köprü protez kullanmamak gerekmekte..Hareketli protezlerinse yanına bile yaklaşmamak lazım ...Bu işlemi yapanlar nalbant değiller..Zaten yıllardır yapmaktalar...
  • Arkdaşlar peki yaptırdıktan sonra kullanımı nasıl gerçek diş gibi oluyor mu ? İllaki tam olarak olmaz ama yani temiz oluyor mu mesela bende köprü porselen kaplama var bazen dişin altından bozuk bir tat filan geliyor insanın ağzının tadı kaçıyor. Birde köprü yaptırdığımızda dudakların üstü biraz kabarıyor suratın şekli bozuluyor bunda öyle bir durum yoktur herhalde ?
  • bir gün insanın dili takılıyor ama ondan sonra gerçek diş gibi koku filan hiçbir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.