Şimdi Ara

İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
15
Favori
182.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bu markayı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ben devlette yaptım ve bu markayı önerdiler...
    Ama markayı araştırdim Pelin su ilkez sizden duydum bu markanın kötü olduğuna dair.
    Zaten param olsa burda yaptırmam ki gider isviçrede yaparım.haahahaha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, İstanbul da yerli tübitak üretimi DTI marka implant alt çene ne kadara yapılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BEDESTENLİ

    Merhaba, İstanbul da yerli tübitak üretimi DTI marka implant alt çene ne kadara yapılabilir.
    DTI, implance, nova, bio-effect (sahte alman malı), hiossen (sahte amerikan malı), dio

    Bu markalardan kesinlikle uzak durun. Ucuz etin yahnisi yenmez diye bir söz vardır. Hele ki sağlık sektöründe ucuzu olmaz. Bizim milletimiz ucuz ve kaliteyi bir arada arayıp kurnazlık yapmaya çalışıyor ama hep kaybediyor.

    Üstte sahte alman malı veya sahte amerikan yazmamın nedeni; çinlinin biri almanyaya gidip firma açıyor, firma alman malı ama üretim çin malı oluyor. implantı yaptıracak hasta ise bunları alman veya amerikan malı sanıp güven içinde yaptırıyor. Fakat sonuç hüsran. Bilmem anlatabildim mi?

    Şunuda yazayım bu implantın şu sertifikası var şunun böyle sertifikası varmış hiç inanmayın. Çünkü bu sertifikalar parayla satın alınıyor Kesinlikle kaliteli implantları kullanın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pelinsu3438

    Arkadaşlar sakın implance marka implant kullanmayın. Kemik erimesi yapıyor ve hadi kemiğe tuttu diyelim en fazla 2 sene sonra düşüyor.

    Kesinlikle kaliteli implantları kullanın. Ucuz taklit veya sahte implantları tavsiye etmiyorum. BAŞINIZA BÜYÜK BELA ALIRSINIZ.

    AŞAĞIDA YAZDIĞIM İMPLANTLAR DÜNYANIN EN KALİTELİ İMPLANTLARIDIR. SAKIN BAŞKA İMPLANT KULLANMAYIN.

    1- Straumann
    2- Nobel
    3- Implant Direct
    4- Bego
    5- Megagen
    6- Mis
    6- Zimmer
    7- Astra Tech

    Sağlığınıza önem veriyorsanız bu yazdıklarım harici implant kullanmayın. DEDİĞİM GİBİ BAŞINIZA BÜYÜK DERT AÇARSINIZ..
    Çok haklısın fakat bizim millete anlatmak bir dert. Herkes ucuz olsun kaliteli olsun istiyor. Ama öyle bir dünyanın olmadığını pişmanlık duyarak anlıyorlar maalesef.


    BU RESİM UCUZ İMPLANT PROBLEMİNİ ÇOK İYİ ANLATIYOR :)

    İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 8 Nisan 2019; 2:42:46 >




  • Medcezir bu gösterdiğin resmin, implant markası nedir
    Ayrıca bu kaç yıllık vakadır
    Hangi doktor yapmıştır
    Nasıl yapmıştır
    Hadi yerlileri geçtim sen ithallere de kötü diyorsun
    Yani diyorsun ki senle Pelinsu (reklam sahibi olduğunuz firma) sadece bizim dediğimizi yapın bizim dediğimizi yerde yapın
    Çünkü siz diyorsunuz ki stramman bego gibi implantları biz yapıyoruz satışını Yanı şöyle dışardan alıyoruz straumann begoyu 70 avroya size iteliyoruz 1000 bin avroya ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten Pelinsu direk en iyi dentin reklamcısı falan filan..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FDA CE EC gibi sertifikalar boş yani yani sen diyorsun ki Amerikali yetkililer Avrupalı yetkililer Kendi sağlık bakanlıkları para alıyor karşılıginda sertifika veriyor
    Yani o bakan o.muffetiiş diyor ki siz bize para verin biz size sertifika verelim denetim hijyen sağlık önemli değil İSTEDİĞİNİZ MALİ GELİN BİZİM TOPRAKLARDA SATIN VATANDAŞ ÖLMÜŞ ÖNEMLİ DEĞİL

