Şimdi Ara

İncehesap.com Hazır sistem problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13.02.2021 tarihinde incehesap.com sitesinden Phantom Xt Bronze hazır sistemini özelleştirerek satın aldım. Ürün 20.02.2021 tarihinde elime ulaştı. Gayet güzel paketlenmiş ve azami derecede dikkatli kargolanmıştı. Firmaya bundan dolayı teşekkür ederim.


    Ana meseleye gelecek olursak, satın almış olduğum hazır sistemi çalışmaya hazır hale getirmek için ekran kartımı taktığımda anakartımın üstünde olan USB 3.0 soketinin ekran kartımın sağdaki fanına teması ile karşı karşıya kaldım. Eğer cihazı çalıştırsaydım ekran kartı fanım usb 3.0 soketine sürtecekti.


    Firmaya 2 gün önce detaylı görüntüler ve açıklamalı bir mail attıktan sonra hala tarafıma dönüş sağlanamamıştır. Firma tüm hazır sistem ürünlerini test ederek birbiri ile uyumunu kontrol ederek seçim şansı vermektedir. Ancak firma muhtemelen bu parçaları kontrol ederken geniş bir masa üstünde parçaları kasaya montelemeden önce kontrol etmektedir. Ürünleri kasaya montajladıktan sonra ekran kartımı kasa içinde ya da parçaları kasa içinde test etmeden göndermiştir. Eğer kasa içinde takılı iken firma bu kontrolü yapsaydı. USB 3.0 soketinin ekran kartı fanına değdiğini ve ürünün sağlıklı çalışamayacağını anlardı.


    USB 3.0 soketini yerinden çıkartım kasa ön panelinde bulunan usbleri kullanmadan kasayı çalıştırdım. Malesef henüz firma bununla ilgili dönüş yapmadı. Bu firmadan sistem alacaklara tavsiyem lütfen ürünlerinizi kasa içinde montajlı halde kontrol edilerek tarafıma gönderilmesi diye bir ricada bulunsunlar. Gerçekten zor durumda kaldım. Görüntüleri sizlerle paylaşıyorum.


    Ayrıca firma satış sonrası destek konusunda 48 saat önce atmış olduğum bir yardım mailine tenezzül edip cevap vermemiştir. Bir daha bu firmadan alışveriş yapmayacağımı beyan ederim. Satış sonrası destek konusunda malesef benim için sınıfta kaldılar. Nezaketen bile olsa dönüş sağlanabilirdi. Lütfen sizlerinde bu konuda dikkatli olmasını rica ediyorum.


    Firmayı Tüketici Hakem Heyetine aktardım.







    İncehesap.com Hazır sistem problemi.




    Hazır sistem detaylarımı aşağıda paylaşacağım.

    İncehesap.com Hazır sistem problemi.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.