Şimdi Ara

İncehesap'ın Hukuksuz Servis Süreci Hakkında(Konu Sahtekarlık İçerir) -19.07.2021 Edit Geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
3
Favori
12.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MrWest kullanıcısına yanıt

    Amazon görüp görebileceğiniz en sağlam satıcı. 2016da sistem topladım Amazon Amerika'dan, monitörüm sorunlu gelmişti gönderdim hemen değişim yaptılar. Tabi ben 1 ay bekledim Amerika'dan gelmesini ama sonuçta mağduriyet sorgusuz sualsiz giderildi önemli olan bu. Üstüne onların fişleri bizimkinden farklı bir standart. Onun için mail atmıştım. Özür dileyerek bizim standartlarda fiş gönderdiler. Bakın sadece bildiğiniz fiş, amerikadan ücretsiz kargolandı. Ben sadece uyarma amaçlı yazmıştım halbuki zaten gidip alacaktım o zamanlar 15-20 lira bir şeydi. Dual ramlerden biri kargoda hasar görmüştü fotoğrafını attım, hemen bir dual ram daha gönderdiler iade yapmayın gerek yok bizim hatamız diyerek. 3 Ramli kullanmıştım bir ara sonra tekini sattım falan filan.


    Edit: Amazon garantisi diye bir şey vardır. Markasından daha baba garantidir. O gerçek yani  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 17 Ocak 2021; 13:10:39 >




  • hizmet sektöründe mutlaka aksamalar ve yanlışlıklar olacaktır. ancak mağduriyetin giderilmemesi üzücü bir durum. dh forumun en altında, donanım sponsoru olmak için çatır çatır para basacağına, evvela gidip kendisine güvenerek alışveriş yapan müşterilerinin mağduriyetlerini giderselermiş keşke..

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Her yerden para yiyor olabilirler hocam. İtopyadan kesin yiyorlar ama. Daha önce eleştiride bulunmuştum, yorum baya beğenilmişti. 4 gün sonra baktım yorum ortalıkta yok.

  • MrWest kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar isimli siteyi çok baz almıyorum. Bilinçli olmayıp cahil insanların çoğunluğunu oluşturduğu ve hakkını normal yollardan arayamamış hadi buraya da yazalım da belki çözülür mantığıyla kullanılan bir yer (Bana Göre!)

    Amazon ya da bir başka iyi firma her zaman %100 sorunsuz olacak diye birşey yok. Herkes hata yapar ama bunu nasıl çözdüğü önemli.

    O yüzden amazon tarafında yaşanılan problemleri kendileriyle ılımlı görüşerek çözebilirsiniz.
  • arion kullanıcısına yanıt

    Hocam, bence firmaya göre değişiyor bu durum.


    Mesela GittiGidiyor'a bir şikayet kaydı açıyorum, hemen dönüp telafi ediyorlar.


    Ama kargo firmalarının çoğunda durum böyle değil.


    Ya da, n11'de sorun yaşıyorsam canlı destek vs. ile uğraşmıyorum, direkt ekşi sözlükten entry giriyorum özelden mesaj atıp arıyorlar, arayan ekip daha üst düzey olduğu için sorun çözülüyor.


    Ülkemizdeki firmaların saçmalıkları maalesef beni farklı platformlarda sorunları çözmeye yöneltti.

  • arion kullanıcısına yanıt

    o şikayeti kardeşim yazdi şimdi amazondan kutusu acilmiş ve asustan sorgulatinca türkiye garantisi olmadıgını ögrendigin ekran karti gönderseler nabarsin vede sunduklari cözümde yok amazon olarak 2 yil biz garanti verelim diyor, ben karti iade ederimde insanlar bu firmanında kusursuz olmadıgını ögrensinler istiyorum

  • 3 lira fazla ver amazondan al kafan rahat. Ne uğraşıyorsunuz bu gibi firmalarla.. Hata sizde.

  • kısa özet geçeyim; amazon.de üzerinden zamanına göre pahalı bir 27 inç gaming monitör aldım. 1 haftada geldi. 1 tane ölü piksel çıktı. 1 tane.


    adamların sitesinde beni ara düğmesi var. bastım. aradılar. daha cümlemi tamamlamadım ölü pikse dedim lütfen geri gönderin dedim. ee kargo dedim size hediye çeki olarak tanımlayacağız tutarı dediler.


    üstüne g903 aldım. tam 2 kere değiştirdiler ve eski mouse bende kaldı. biri tıklama sorunluydu diğeri giderken takılıyordu. sadece ikinci seferde videolu kanıt istediler. çektim yolladım.


    şimdi burada sorun firmalarda değil.


    burada sorun buna izin veren devlette. sen vatandaşın yanında durmazsan firmalarda istediğini yapar vatandaşa. sürünür dururuz.


    yazık lan bize...

  • MrWest kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız olay için üzgünüm. Amazon ile bir bağım yok (belirtmiş oluyum).

    Hayatımızda yapılan her iş bir risk oluşturur, hatalar yapılabilir. Düzeltmesi ise zaman ve sabır gerektirir. Amazon'da yaşadığınız olay için kolayca iade hakkınız var. Sizin siniriniz ucuza aldığınız ürünü iade etmek ve aynı ucuzlukta bulamayacak olmanız bence.

    Ama konu başlığı içeriğine benzer sorunlar birçok yerde oluyor ve iade edemiyorsunuz bile.

    Ben de Amazon'dan bir ürün aldım ve uyumsuz çıktı. İade kaydı açtım 30 gün içinde iade edin dediler ama ben kargoya veremedim 40 günü buldu. Biz 20 iş günü dolsa da iade etsek mantığıyla beklerken adamlar süreyi göz önüne almadan sorgusuz sualsiz iade aldılar.