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen galiba Avrupa ve Amerika yı boyuk Yenigg Türkiye sandin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuz değil ayrıca şöyle düşün
    Ülkemizde 1 euro =1 TL olsaydi
    Ortalama implance dti nucleosse fiyatları 1000 1500
    TL olacaktı
    Yani 1500 Euro olacaktı
    Ama ülkemizde 1 Euro 6,5 TL olduğu için doğal olarak dışardan gelen implant pahalı oluyor..ama bego ıtı straumman bunlar çok eski firmalar ve kaliteli pahalı oluşları döviz TL kaynaklı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bana Son kez danışmadan karar vermeyin Arkadaşlar hepinizin bildiği ama yanlış bildiği birşey var her hekimin fiyatı farklı olabildiği gibi her implant markasının da fiyatı değişkenlik gösterir sırf Alman malı diye piyasada bir çok Alman malı var veya söyle söyleyim her İsviçre malı implant örnek strauman piyasada değeriyle bir diğer İsviçre root markanın fiyatı aynı değil aslında menşei ve implant markasının fiyatlandırması tamamen arz talep ilişkisine bağlı doğru yönlendirme çok önemli bu yüzden fiyatlandırmada tabiki AR-GE çalışması da etken ama herşeyi geçtim markaların %25 etkisi var diğer %50 hekim cerrah %25 ise sizin bakımınız sistematik etken faktörlerdir ben 6 yıldır iç Anadolu bölge bayisiyim ankarada yerimiz 4 fakülte dışında 2 klinikle uzman kadromuzla hizmet veriyoruz 05530562662 istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freud49

    FDA CE EC gibi sertifikalar boş yani yani sen diyorsun ki Amerikali yetkililer Avrupalı yetkililer Kendi sağlık bakanlıkları para alıyor karşılıginda sertifika veriyor
    Yani o bakan o.muffetiiş diyor ki siz bize para verin biz size sertifika verelim denetim hijyen sağlık önemli değil İSTEDİĞİNİZ MALİ GELİN BİZİM TOPRAKLARDA SATIN VATANDAŞ ÖLMÜŞ ÖNEMLİ DEĞİL
    Kardeşim ben 13 senedir implant yaparım 40 yaşındayım. Senin reklamını yaptığın implance markası dünyanın en kalitesiz markasıdır.

    Ben tam 13 senedir strauman ve implant direct kullanıyorum 7 senedirde MEGAGEN isminde bir marka. Şimdi sen banada bu 3 markanın reklamını yapıyorsun diye çamur atacaksın ama 3 markanın nasıl reklamını yapabilirim. 3 markada birbirine rakip firma.

    Senin reklamını yaptığın implance denilen çöplük markayı geçen sene kullandım hatta implance markasının sahibi deniz isminde bir adamdır. Neyse... Kliniğime pazarlamacısı geldi şöyle güzel böyle güzel ve ucuz dedi. Aklımada yattı yani. Senin 70 euro dediğin straumann ın tanesi 2100 lira bu arada onuda hatırlatayım.

    Straumann a 2100 lira vermektense 250 lira implanceye vermeyi daha mantıklı buldum fakat çok vaatlerde bulundular.

    Hastama 6 + 6 tane toplam 12 implance marka implant yaptım. Aradan 1 ay geçti ve ağrılardan şikayet ederek yanıma gelen hastanın tam 9 implantı çene kemiği erimesi yapmıştı. Hemen implance firmasını aradım tabii deniz beyefendiye ulaşmak mümkün değil. Sekreterine durumu izah ettim. Bana yani bir doktora - e biliyorsunuz her implantta fire payı vardır 9 implantınızı tekrar gönderiyorum diyerek akıl vermeye çalıştı. Yani doktorluğun d sini bilmeyen sekreterin konuşma tarzını görüyormusunuz. Ben 13 senede 20 bin tane implant yaptım ve 1 tane fail olmamışken sekreter hanfendileri akıl veriyorlar çok büyük profesörmüş gibi..

