Şimdi Ara

İnca Dijital Tv Kartı Ve Problemleri Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar inca 001 dijital tv kartım var.2-3 kere kanal değiştirdikten sonra frekans yetersiz diyip kitliyor programı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.türksaattaki kanalları buldum çalışıyor.yanlız hotbirdde hiç bir kanalı bulup kaydetmiyor hotbird uydu ayarlarını yaptım.ayrıca duyduğuma göre hazır frekanslar oluyormuş direkt kopyala yapıştır yani bunları nerde bulabilirim.son olarakda şifreli kanallar için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.tşk.



  • kullandığın program ne arakdaşım ona göre yardımcı olalım.
  • Programdan daha çok driver'dan kaynaklı gibi duruyor.www.twinhan.com'dan digitaltv3.3 yazılımını indirip kurduktan sonra bir dene..!
  • alt dvb yı kullan bıde markan dandık be dostum bole konularda ışi skystar 2.d ye bırakıcan ben kullanıyorum ama skyvisionda var ama kullanmadım dene ve kartı hemen cıkar derım elınden
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fine_life

    Arkadaşlar inca 001 dijital tv kartım var.2-3 kere kanal değiştirdikten sonra frekans yetersiz diyip kitliyor programı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.türksaattaki kanalları buldum çalışıyor.yanlız hotbirdde hiç bir kanalı bulup kaydetmiyor hotbird uydu ayarlarını yaptım.ayrıca duyduğuma göre hazır frekanslar oluyormuş direkt kopyala yapıştır yani bunları nerde bulabilirim.son olarakda şifreli kanallar için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.tşk.



    kardeş aynı TV kartını kullanıyorum İnca 001 DTV ve yaşadığın sorunların aynını yaşadım türksat varken hortbirti bulamıyordum sonra uğraşıp hortbirt e geçiriyordumgüç bela bu seferde türksat kayboluyordu yani sinyal olarak diyorum çözüm şu Kardeş Eşekden düşenin halinden eşekten düşen anlar güçlü bir Disec Disec olarak Sana tavsiyem BAF İKİLİ disec mükemmel ben kullanıyorum Allaha şükür kurtuldum bütün proplemlerden Şimdi rahatım Al ve diğer yüklediğin proğramları kaldırhatta yapabiliyorsan sistemini yenile bence ve ondan sonra orjinal ınca Cd yazılımını yükle eksik kanallarıda ekle gör bak hiç sorun yaşamayacaksın unutma BAF 2 li disec




  • quote:

    Orjinalden alıntı: TELECOM_86

    alt dvb yı kullan bıde markan dandık be dostum bole konularda ışi skystar 2.d ye bırakıcan ben kullanıyorum ama skyvisionda var ama kullanmadım dene ve kartı hemen cıkar derım elınden


    Hemen yorumu yapmışsın dandik diye kullanmadığın bir ürün hakkında neden yorum yapıyorsun..! Disec kullanmadığım için bilmiyorum ama türksat kanallarını sorunsuz izliyorum.! Hiçbir sorunum da yok..! Bir de bu skystar hayranlığı bunca millete nereden geliyor bilmiyorum...! Hani ucuz birşey olsa..!
  • fine_life kardeşim yazılım olarak progdvb den vazgeçme derim. bir çok özelliği bünyesine toplamış. böle taş gibin rus yapımı bir program. hatırlatma kaspersky da rus yapımı bilgin olsun adamlar çok kaliteli program yazıyor. progdvb nin görüntü kalitesi de seni çok tatmin edecektir. google da progdvb diye arat çıkar zaten hemen.85
  • fiyat farkı abartalacak gibi değil üç aşağı beş yukarı hepsinin fiyatı aynı.
  • bende bu kartı kullanıyorum bazı arkadaşlar dandik dalan demişler hiçte değil.skystar gibi ısınma sorunuda yok.konuyu açan arkadaşım bu forumda uyduyla ilgilenen fazla kişi yok.www.turkeyforum.com adresinden hazır kanal listesi,plugins ve aradığın herşeyi bulabilirsin.
  • adam kanal bulamıyor diyo sen plugindi listeydi turkey forumdu diyorsun, burada yardım edecek çok arkadaş var başka forumların reklamını yapmaya ihtiyaç yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sgerrard

    adam kanal bulamıyor diyo sen plugindi listeydi turkey forumdu diyorsun, burada yardım edecek çok arkadaş var başka forumların reklamını yapmaya ihtiyaç yok.




    sende anlamak istemiyorsun heralde bu tür sorunlarda hazır kanal listesini progdvb nin içine atarak kanal aratmana gerek kalmaz.bilip bilmeden konuşmamak lazım. turkeyforum.com un türkiyede en iyi uydu forumu olduğunu bu işlerle uğraşanlar bilir ki bu senin niye zorunamı gitti?
  • KALİTELİDE ONDAN ÇEKEMEYENMİ VAR DOSTUM YOKSA İNCA MARKASINI SKYSTAR LAMI YARIŞTIRICAN GÜLERLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pardus- -- 27 Eylül 2007; 20:49:27 >
  • zoruma gitti var mı, turkeyforumu sevmek zorundamıyım?

    oradaki admindi yöneticiydi hepsini al vur ötekine hepsi çıkarcı para için yapmayacakları şey yok, ayreten oradan buradan toplama bilgileri, dosyaları sanki kendileri yapıyormuş gibi altına imza atıp yayınlayan başka forum yok, donanımhaber türkiyenin lider forumudur, istediğin forumu takip edersin ama burada başka forumların reklamını yapamazsın, yazılarımı biraz okursan ne bilip bilmediğimi anlarsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sgerrard

    zoruma gitti var mı, turkeyforumu sevmek zorundamıyım?

    oradaki admindi yöneticiydi hepsini al vur ötekine hepsi çıkarcı para için yapmayacakları şey yok, ayreten oradan buradan toplama bilgileri, dosyaları sanki kendileri yapıyormuş gibi altına imza atıp yayınlayan başka forum yok, donanımhaber türkiyenin lider forumudur, istediğin forumu takip edersin ama burada başka forumların reklamını yapamazsın, yazılarımı biraz okursan ne bilip bilmediğimi anlarsın.


    evet sevmek zorunda değilsin ama uydu forum diyince ilgilenenler bilir.donanımhaber türkiyenin en iyi forumu olduğu doğrudur.zaten benim ıd imde gördüğün gibi 267 yani senden çooooookk dah önceleri bu foruma üye oldum ben. bu forumda herkes isdeği forumu birbirine tavsiye edebilir.sadece bu forumu kullanmak zorunda değildir.bknz.www.turkeyforum.com,www.uyduturk.com,www.satdvb.orgv vb..turkeyforumda bazı kişilerin çıkarcı,para amaçlı bu işleri yaptığı doğrudur ama aralarında bilig paylaşımı yapan kendi server üyeliklerini paylaşan üyelerde yok değil. bu arada senin yazılarını takip etmek zorunda değilim.ben reklam yapmak için bu siteleri yazmıyorum sadece arkadaşın sorununu çözmek için yazıyorum.




  • o zaman sağol,
    admin yönetici takımı nefretlik oradaki, paylaşım için bulunanları hesaba katmamıştım o konuda haklısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.