Şimdi Ara

İNCELEME - ASUS ROG Front Base Ön Panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS ROG Front Base İnceleme

    Merhaba Arkadaşlar,

    Geçtiğimiz ay satın aldığım ve bir süredir kullandığım ASUS’un ROG serisinden çift kızaklı oyun paneli hakkında ufak bir incelemesini paylaşmak istedim.

    Öncelikle kendi hazırladığım kutu açma videosunu izledikten sonra ürün detaylarına geçelim.



    Öncelikle ürünü sadece ROG_EXT bağlantısı olan Republic of Gamers anakartlar da ve bu bağlantıya sahip diğer Asus anakartlarda kullanabilirsiniz. Eski tip fan kontrolcüler gibi her fanı ve sensörü ayrı bir noktaya bağladığınız ürünlerle kıyaslamayınız. Bunun sonucunda da sadece 1 kablo ile montajı tamamlamış oluyorsunuz. Montaj esnasında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bir kaç dakika içerisinde tamamlandı.



    Özelliklerine gelirsek tek tuşla OC imkanı, EQ ayarlarını değiştirme, 2xCPU,3 Kasa fanı kontrolü, mikrofon ve kulaklık çıkışı, oyundan aniden çıkmanızı sağlayan Escape modu ve sürekli güç veren bir USB 2.0 çıkışı yer almakta.

    Fan kontrolcü ayarlarında fanları tamamen durdurmanıza imkan da sağlıyor. Sistem sesini de tamamen kontrol edebiliyorsunuz.

    Kasanızın önünde 2 slot boşluğunuz var böyle şeylere meraklıysanız. Sisteminizde ekran kartı, SSD gibi daha önemli ihtiyaçlarınız yoksa alınabilecek bir ürün. Kasanıza ayrı bir hava kattığı da tartışılmaz.

    Eksi olarak öncelikle biraz pahalı, saati sürekli am/pm modunda 24 saat modu yer almıyor.

    Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.







  • İnceleme için teşekkür ederim. Eline sağlık. Bir süredir kullanan biri olarak konuna bir ekleme yapayım. Saat modu olarak am/pm kullanıyor fakat bizim alıştığımız şekliyle 24 saatlik moduda bulunuyor. Ancak şöyle bir durum var nasıl yaptığımı bilmiyorum. Bir gün saatine baktım ve 24 saatlik modda kullandığını gördüm, sonra format atınca yine am/pm oldu daha da dönmedi diğer moda:) Bunu yazıyorum çünkü bu modun olduğunu da bilsin arkadaşlar ve nasıl yapılacağını öğrenirlerse bize de öğretsinler:) Çok önemli olmadığı için üzerinde durmadım nasıl 24 saatlik moda alınacağı konusunda. Ancak bu ayarın yapılışını çözen arkadaş olursa ve bizimle paylaşırsa memnun olurum:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.