    Neticede olan hastaya oldu. Çünkü tüm.implantları söküp yerine Megagen marka implant yaptım. Kemik greftleri ve implantların ücretlerini hep cebimden ödediysemde tüm rezilliği hastam çekmiştir.

    Burada herkes bilgi paylaşımında bulunurken sen sanki implance kullanan bir hastaymış gibi implance markanızın reklamını yapıyorsun. Reklamını yapıyorsun anladıkta garibanların 3 kuruşuna göz dikme bari. Hadi paralarını kaptırsınlar ama sağlığındanda olacaklar.

    SAYIN ARKADAŞLARIM KESİNLİKLE İMPLANT YAPTIRACAKSANIZ KALİTEDEN ŞAŞMAYIN. BURADA KALİTESİZ İMPLANT MARKASINI MÜŞTERİSİYMİŞ HİSSİ VEREREK SAVUNAN SOYTARIYADA İNANMAYIN. Zaten implance firmasındanda bu beklenirdi. Burada kaliteli implant markalarının reklamını göremez, sadece tavsiyelerine bakarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkaner1992

    Bana Son kez danışmadan karar vermeyin Arkadaşlar hepinizin bildiği ama yanlış bildiği birşey var her hekimin fiyatı farklı olabildiği gibi her implant markasının da fiyatı değişkenlik gösterir sırf Alman malı diye piyasada bir çok Alman malı var veya söyle söyleyim her İsviçre malı implant örnek strauman piyasada değeriyle bir diğer İsviçre root markanın fiyatı aynı değil aslında menşei ve implant markasının fiyatlandırması tamamen arz talep ilişkisine bağlı doğru yönlendirme çok önemli bu yüzden fiyatlandırmada tabiki AR-GE çalışması da etken ama herşeyi geçtim markaların %25 etkisi var diğer %50 hekim cerrah %25 ise sizin bakımınız sistematik etken faktörlerdir ben 6 yıldır iç Anadolu bölge bayisiyim ankarada yerimiz 4 fakülte dışında 2 klinikle uzman kadromuzla hizmet veriyoruz 05530562662 istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz
    Sayın erkaner1992

    İmplantta başarının %25 i markaya bağlı olduğunu yazmışsınız. Peki yeni implant yapan doktorlar neden en kaliteli implant ve implant malzemelerini kullanmak zorundalar?

    Yada %25 oranda implant bakımından bahsetmişsiniz ki bu ne bakımı oluyor. Bir türlü anlamadım. Ara sıra implantları çıkartıp temizliğimi yapılacak? Yağı suyumu tamamlanacak nedir bu bakım olayı ?

    Lütfen insanlara bilmişlik taslamayın veya bilmiyorsanız bile hiç bişey yazmayın.

    1. Si implantta başarının %50 si doktorun tecrübesi %50 side kullanılan implantın kalitesi (greft vs. Kullanılacaksa tamamiyle kaliteden taviz olmayacak) ile alakalıdır.

    2. Si ise implantlar ve üst yapıları yapıldıktan sonra günlük gıda ihtiyaçlarını karşılamaları ve günde en az 2 defa dişlerini fırçalamaları yeterlidir. Zaten normalde herkesin dişlerini fırçalamaları gerekmektedir.

