Şimdi Ara

implant Rehberi - Diş implantı hakkında merak edilen her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İmplant Nedir?

    Ağız ve diş sağlığında günümüzde en çok kullanılan tedavi yöntemlerinden biri implant diş tedavisidir.İmplant diş tedavisi çene kemiğine vidalar takılarak yeni dişlerin üzerine eklenmesidir. Dişlerin işlevinin tamamen yitirdiği zamanlarda insanların artık yeni dişlere mutlaka ihtiyacı olur. Geçmişte bu “Protez diş” denen tedavi yöntemi kullanılarak yapılırdı. Ancak günümüzde tıp dünyasında yeni gelişmelerin yaşanmasıyla birlikte tedavi şeklinde de implant diş tedavisinin kullanılması da en sıklıkta görülen yöntemdir.

    İmplant diş tevdisi nedir sorusuna verilecek en güzel cevaplardan biri de yine, diş yapısına en güzel uyum sağlayan, ağız ve diş sağlığında başarılı sonuçların elde edilmesini sağlayan, uzun süre kullanıma açık olan yeni dişlerdir demektir. İmplant diş tedavisi günümüzde dünyanın her yerinde genelde olmak üzere, ülkemizde de çok sayıda hekim tarafından uygulanan ve tavsiye edilen bir tedavi şeklidir. İmplant nedir? Sorusunun net cevabını diş hekiminizden alabileceğiniz gibi, yapacağınız araştırmalar neticesinde de kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Sağlıklı gülüşlere sahip olmak için siz de hekiminize başvurarak tedaviden faydalanabilirsiniz.

    http://www.disimplanti.gen.tr olarak implant hakkında merak ettiğiniz her şeyi cevaplamak istiyoruz.








  •  implant Rehberi - Diş implantı hakkında merak edilen her şey

    Yenimahalle Diş Hekimi . Vegadent Diş Hastanesi uzman diş hekimleri ile başta implant diş olmak üzere tüm diş alanlarında hizmet vermektedir. Batıkent diş hekimi, 1 günde implant tedavisi yapmaktadır. Yenimahalle Diş Kliniği ortodonti hizmeti vermektedir. Ayrıntılı bilgi için lütfen arayın ya da mail atın, biz sizi arayalım.

    vegadent.net
    03122782888

    İnönü mah. 1751. sok. no:47/C Batıkent, Ankara




  •  implant Rehberi - Diş implantı hakkında merak edilen her şey

    Ankara Diş Kliniği, Mutludent Diş Hekimi başta implant olmak üzere tüm diş alanlarında hizmet vermektedir. Ankara diş hekimi ve implant diş fiyatları için arayın.

    kutlu mah. mutlu cad. 470. sok. no:2/17 akdere, ankara

    www.mutludent.com




  •  implant Rehberi - Diş implantı hakkında merak edilen her şey

    Diş, sindirim sisteminin başlangıcında, besinlerin kesilmesi, ufalanması, parçalanması, koparılması ve kendini destekleyen dokuların korunmasına ve gelişmesine yardımcı olan bir organdır. Bulunduğu bölgede, fonksiyon, ses düzeni ve estetik açısından son derece önemli olan dişler alt ve üst çene kemikleri içinde yerleşmiş dişeti dokularıyla desteklenmiş durumdadır. Dişlerin ağızda görülen kısmı diş kuronu, dişeti altındaki görünmeyen kısmı ise diş kökü olarak adlandırılır. Diş kuronunun dış kısmı çok sert olan diş minesi ile kaplanmıştır. Mine kısmının hemen altında daha yumuşak olan dentin tabakası bulunur. Dişin kök kısmının dış tabakasına ise sement adı verilir. Dişin kuron ve kök kısmının iç tarafı, pulpa odası adı verilen bir boşluktur. Bu odada dişi besleyen ve his veren damar ve sinir paketi bulunur. Ankara Dis Hastanesi , Ankara da tüm diş alanları hakkında bilinmesi gerekenler ile uzman diş hekimlerinin hazırladığı bilgileri içeren bir diş hekimliği sitesidir.
    Kaynak: ankara diş, ankara diş hekimi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.