Şimdi Ara

İnceleme - Hoover 14kg çamaşır makinesi + Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar DH ailesi, geçenlerde aldığım çamaşır makinesini uzun uzun inceledim. Ben tavsiye ederim, uzun kullanım deneyimlerini yine zaman geçtikçe paylaşırım ancak daha önceden kurutma makinesini kullandığımız için memnundum, yine aynı markayı tercih ettim.


    Artıları

    + Standart boyutta 14kg kapasite sunması.

    + Wifi ve uzaktan mobil uygulama desteği.

    + Enerji tüketimi

    + Ses olarak bence gayet sessiz


    Eksileri

    - Marka çin üretimi yaptığı için pek güven vermiyor ancak şimdi çoğu şeyin çin üretimi olduğunu düşünürsek tercih edilebilir.

    - Malzeme kalitesi, benzer fiyat bandındaki makinelere göre yakın, ancak sorun çıkarma ihtimalinin bir tık da fazla olduğunu düşünüyorum.


    İyi seyirler.



    D. Ekin Serinyoutube
    Ürün linki ve diğer tavsiyelerim: https://app.hb.biz/TbGDDBK0mePG 00:01 - Giriş 01:02 - Neden tercih ettik? 01:12 - Fiyat 01:39 - Tasarım 1 01:59 - Ebatlar 02:16 - Enerji verimliliği - Uygulama övgüleri 03:46 - Marka ve km takıntısı olanlar aramasın :) - Diğer marka tavsiyeleri 04:30 - Neden ucuz? - Sohbet muhabbet - 07:15 - Tasarım 2 07:30 - Deterjan haznesi 07:41 - Düğmeler, programlar ve özellikler 14:08 - Çalışma testi giriş 14:46 - Canlı çalışma testi 35:13 - Sıkma başlangıcı ve titreşim 35:52 - Sıkma sonu (şiddetli kısmı) 36:37 - Program bitimi - 14dk yı biraz geçti. Nedenini hazırladım. - Süreler, eğer programın kabul ettiğinden fazla miktarda çamaşır koyarsanız veya programın dışında kumaşlar koyarsanız değişkenlik gösterebilir, normaldir. - 37:00 - Makine üstündeki programların açıklama tablosu
    https://www.youtube.com/watch?v=iZ5OWdBWvTw







  • Çinliler elektroniği iyi yapar, mekaniği iyi yapar ancak elektronik kontrollü mekanik aletler konusunda epey yol almaları lazım.
    Cihaz kağıt üzerinde güzel. Hoover 60cm kasada çok yüksek tambur hacimleri kullanıyor, dengesiz sıkmalarda büyük sıkıntı.
    Ayrıca tamburun ek yerinin yüksek sıkma hızlarında ayrılıp makineyi bomba gibi patlatma sabıkası var. Tam yükte yüksek sıkma devirleri kullanırken dikkat edin derim. Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    Oy oy çok teşekkürler onu belirteyim :) Zaten çok risksiz olsa diğer markalar da yapardı diye düşünüp biraz gerilmedim değil :)

  • dogandroid kullanıcısına yanıt

    Miele gibi tank markaların 8-9 kg dan fazla makine yapmamasının bir sebebi var. Bakınız bosch kore çin menşeli markalarla rekabet edebilmek için 10 kg kapasiteye çıktı, çıt çıkarmayan makineler ramazan davulu gibi oluyor sıkmada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogandroid kullanıcısına yanıt
    Hocam kurutmalı hoover var 10 senelik, 11kg kocaman tamburu var. Çok yüklediğimde oldu az yüklediğimde. Yorgan battaniye vs çok yıkadım.

    Yaşanan problemin %90 ı birbirine dolanan çarşaf kılıf havlu vs gibi yüklerde yaşanıyor. Makine dengedeyse tek atardanız yorgan battaniye vs 1400 devirde cayır cayır sıkıyor. Dengede değilse çarşaf havlu vs karışık ve az yüklerseniz bu sefer ne varsa "çarşafa dolanıyor" ve makine dans edip davul çalıyor.

    Yanlız aynı sorunu 6kg kore makinede de yaşıyorum. Yani olay tamburdan bağımsız biraz durulama ve sıkma algoritması ile ilgili. Zamanla anlarsınız zaten hangi çamaşır makineyi dans ettiriyor diye.

    Çamaşırlar birbirine dolanırsa esas sıkıntı 0-600devir aralığında yaşanıyor. Makinenin kütlesi ıslak ve ağır çamaşıra yenik düşüyor. Kazan ve hatta makine dans etmeye başlıyor. Eğer sıkma esnasında dengeyi bulup ilk 600 drviri sorunsuz atlatıp suyun %80-90 ınu tahliye edebilirse makine zaten sorunsuz sıkıyor çamaşırları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 9 Aralık 2023; 2:28:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.