    İMPLANT YAPTIRACAK ARKADAŞLARIM. LÜTFEN KALİTESİZ İMPLANTLARI YAPTIRMAYIN. KALİTESİZ BİR İMPLANT ÇENENİZE TUTUNSA BİLE EN FAZLA 5 SENE SONRA DÜŞECEKTİR. 5 SENE DEDİĞİME BAKMAYIN BU SÜRE 5 AYDA OLABİLİR. İMPLANTI YAPAN DOKTORUN YANINA GİTTİĞİNİZDE İSE 30 ÇEŞİT KIVIRIP SUÇU SİZE ATAR VE SIYRILIRLAR, BENDEN SÖYLEMESİ. AŞAĞIDA YAZACAĞIM İMPLANTLAR HARİCİ YAPTIRMAYIN LÜTFEN. TAVSİYE BENDEN DİNLEMEZSENİZ PROBLEMLERİ ÇEKMESİ SİZDEN :)

    1 - Straumann
    2 - Nobel
    3 - Mis
    4 - İmplant Direct
    5 - MEGAGEN
    6 - Astra
    7 - Bego
    8 - Biohorizons
    9 - 3i
    10 - Dentsply
    11- Zimmer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aha bir reklamcı daha...bu da MEGAGENİN T
    REKLAMINI KULLANIYOR HAHABHBANAANANAN
    Varlık ,
    2100 TL ye mi straumann??
    Özel klinikerde yerli implant için ortalama 1700-2000 fiyat veriyorlar
    İzmirde ortalama 2500
    Yani sen satıcısın ben senden aldım 2100 e
    Peki doktor o markayı 4 bin üstü bir fiyata çakıyor
    Lan PARAM OLSA ZATEN ONDAN YAPARİM HATTA PARAM OLSA İSVİÇRE DE YAPARIM
    .Banane implance markasından Banane...
    İstersen.
    YANİ BENİM BİLDİĞİM DEVLET VE ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE
    kullanılıyor herhalde devletin bir standardı vardır
    Keşke param olsaydi da straumann yapsaydim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki biz diş doktorunun hangi implant markasını kullandığını nasıl bilebiliriz? Şu markayı kullanıyorum merak etmeyin deyip başka bir marka takarsa nasıl anlayabiliriz ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoubleDragon

    Peki biz diş doktorunun hangi implant markasını kullandığını nasıl bilebiliriz? Şu markayı kullanıyorum merak etmeyin deyip başka bir marka takarsa nasıl anlayabiliriz ki?
    Her implantın kutusunda sticker olarak seri numaraları çıkar ve o stickerları, size kullanılan markanın garanti belgesine ve kendi kayıt defterine yapıştırırlar.

    MUTLAKA BELGEYİ İSTEYİNİZ!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtatakan

    Her implantın kutusunda sticker olarak seri numaraları çıkar ve o stickerları, size kullanılan markanın garanti belgesine ve kendi kayıt defterine yapıştırırlar.

    MUTLAKA BELGEYİ İSTEYİNİZ!

    Alıntıları Göster
    İmplant yaptırınca doktor garanti belgesi veriyor mu ki? Biz belge istesek "Garantisi biziz abi!" demesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoubleDragon

    İmplant yaptırınca doktor garanti belgesi veriyor mu ki? Biz belge istesek "Garantisi biziz abi!" demesin

    Alıntıları Göster
    Garantisi biziz diyenlere itimat etme. Çünkü implantların çoğu uluslararası garanti altındadır. Hadi garantiyi bir yana bırakalım hangi marka implant yaptığınızı bilmeniz şarttır. Bu yüzden belgeyi mutlaka isteyiniz. Üstte yazdığım 11 kaliteli implant markasını yapan doktorlar, siz istemeden belgeyi takdim ederler.

    Garantisi biziz diyenler ise sahte veya taklit implant kullanıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtatakan -- 12 Nisan 2019; 4:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler dün implant yaptırmak için dişimi söktürdüm birşeyler sokup dikti doktor 3 haftaya dikiş alma 3 aya dişi takma dedi şuan ağrım var ilerde daha büyük acılar çekermiyim?Bu arada markası begoymuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatic

    Beyler dün implant yaptırmak için dişimi söktürdüm birşeyler sokup dikti doktor 3 haftaya dikiş alma 3 aya dişi takma dedi şuan ağrım var ilerde daha büyük acılar çekermiyim?Bu arada markası begoymuş
    Geçmiş olsun. Garanti belgesi verdi mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.