Şimdi Ara

indesit beyaz eşyalar hakkında bildikleriniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
59.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tanışmadığınız için şanslısınız

    399TL'yi ona verene kadar 2. el güzel bi makine alırım. Ki aldım da kendime arkadaşlara defalarca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Tanışmadığınız için şanslısınız

    399TL'yi ona verene kadar 2. el güzel bi makine alırım. Ki aldım da kendime arkadaşlara defalarca

  • Yuh bee kullanmadığınız, youtubedan arızalı yada emniyet vidalarını sökmeden çalıştıran salagın videosunu göstererek nasılda karalıyorsunuz markayı, 7 senedir buzdolabı,çamaşır,bulaşık ve çamaşır kurutma(2yıldır) makinasını kullanıyoruz hiçbir arıza yada en ufak sıkıntı yaşamadık, hergün akşama kadar televizyonu açık bir evde 2 günde bir çamaşır ve kurutma makinası çalışan hergün bulaşık makinası çalışan bir ay boyunca kombisi hiç kapanmayan bir eve 45 lira elektrik faturası geliyorsa ben sizi Allah'a havale ederim markayıda tebrik eder susarım. Diğer markalardan o kadarda ucuz değil çok az fark var. İndesit sizin arçelik,beko gibi fason, taklit,lisanslı mal üretmiyor, kendi teknolojisini kullanıp üretiyor. Bilip bilmeden yorum yapan ergen,blu çağındaki çocuklardan nefret eder olduk yaa her şeye bi yorumları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sakın indesit almayın ben yandım siz yanmayın yaklasık 5-6 ay once İndesit marka buzdolabı ve 9 kıloluk 1200 devir camasır makınası aldım. camasır makınasının ıcı yarıya kadar bıle dolu degılken kendi basına patladı o kadar büyük bir korku yasadım kı o korkuyla bayılacaktım hala bile elim ayagım tıtrıyor komsular bıle gürültüye kostu çamasır makınasının yanına gidince heryer cam olmustu makınanın camı patlamıstı yanında olsaydım buyuk bir facıa olabılırdı hala yazarken bile bu buyuk facıa aklıma geliyo asıl hersey bundan sonra baslıo ındesit servisi aradık zaten hizmet musterıyı dınleme sıfır o gun indesit buzdolabıda sogutmuyordu servis gelmişti camasır makınasını gosterince cam için 90 tl dedi garantisi devam eden kendi hatalarından kaynaklanan hata yuzunden 90 lıra hesap çıkarttılar ben bunu odemedim ödemicem de hıc bı sekılde makınayı yaptırsam bıle artık ben bunu guvenle kullanamam patlama korkusu yasayamam sonra ındesit cagrı merkezini aradım bana telefondakı kız dıyor kı dugme yada fermuar makınanın camına zarar vermıs olabılır o gun makınada fermuarlı yada dugmelı gıysı yoktu olsaydı bıle camasır makınasının camı dugmeye fermuara karsı guclu olması lazım en ufak seyde patlamaması lazım o kadar magdur oldum kı parasızlıgın gözü kör olsun ki ben bu makınayı aldım ben yandım sizler yanmayın arrkadaslar Indesitten uzak durun satana kadar iiler sonradan hersey kötü hızmet sıfır urunlerinin arkasında bıle degıller bizim gibi insanları magdur ediyorlar firmanın gozu para burumus baskada bı sey degıl musterıyı yolma pesindeler musterının psıkolojısını dusunmuyorlar gercekten su an o makınayı hıc kullanacagıma ınanmıyorum artık sakın indesitin hiç bir urununu almayın cunku adamlar makına konusunda sıfırlar ve hakkımı hukuksal yollardan arıcam pes etmıcem paranız varsa arkadaslar bosch alın samsung alın sıemens alın ındesiti bosverin




  • Çok iyi marka değil fakat uygun fiyata satılıyor hatata bizde buzdolobı var 3 seneden beri tık yok sağlam..
  • Hayatımda indesit kadar dandik mal görmedim buzdolabı aldım daha 1 yıl oldu kaç defa bozuldu. Bile bile geç tamir ediyo servis ki zamandan kazansın. Buzdolabının içinde buz kütlesi oluşuyor. 2 defa Termostat değiştirdiler gene de düzelmedi. Oyuncak gibi oldu buzdolabı arızayı bulamıyorlar. Hakem heyetine dilekçe yazdım onlar da değişim iade kararı vermiyor. Firmanın kendisi konuyla ilgilenmiyor. Kısacası sakın almayın. Bedava verseler bile almam artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.