    Amazon'dan bir süre sonra kutusu açılmış çok ürün almaya başlayabiliriz. Çünkü onlar da sizden sorgusuz sualsiz yeniden satılabilir ürünleri iade alıyorlar. Bu ürünler illa ki tekrar satılacak ve bizlere denk gelecek. Açıkçası gelen ürünün kutusu bozuk olsa da umrumda değil. Ama Amazon dışından ürün alınca kargo açılışını bile videoya çekme zorunluluğu hissediyorum.




  • böyle konuları gördünce diyorum ki . 50 lira 100 liranın hesabını yapmadan amazon gibi yerlerden almak lazım. türkleri bu işi ya-pa-mı-yor. tüketici mahkeme sürecinden korkmuyolar ve tüketicinin uğraşmayacağına güveniyorlar. zaten davalar aşırı uzun sürüyor. şimdi ben trendyol ekspres üzerinden 60 lira ucuza geliyor diyo bir işlemci sipariş verdim. 10 gün oldu kargom gelmedi ve nerede olduğu da belli değil. müşteri hizmetleri de biz size döneceğiz deyip dönmüyor. onların da umrunda değil bağarısan da çağırsan da sövsen de umrunda değil. şimdi ben 60 lira fazla verip amazondan alsam kargom 2 günde gelmişti kafam da rahattı. Hizmet > Fiyat

  • incehesap denen yerden çöp almiyorum artık 2018 yılında ilk ve son siparişim di bir ram almıştım hiç bir kutuya koymadan direk poşetin içine koyup göndermişlerdi dolayısıyla arızalı idi sistem boot etmiyordu takınca neyse servisten değişim yaptılar sonradan hiçbir şey almadım bu kafada olan bir diğer firmada itopya bir şey alacaksam önce amazon.com.tr herkese de tavsiye ederim hatta amazon.de alternatifini de düşünün 2 yıl amazon garantisi sağlıyorlardı adam akilli bir muhatap olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zodd kullanıcısına yanıt

    Hocam, ben sistemi aldığımda Amazon henüz bilgisayar parçaları satmıyordu. Satanlar yine incehesap gibi satıcılardı. Amazon Türkiye'yi ilk geldiğinden beri kullanıyorum. Hem de aşırı kullanıyorum. Burada ürünü çoktan aldım, şu an gidip Amazona "Bana bu sistemin fiyatına sistem yapın, sizi seviyore" diyecek durum yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 17 Ocak 2021; 13:58:4 >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

    "Şimdi onu da kıvırmaya başladılar." derken ne demek istiyorsunuz, açar mısınız? Amazon 5k'lık ekran kartını 1 ay sonunda sıkıntısız iade aldı. Aldığım monitörde ölü piksel vardı, zaten ölü piksel var mecbur yollayacağım. Aldığım yer de amazon hem süreç önümde var hem de bu süreçte yeni monitör bakayım monitörsüz kalmayayım dedim ve bunu amazona ilettim. Nasıl isterseniz hiç önemli değil dediler 1 ay sonunda yolladım. Kendilerine kargo ulaştıktan tam 2 gün sonra iade işleme kondu ve iadesi sağlandı.


    MNG kargodan şuana kadar 5-6 kez kurye talep ettim. Hiç gelmedi. Yurtiçi ve Aras da aynı şekilde. Konunun açıkçası Amazonla ilgisi yok, denetimsiz kargo firmalarının devlet tarafından rezilliklerine rağmen desteklenmesiyle ilgisi var.

  • Donanımhaber'ciye hazır sistem almak yakışmıyor. Toplama süreci hem çok zevkli hem aldığın ürünü kendin açıyorsun.

  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

    Ne demek istediğimi açıklayayım,

    Depoya teslim edileli yaklaşık 1 hafta oldu. En son hemen iade alırız demişlerdi. Şimdi 1 hafta olmak üzere ve 5 10 gün içerisinde iade olacak diye lafı değiştirmeye başladılar. 13 ünde teslim alınan şey şuanda dün iade talep edilmiş olarak gözüküyor ve dün iade talep etmişim gibi görünüyor. Bende anlamadım.
  • hazır sistem alınca donanımların ayrı ayrı garanti belgeleri vs. gönderilmiyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Bu vb. bir sürü rezillikten dolayı TR firmalarından çöp bile almıyorum uzun süredir bu insanlara para kazandırmamaya çalışıyorum...


    Müşteriye stoktan ürün verip değiştirmek çok mu zor yani sanki firmanın cebinden çıkıyor bu maliyet, elindeki bozuk ürünü de iadeye gönderirsin olur biter, bu şekilde ürün vermeyen firma olursa da o markayı da satmazsın bu kadar basit yani. İş takibi sıfır, kimin ne cevap verdiği belli değil müşteriye, sonra da bu adamlar iş yapıyor bu memlekette.


    En son ups alayım dedim 3 gün bekledikten sonra ellerinde yokmuş siparişi iptal edip iade aldım yani buna da şükür diyorum.

    Hocam sen yaşıyor musun ya? Taaaa 2012 senesinde sistem tavsiyesi almıştım senden. Nickinden hatırladım.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Genelde öyle. Ama sistemdeki çoğu parçanın garantisi İncehesap'a ait. Onlara ait olmasa bile ben garantilik bir durumda direkt olarak onlara gönderebiliyorum. Gerisi beni alakadar etmiyor.

  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Ben french press aldım kiril geldi kargocuların hatasıydı bana yenisini yolladılar aslanlarım benim satıcı amazon olursa direkt en babasını tekrar yolluyor ama amazonda satan yeral esnaf olursa o isi unut
  • @fırat.ç. eyvallah kardeşim idare ediyoruz  

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.