Şimdi Ara

İnceleme: LG Cingular MSP-100 Portable Speaker

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taşınabilir ve ufak boyutlarda, kaliteli ses veren bir cihaz olduğu için, forumdaki arkadaşlara fikir vermesi amacı ile bir inceleme yapayım dedim.

    Genel Görünüm

    Gerçekten ilk ele alındığında kalite hissi veren bir kasası var ürünün ve oldukça ufak boyutlu. 45x88x20 mm boyutlarındaki ürünün dışarıdan bakılınca cep telefonunu andıran bir yapısı var. Açılır kapak şeklinde tasarlanmış bu ürünün her iki dış tarafıda anya ile kaplanmış bulunmakta ki bu da çok şık bir görüntü vermekte ürüne. Ürün kutusu içeriği olarak; cihazın kendisi, usb kablosu, 1 adet 2.5-2.5 mm ve bir adette 2.5-3.5 mm mini jack şeklindeki bağlantı kabloları, taşıma çantası.

    Özellikleri

    Cihaz içerisinde 500 maH'lik bir dahili batarya mevcut ve bu batarya usb üzerinden şarj olmakta (Aynı şekildeki usb şarj adaptörüde kullanılabilir tabii ki). Ürün açıklamasında tam şarj ile kesintisiz 10 sa. çalışacağı belirtilmiş. Fakat benim denemelerimde 9sa 15dk gibi bir değer ortaya çıktı. Elbetteki günlük kullanım sırasında bu değer biraz daha düşecektir. Batarya yaklaşık olarak 1.5 saatte tam olarak şarj olmakta. Ürünün ses çıkışları için 2 adet, 2W değerinde ve 36mm genişliğinde speakerlar kullanılmış. Cihaz üzerindeki kontrol amaçlı tek tuş, açma kapama düğmesi . Ses kontrolü için her hangi bir parça bulunmamakta. Aslında bu cihazın eksi yönlerinden birisi olarak sayılabilir. Cihazın ön tarafında iki tane led bulunmakta. Bunlardan bir tanesi power, diğeri ise şarj durum göstergesi. Cihazın bağlantısı için verilen iki mini jack kabloda altın kaplama ve oldukça kaliteli bir kablolama yapılmış.

    Ses Kalitesi

    Ürün için LG'nin kendi tanımlaması, "ultracompact design for amplifying portable sound". Gerçekten boyutları dikkate alınınca, ses kalitesinin ne kadar iyi olduğu cihazı çalıştırınca ortaya çıkıyor. Ses yüksekliği olarak önce insanı pek tatmin etmeyecek gibi dursada, gerçekten verdiği ses yüksekliği boyutları ile kıyaslandığında hayret verici. Cihazı denemek için ben Cowon D2 kullandım. Cowon'daki ses 30'da iken minicik aletin sesi neredeyse tüm evden duyuluyordu. Ses kalitesi olarak ise tabii ki öyle çok çok kaliteli bir sesi yok ama bu boyutlardaki bu üründen daha fazlasını beklemek yersiz olur. Özellikle basslar konusunda biraz zayıf kalıyor ama ses netliği olarak çok iyi. Sesin bu kadar nasıl net çıktığını anlamamakla beraber, LG firmasını gerçekten takdir etmemek mümkün değil bu konuda. Daha önce JBl On Tour dinlemiş birisi olarak, o sesi elde etmek için aslında o kadarda büyük bir şeye ihtiyaç olmadığına kararına vardım diyebilirim.

    Umarım bu tarz bir çözüm düşünenler için yardımcı olabilmişimdir.

    Sağlıcakla...

     İnceleme: LG Cingular MSP-100 Portable Speaker


     İnceleme: LG Cingular MSP-100 Portable Speaker


     İnceleme: LG Cingular MSP-100 Portable Speaker







  • Taşınabilir harici ses sistemi arayanlar için çok iyi bir seçenek gibi duruyor. Paylaşım için teşekkürler.


  • eline sağlık
  • inceleme için teşekkürler;ebay üzerinden mi alındı acaba bir link eklerseniz sevinirim.
  • Yok hocam internet üzerinden almadım, yurtdışından geldi birisi vasıtasıyla. Dolayısıyla link veremiyorum ama ebay üzerinden bakmışsınızdır muhtemelen. Gerçi bizim ülkeye göndermiyorlar orada satanlarda. Ben elden 55 TL gibi bir tutara aldırttım. Eğer bu tarz bir ürün arıyorsanız iyi bir seçim olabilir, tabii ki birde alabilecek yer bulunabilirse. Ama yurtdışında tanıdıkları olanlar rahatlıkla temin edebilirler ürünü. Cnet'te incelemesi vardı, bende oradan öğrenmiştim ürünü. En iyiler kategorisinde geçiyor zaten.
    http://reviews.cnet.com/4520-11289_7-6548207-1.html

    quote:

    Orjinalden alıntı: utuman

    inceleme için teşekkürler;ebay üzerinden mi alındı acaba bir link eklerseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 4 Mayıs 2009; 4:14:06 >




  • jbl on tourda ses çok daha hacimli çıkacaktır. ve 4watt 6 watt farkıyla birlikte jbl de mini subwooferın etkisinide anlayacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.